Banner Image
4.6. ATP Ranskan avoimet: Reilly Opelka – Daniil Medvedev | Isokokoiset miehet vastakkain

2021-06-04 12:00:00

Yli 37.5 peliä

Panos
1.5/5

Ranskan avointen kolmannella kierroksella nähdään perjantaina isojen miesten välinen kohtaaminen, kun venäläinen Daniil Medvedev saa vastaansa yhdysvaltalaisen Reilly Opelkan.

Medvedev voittoon alkuvaikeuksien jälkeen

Roland Garros on ollut historian saatossa murheellinen turnaus Medvedeville, joka ei ollut ennen tätä vuotta voittanut turnauksessa otteluakaan. Tämän vuoden turneessa Medvedev on kuitenkin päässyt juhlimaan myös voittoja, sillä hän on voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan helpohkosti.

Avauskierroksella Medvedev kaatoi yllätyksellisen Alexander Bublikin suoraan kolmessa erässä, mutta toisella kierroksella kohdattu Tommy Paul laittoi jo hieman kapuloita venäläistähden rattaisiin. Yhdysvaltalainen Paul nappasi avauserän itselleen 6-3 lukemin, mutta Medvedev käänsi ottelun itselleen voittamalla kolme seuraavaa erää.

Medvedev pelasi erinoaisen talvikauden, mutta massalla venäläispelaajalla ei ole kulkenut. Mede putosi sekä Madridista, että Romasta aikaisessa vaiheessa, eivätkä venäläisen viime vuosien tilastot massalta muutenkaan hurraahuutoja aiheuta. Medvedev on pelannut urallaan 17 kertaa ATP-turnauksen finaalissa, mutta vain kerran kyseessä on ollut massaturnaus.

Opelka parantanut otteitaan massalla

Medvedevin tapaan Opelka eteni ensimmäistä kertaa urallaan Roland Garrosissa kolmannelle kierrokselle. Avauskierroksella jättiläismäisen Opelkan alle jäi slovakialainen Andrej Martin suoraan kolmessa erässä, mutta toisella kierroksella espanjalainen massaspesialisti Jaume Munar aiheutti jo pieniä vaikeuksia 213 senttimetriä pitkälle jenkille.

Opelkan alkukausi oli valtava pettymys, sillä hän ei voittanut Australian avointen jälkeen otteluakaan ennen toukokuun alkupuolella pelattua Rome Mastersia. Roomassa Opelkan tekeminen olikin pelivireen löydyttyä kaunista katseltavaa, sillä isokokoinen jenkki eteni turnauksessa aina semifinaaleihin asti, häviten lopulta supertähti Rafael Nadalille.

Syöttökoneena tunnettu Opelka ei ole koskaan ollut vahvimmillaan massalla, joka on toki ymmärrettävää, sillä onhan hän poikkeuksellisen kokoinen tennispelaaja. Tämän kevään parantuneet otteet eivät kuitenkaan ole sattumaa, sillä Opelka on kehittänyt baseline-pelaamistaan melkoisesti viime kaudesta.

Mikäli yhdysvaltalainen pystyy nostamaan tasoaan vielä piirun verran, ja pitämään otteet tasaisina, voivat Roman turnauksen kaltaiset huipputulokset olla tuttu näky myös tulevaisuudessa.

Medvedev vaikeuksissa syöttökoneen kanssa?

Maailmanlistan kakkosena tällä hetkellä majaileva Medvedev ottelun selvä voittajasuosikki, mutta helpolla voitto Opelkasta ei tule irtoamaan. Mikäli yhdysvaltalaisen syöttö uppoaa ruutuun viime viikkojen kaltaisella prosentilla, ja hän kykenee lyömään palloa tasaisesti sisään myös takarajan takaa, voi Medvedev olla suurissa ongemissa.

Paras pelivalinta otteluun on pelioveri, sillä Opelkan valtaisan syöttövoiman ansiosta runsaspelisyyden odottama on normaalia korkeammalla. Eikä olisi myöskään ihme, mikäli jenkkijätti nappaisi Medvedeviltä erän jos toisenkin.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!