Banner Image
2.6. ATP Ranskan avoimet: Reilly Opelka – Jaume Munar | Jättiläismäinen Opelka liikaa Munarille?

2021-06-02 12:00:00

Opelka ml

Panos
2.5/5

Miesten Ranskan avointen toisella kierroksella espanjalainen Jaume Munar saa vastaansa yhdysvaltalaisjätti Reilly Opelkan.

Opelka helposti jatkoon avauskierrokselta

Opelka paineli avauskierrokselta jatkoon todella vaivattomasti, kun hän kaatoi slovakialaisen Andrej Martinin suoraan kolmessa erässä. 23-vuotias jenki on pelannut kuluvan kevään aikana urans parasta tennistä massalla, ja isokokoinen herrasmies etenikin ensimmäistä kertaa miesten Ranskan avointen ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon.

Peräti 213 senttimetriä pitkä Opelka iski Martinia vastaan 13 ässää, 36 voittolyöntiä ja mursi vastustajansa seitsemään otteeseen. Pientä miinusta Opelkalle on syytä antaa pakottamattomista virheistä, joita syntyi käsittämättömät 42 kappaletta. Tästä huolimatta Opelka oli poikkeuksellisen vahvan syöttönsä ja jopa yllättävän vahvan palautuspelaamisen ansiosta dominoiva osapuoli läpi ottelun.

Opelka on pelannut massalla tällä kaudella paremmin kuin kovalla, joka on jenkkijättiläisen niin sanottu ykkösalusta. Jenkki eteni Roma Mastersissa hienosti semifinaaleihin kaatamalla turnauksen aikana muun muassa Lorenzo Musettin ja Aslan Karatsevin, häviten lopulta välierissä turnauksen voittaneelle Rafael Nadalille.

Munar taisteli voittoon Thompsonista

Espanjalainen Munar oli suurissa vaikeuksissa australialaista Jordan Thompsonia vastaan. Munar lähti otteluun valtavana ennakkosuosikkina, mutta hän onnistui kaatamaan komeista viiksistään tunnetun Munarin vasta neljän tunnin ja 23 minuutin pelin jälkeen.

Munar löi ottelussa 25 voittolyöntiä, mutta pakottamattomia virheitä 24-vuotiaalle espanjalaiselle kertyi 50 kappaletta. Munarin onneksi Thompson löi kuitenkin häntäkin enemmän virheitä, sillä aussipelaaja tilastoi itselleen hirvittävät 78 pakottamatonta virhettä.

Thompsonista napattu voitto oli massaspesialistina tunnetun Munarin uran toinen Roland Garros -voitto, joten Grand Slam -tasolla espanjalaispelaaja ei toden totta ole voitoilla kovin usein päässyt juhlimaan.

Munar ei ole tämän kauden aikana pelannut muulla kuin massalla. Pientä menestystäkin hänelle on kertynyt, sillä hän voitti Antalyan Challenger -turnauksen, jonka lisäksi hän saavutti uransa ensimmäisen ATP-finaali paikan Marbellassa.

Opelkan tulivoima liikaa Munarille?

Jättiläismäinen Opelka lähtee kertoimien valossa otteluun pienoisena suosikkina, mutta arviomme mukaan suosikin aseman pitäisi olla selvempi. Matchup on Munarille vaikea, sillä hän on todella defensiivinen pelaaja. Opelkaa vastaan tarvitaan nimittäin paljon muutakin kuin puolustamista, sillä isokokoinen jenkki pitää pakottaa liikkeeseen aggressiivisella hyökkäyspelaamisella.

Munar ei ole tällaisesta pelityylistä tunnettu, ja hänelle on odotettavissa suuria vaikeuksia, mikäli Opelka pääsee määräämään ottelun tahdin. Pelilapulle napataan Opelkan voittoa ottelusta.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!