Banner Image
29.9. ATP San Diego: Hubert Hurkacz – Alex Bolt | Jatkaako puolalaispelaaja erinomaisia otteitaan?

2021-09-29 23:00:00

Hurkacz -1.5 erää

Panos
2/5

San Diegon ATP-turnauksessa puolalainen Hubert Hurkacz saa vastaan australialaisen Alex Boltin. Pystyykö maailmanlistan 144. sijalla majaileva Bolt haastamaan vahvaa kautta pelaavan Hurkaczin, vai nappaako turnauksen viitossijoitettu puolalaispelaaja helpon voiton?

Hurkacz murtautunut maailman huipulle

Hurkaczin vuosi on ollut vahva. Tammikuussa hän voitti ammattilaisuransa toisen ATP-turnauksen Delray Beachilla ja huhtikuussa hänestä tuli ensimmäinen puolalaispelaaja, joka on onnistunut voittamaan Masters 1000 -turnauksen.

Viimeisimmän turnausvoittonsa Hurkacz nappasi viime viikolla Metzissä, kun isokokoinen polski kaatoi Moselle Openin finaalissa espanjalaisen Pablo Carreno-Bustan suoraan kahdessa erässä.

Turnausvoittojen lisäksi Hurkacz on pelannut muutenkin tuloksellisesti vahvasti, sillä esimerkiksi Wimbledonissa hän eteni aina semifinaaleihin, kaataen matkan varrella Daniil Medvedevin ja Roger Federerin kaltaisia nimimiehiä.

Kaikki tämä on auttanut Hurkaczia nousemaan ATP-rankingissa jo top15-pelaajien joukkoon, ja mikäli tekeminen jatkuu samana, tulee hän takuuvarmasti nousemaan top-kymppiin ensi vuonna.

Bolt karsintojen kautta turnaukseen

Alex Bolt ei aivan Hurkaczin kaltaisia rankingsijoituksia hätyyttele. 28-vuotias australialaispelaaja on ollut lähes koko uransa ajan Challenger-tason pelaaja, mutta viime vuosien aikana hän on onnistunut nappaamaan voittoja myös ATP-tasolla.

Viime vuonna hän saavutti Adelaide International -turnauksessa ensimmäisen puolivälieräpaikkansa ATP-kiertueella, mutta kuluvan vuoden aikana hän ei ole onnistunut Tour-turnauksissa pääsemään kolmatta kierrosta pidemmälle. Kauden edetessä Bolt on pystynyt nostamaan tasoaan hieman, mutta kovinkaan tasaisiin otteisiin hän ei ole kyennyt, sillä aussin taso on heitellyt paljon jopa yksittäisten otteluiden sisällä.

Erityisen suurena ongelmakohtana Boltilla on ollut palautuspelaaminen, sillä aussin tilastot palautuspelaamisen osalta ovat yksinkertaisesti niin heikot, ettei niillä voi ATP-tasolla voitoista kamppailla. Toki hän on onnistunut nappaamaan yksittäisiä voittoja Andreas Seppin ja Emilio Gomezin kaltaisista pelimiehistä, mutta kumpaakaan heistä ei voi edes verrata tämän iltaiseen vastustajaan Hurkacziin.

Turnauksen pääkaavioon Bolt selvitti tiensä kaatamalla karsinnoissa Alafia Ayenin ja entisen maailmanlistan vitosen Kevin Andersonin, joka on enää vain varjo huippuvuosistaan.

Hurkacz oikeutetusti selkeä suosikki

Hurkacz lähtee otteluun kertoimien valossa ylivoimaisena voittajasuosikkina, eikä syyttä. Puolalainen on jokaisella pelin osa-alueella Boltia edellä ja mikäli hän pääsee jauhamaan laadukasta all-court peliään, on heikkona puolustajana tunnetulle Boltille luvassa vaikea ilta.

Ainoa miinustekijä Hurkacziin liittyen on mahdollinen rasitus, sillä hän pelasi sunnuntaina Ranskassa ja joutui matkustamaan sieltä nopealla aikataululla San Diegoon. Kahden täyden välipäivän pitäisi kuitenkin olla tämän tason pelaajalle erittäin riittävä, eikä polskilla pitäisi olla vaikeuksia kaataa raskasliikkeistä aussia.

Peleille napataan Hurkaczia -1.5 erätasoituksella, sillä pelaajien voimasuhteet huomioiden on vaikea nähdä, miten Bolt kykenisi Hurkalta edes yhden erän nappaamaan.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!