Banner Image
1.9. ATP US Open: Roberto Bautista-Agut – Emil Ruusuvuori | Riittääkö Ruusuvuorella kokenutta espanjalaista vastaan?

2021-09-01 20:00:00

Bautista-Agut -1.5 erää

Panos
1.5/5

Yhdysvaltain avointen toisella kierroksella nähdään suomalaisväriä, kun Emil Ruusuvuori kohtaa espanjalaisen Roberto Bautista-Agutin. Pystyykö 22-vuotias Ruusuvuori haastamaan 33-vuotiaan espanjalaistähden, vai meneekö Bautista-Agut menojaan?

Haluatko katsoa US Openin otteluita suorana?

Bautista-Agut vakuuttavaan voittoon avauskierroksella

Nick Kyrgiosin kaltaisen pelaajan kohtaaminen Grand Slamin avauskierroksella ei ole kenellekään kiva paikka, mutta Bautista-Agut hoiteli isokokoisen australialaistähden helposti. Kokenut espanjalainen lähetti Kyrgiosin laulukuoroon suoraan kolmessa erässä, eikä paremmasta pelaajasta jäänyt mitään epäselvyyttä. Muutaman pisteen aikana Kyrgios toki esitti melkoista magiaa saaden pienen hurmoksen yleisössä päälle, mutta kokenut RBA kesti myös nämä hetket mainiosti.

US Open on ollut Bautista-Agutille viime vuosien aikana vaikea turnaus, sillä Castello de la Planassa syntynyt herrasmies ei ole päässyt viiden viime vuoden aikana kolmatta kierrosta pidemmälle. Bautista-Agutin tämänhetkisen tason ja suotuisan kaavion ansiosta espanjalaispelaajan mahdollisuudet tämän ”kirouksen” rikkomiseen tämän vuoden turnauksessa ovat kuitenkin hyvät.

RBA on perinteinen ”counter-puncher”, eli hän pelaa usein syvältä takarajan takaa odottaen vastustajan virhettä. Tämä ei toki tarkoita sitä, että espanjalaispelaaja vain palauttelisi palloa vastustajalleen, vaan hän sijoittaa lyöntinsä tarkasti, jottei vastustaja pystyisi lyömään aggressiivisesti palloa takaisin. RBA:n tavamerkkilyönti on todella flätti kämmen, johon vastustajan on todella vaikea lyödä hyökkäävää lyöntiä takaisin. Mikäli vastustajan lyönti jää yhtään vajaaksi, aukeaa RBA:lle mahdollisuus ”tappolyöntiin”.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Ruusuvuori mainiossa vireessä

Ruusuvuoren alkukesä oli vaikea, sillä 22-vuotias suomalaispeluri putosi kahdeksasta perättäisestä turnauksesta viimeistään toisella kierroksella ulos. Kovalla alustalla peli on kuitenkin kulkenut nurmea ja massaa paremmin, sillä 16 Yhdysvalloissa pelaamastaan ottelusta Ruusuvuori on voittanut peräti 11. Näiden otteluiden aikana Ruusuvuori on kaatanut muun muassa Cameron Norrien, Alexander Bublikin ja Frances Tiafoen kaltaisia pelimiehiä, joten mistään puuhastelijoiden kaadoista ei todellakaan voida puhua.

US Openin avauskierroksella Ruusuvuori voitti Kamil Majchrazkin hienosti neljässä erässä, mutta aivan ongelmitta puolalainen ei kaatunut. Ruusuvuori oli ylivoimainen kaksi ensimmäistä erää, mutta kolmannessa erässä suomalaispelaajan paketti hajosi. Syötöt eivät tuntuneet uppoavan ruutuun samaan tapaan kuin kahdessa ensimmäisessä erässä, ja palloralleissakin tuli aivan liikaa helppoja virheitä. Myös neljännessä erässä Ruusuvuori joutui pelastamaan lukuisia murtopalloja, mutta kun hän näistä selvisi, kuului Majchrakin selkärangan katkeaminen Suomeen asti.

Bautista-Agutin kaltaista tasaisen varmaa suorittajaa vastaan minkäänlaisiin ”slumppeihin” ei kuitenkaan ole varaa, sillä muuten kyyti tulee olemaan kylmää. Perustasoltaan espanjalaispelaaja on muutaman napsun verran suomalaista laadukkaampi pelaaja, joten mikäli Ruusuvuori mielii ottelusta jatkoon painella, tulee syöttöjen ja palautusten pudota rajojen sisään todella korkealla prosentilla läpi ottelun.

Riittääkö Ruusuvuorella?

Bautista-Agut lähtee keskiivikon otteluun ennakkosuosikin viitta harteillaan, eikä syyttä. Espanjalaispelaaja pelasi Kyrgiosta vastaan todella korkealaatuista tennistä, ja mikäli kokenut pelimies pystyy ylläpitämään tämän tason, on Ruusuvuorelle odotettavissa vaikeuksia. Ottelussa tullaan varmasti näkemään hienoja palloralleja, mutta pelaajien voimasuhteet ja pelityylit huomioiden vaakakuppi kallistuu reilusti RBA:n suuntaan.

Ruusuvuori ei ole koskaan ollut vahvimmillaan kurinalaisesti puolustavia baselinereita vastaan, sillä mitenkään erityisen vahva pallorallipelaaja Ruusu ei ole, vaikka toistakin kuulee välillä puhuttavan. Mikäli Bautista-Agut pystyy pelaamaan edes lähellä Kyrgios-ottelun tasoaan, tulee hän voittamaan ottelun vähintään kahden erän erolla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!