Banner Image
4.9. ATP US Open: Novak Djokovic – Kei Nishikori | Tähtipelaajat vastakkain kolmannella kierroksella

2021-09-04 18:00:00

Nishikori +9.0 peliä

Panos
1.5/5

Yhdysvaltain avointen kolmannella kierroksella päästään todistamaan kahden tähtipelaajan välistä kohtaamista, kun maailmanlistan ykkösmies Novak Djokovic saa vastaan parhaimmillaan maailmanlistan neljännellä sijalla olleen Kei Nishikorin.

Haluatko katsoa US Openin otteluita suorana?

Novak Djokovic vs Kei Nishikori H2H

Novak Djokovic on voittanut kaksikon 19 keskinäisestä kohtaamisesta 17. Nishikori voitti serbitähden vuoden 2014 US Openin välierissä, mutta tämän jälkeen Djokovic on voittanut japanilaisen peräti 16 kertaa putkeen.

Edellisen kerran pelaajat kohtasivat heinäkuussa Tokyon Olympialaisissa, jolloin Djokovic nappasi voiton suoraan kahdessa erässä.

Djokovic helppoihin voittoihin, mutta liikaa hän ei ole vakuuttanut

Djokovic kaatoi toisen kierroksen ottelussaan hollantilaisen Tallon Griekspoorin odotetusti suoraan kolmessa erässä lukemin 6-2, 6-3, 6-2. Serbitähti ei esittänyt ottelussa mitään ihmeitä, mutta pientä parannusta suhteessa avauskierroksen otteluun nähtiin, sillä tanskalaista Holger Runea vastaan Djokovicin pelaaminen oli ajoittain melkoista hakemista.

Australian avoimet, Roland Garrosin sekä Wimbledonin jo tällä kaudella voittanut Djokovic löi Griekspooria vastaan 33 voittolyöntiä ja 13 ässää. 20-kertainen Grand Slam -voittaja voitti ykkössyöttönsä 80 prosenttisesti ja mursi Griekspoorin syötön kuusi kertaa.

Djokovic itse murtui ottelussa vain kertaalleen, eikä Griekspoor päässyt palautuspelaamisensa kanssa juuri juhlimaan, sillä hollantilaispelaaja voitti vain 29% prosenttisesti pisteet Djokon syöttövuoroilla. Aivan timanttista Djokon pelaaminen ei kuitenkaan vieläkään ollut, sillä serbitähti löi ottelussa peräti 20 pakottamatonta virhettä, joista viisi oli kaksoisvirheitä.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Nishikori taistelun kautta voittoon

Nishikori kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussaan amerikkalaisen Mackenzie McDonaldin jännittävässä viisi erää kestäneessä trillerissä. Nishikori johti ottelua jo 2-0, mutta tällä kaudella erinomaisesti esiintynyt McDonald onnistui nostamaan tasoaan kolmanteen ja neljänteen erään, tuoden ottelun tasoihin.

Japanilaistähti nosti kuitenkin vaihdetta viidennessä erässä avauspelin murtumisen jälkeen. Nishikorin ykkössyötöt upposivat ratkaisuerässä erinomaisesti ruutuun ja hän löi deciderissa kaksi kertaa McDonaldia enemmän voittolyöntejä.

Nishikorin kannalta huolestuttavinta lauantain ottelun kannalta on toki se, että hän joutui viettämään toisella kierroksella yli kaksi tuntia enemmän aikaa kentällä Djokoviciin verrattuna. Ammattimies on toki ammattimies, joten liikaa painoarvoa tälle ei ole syytä antaa, mutta pientä etua Djokolle tästä menee.

Pysyykö Nishikori maailmanlistan ykkösen kyydissä mukana?

Pelityyliltään Niskori on hyvin samankaltainen Djokoviciin verrattuna. Molemmat pelaajat ovat loistavia palauttajia ja todellisia atleetteja, jotka tunnetaan vahvoina baseline-pelaajina.

Molemmat ovat myös erinomaisia rytmittäjiä, eli he tietävät milloin karvapallolle tulee antaa kyytiä, ja milloin on parempi hidastaa tempoa. Djokovic on toki vähintään muutaman napsun Nishikoria parempi pelaaja, ja varsinkin syöttöpelaamisessa serbitähti on japanilaista selvästi edellä.

Tästä huolimatta Niskoria ei ole syytä arvioida, sillä pieneen kiusantekoon hänellä on ehdottomasti edellytykset. Mikäli Djokovicin pelaaminen on yhtään epätasaista, pystyy kokenut japanilainen käyttämään tämän hyväksi. Japanilaiselle tarjottavat tasoituslinjat ovat niin isoja, että ne ansaitsevat ehdottomasti pienen pelin.

Napataan vetolapulle Nishikoria +9.0 tasoituksella, joka osuu todennäköisesti myös silloin, vaikka Djokovic nappaisi voiton suoraan kolmessa erässä.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!