Banner Image
10.9. ATP US Open: Novak Djokovic – Alexander Zverev | Saako Djokovic revanssin Zverevistä?

2021-09-10 22:00:00

Djokovic -1.5 erää

Panos
1.5/5

US Openin välierissä Novak Djokovic saa vastaan Alexander Zverevin, joka kaatoi serbitähden Tokion Olympialaisten välierissä heinäkuussa. Pystyykö maailmanlistan ykkönen nappaamaan revanssin nuoresta saksalaisesta, vai eteneekö Zverev US Openin finaaliin toisen kerran peräkkäin?

Haluatko katsoa US Openin otteluita suorana?

Novak Djokovic vs Alexander Zverev H2H

Novak Djokovic ja Alexander Zverev ovat kohdanneet toisensa aiemmin yhdeksän kertaa. Djokovic on voittanut näistä otteluista kuusi, mutta viimeisin kaksikon välinen kohtaaminen päättyi Zverevin voittoon. 24-vuotias saksalaispelaaja kaatoi Djokovicin reilu kuukausi sitten Olympialaisissa lukemin 1-6, 6-3, 6-1.

Djokovic hitaiden alkujen jälkeen voittoihin

Djokovic löi itsensä välieriin kaatamalla puolivälieräottelussaan italialaisen Matteo Berrettinin 5-7, 6-2, 6-2, 6-3. Serbitähti hävisi avauserän jo kolmannessa ottelussa putkeen, mutta tappiollisen alun jälkeen Djokovic laittoi ajovaihteen päälle, eikä Berrettinillä ollut käytännössä tyytyminen kuin statistin rooliin.

Maailmanlistan ykköspelaaja hävisi avauserässä syötöllään muhkeat 20 pistettä, mutta kolmen viimeisen erän aikana Djokovic hävisi syötöllään yhteensä vain 14 pistettä, joka on käsittämättömä lukema. Berrettini sai avauserän jälkeen vain yhden murtopallon, eikä italialaisella ollut helppoa omalla syötölläkään, sillä Djokovic voitti toisessa, kolmannessa ja neljännessä erässä yli 50 prosenttia pisteistä italialaisen syöttöpeleissä.

Djokovic on nyt vain kahden voiton päässä historiallisesta ”Calendary Slamista”, eli voittamalla US Openin hän olisi ensimmäinen pelaaja, joka onnistuisi voittamaan kaikki Grand Slam -turnaukset yhden kalenterivuoden aikana. Mikäli Djokovic nostaa voittopokaalia ilmaan sunnuntaina Arthur Ashella, nousisi hän myös eniten Grand Slam -mestaruuksia voittaineiden pelaajien ykkössijalle.

Tällä hetkellä Djoko jakaa ykkössijan Rafael Nadalin ja Roger Federerin kanssa, sillä jokainen Big 3:n pelaaja on voittanut urallaan 20 Slamia.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Zverev alkuvaikeuksien kautta voittoon

Djokovicin vastustaja välierissä on kuitenkin kova, sillä Zverev on yksi ainoista pelaajista, jotka ovat onnistuneet Djokovicin tämän vuoden aikana voittamaan. Zverev voitti omassa puolivälieräottelussaan Lloyd Harrisin 7-6(6), 6-3, 6-4, ja vaikka voitto suoraan kolmessa erässä tulikin, oli saksalaispelaajalla omat vaikeutensa matsin aikana.

Etelä-afrikkalainen Harris aloitti ottelun erinomaisesti ja hän onnistui murtamaan Zverevin, mutta erävoittoon asti hänellä ei ikävä kyllä riittänyt. Harris pääsi syöttämään erävoitosta 5-3 tilanteessa, mutta Zverev onnistui nostamaan tasoaan oikealla hetkellä ja pakottamaan ratkaisun tiebreikkiin. Harrisilla oli eräpallo tiebreikissa 6-5 tilanteessa, mutta sitä hän ei onnistunut käyttämään. 6-5 tilanteessa jouduttiin pitämään pieni tauko tulostaulun korjaamiseksi, ja tauon jälkeen Zverev oli tikissä, voittaen kolme pistettä putkeen, napaten tiebreikin lopulta nimiinsä 8-6 lukemin.

Toisessa ja kolmannessa erässä Zverev pelasi jo selvästi avauserää laadukkaampaa tennistä ja erityisesti saksalaistähden ykkössyöttö oli tikissä. Kakkossyötöllä Zverev sen sijaan oli ajoittain melkoisissa vaikeuksissa, ja tähän hänellä ei perjantain välierässä ole varaa, kun vastassa on maailman paras palauttaja.

Djokovic jatkaa marssiaan kohti uransa 21. Grand Slam -voittoa

Djokovic lähtee otteluun selvänä voittajasuosikkina, mutta serbitähdenkin on myönnettävä, että Zverev on hänen ylivoimaisesti pahin vastus tähän mennessä turnausta. Zverev kykenee aiheuttamaan kenelle tahansa ongelmia hurjalla ykkössyötöllään, mutta Harrisia vastaan nähty, ja jo aiemminkin kauden aikana huolestuttanut kakkossyötön tehottomuus nostaa kysymysmerkkejä ilmaan.

Serbitähden kaltaista vastustajaa vastaan minkäänlaiseen lipsuiluun ei syöttöpelin osalta ole varaa, sillä jos Djokovic pääsee paineistamaan Zvereviä laadukkailla palautuksillaan, on isokokoinen saksalaispelaaja pahassa pulassa.

Palloralleissa Djokovic on selvästi Zvereviä parempi – ja ennen kaikkea laadukkaampi suorittaja. Pelaajien voimasuhteet huomioiden Djokovicin pitäisi pystyä ottamaan maukas revanssi Zverevistä riippumatta siitä, saako hän jälleen ”hitaan” startin otteluun vai ei.

Tämän myötä myös allekirjoittanut pelaa vedot maailmanlistan ykkösen kautta, ja vetolapulle napataan ”Djokovic -1.5 erää” hieman reilulla 59% arviolla. Mikäli Djokovic pelaa edes lähellä optimitasoaan, pitäisi hänen pystyä kaatamaan Zverev viimeistään neljässä erässä.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!