Banner Image
25.10. ATP Vienna: Carlos Alcaraz – Daniel Evans | Kokenut britti vahvoilla nuorta espanjalaista vastaan

2021-10-25 16:30:00

Evans voittaa

Panos
2/5

Viennan ATP 250 -turnauksen ensimmäisellä kierroksella espanjalainen Carlos Alcaraz kohtaa brittiläisen Daniel Evansin. Pystyykö nuori Alcaraz nappaamaan uransa ensimmäisen voiton sisäkentillä, vai onko kokeneen Evansin laatu liian kova pala purtavaksi?

Evans vahva sisäpelaaja

Todella vahvasti alkuvuonna pelanneen Evansin kesäkausi oli vaikea, mutta elokuun heikot otteet selittyvät toki osin myös sillä, että brittipelaaja sairasti koronan heinäkuussa. Selvästi parempia otteita Evansilta nähtiin syyskuun alkupuolella pelatussa US Openissa, jossa 31-vuotias britti eteni hienosti aina neljännelle kierrokselle asti, häviten lopulta turnauksen voittaneelle Daniil Medvedeville suoraan kolmessa erässä.

US Openin jälkeen pelatuista San Diegon ja Indian Wellsin turnauksista Evans putosi kuitenkin jo aikaisessa vaiheessa, mutta aivan liikaa näitä tuloksia ei ole syytä tuijottaa. Brittipelaajan turnausmatkat nimittäin tyssäsivät vahvan syksyn pelanneisiin Cameron Norrieen ja Diego Schwartzmaniin, eikä Evans kumpaakaan herraa vastaan heikosti pelannut.

Viennassa odotukset Evansin harteilla ovat kuitenkin selvästi tätä korkeammalla, sillä kokenut britti on tunnetusti erinomainen sisäpelaaja. Ammattilaisuransa aikana Evans on pelannut yhteensä 244 sisäottelua, ja näistä hän on voittanut 159. Tällä kaudella Evans ei sisäotteluita ole vielä ehtinyt pelaamaan, mutta viime kaudella hän eteni niin Viennassa kuin Antwerpissa semifinaaleihin asti.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Alcaraz heikko Indian Wellsissä

Alcarazin edellinen turnaus oli Evansin tapaan Indian Wells Masters. Alcarazin osalta turnaus jäi kuitenkin vielä brittipelaajaakin lyhyemmäksi, sillä nuori espanjalaispelaaja putosi turnauksesta jo ensimmäisen ottelunsa jälkeen. Kokenut Andy Murray löi 18-vuotiaan taiturin laulukuoroon lukemin 7-5, 3-6, 2-6, eikä Alcaraz esittänyt ottelussa kovinkaan vakuuttavia otteita. Pakottamattomien virheiden määrä oli valtava, eikä mies ollut palloralleissa läheskään yhtä varma, kuin syksyn aiemmissa turnauksissa.

Espanjalaispelaajan tappio oli pieni yllätys, sillä kun huomioon otetaan Alcarazin esitykset esimerkiksi US Openissa ja Winston Salemissa, olivat odotukset nähtyä korkeammalla. Pohjimmiltaan Alcarazin pelityyli sopii toki edelleen massalle selvästi paremmin kuin nopeille alustoille, vaikka kehitysaskelia on viime kuukausien aikana selvästi otettu.

Kovalla alustalla Alcaraz ei pääse rullaamaan aggressiivista hyökkäyspeliään läheskään samaan tapaan kuin hitaalla massalla, ja erityisesti Viennassa espanjalaiselle on odotettavissa vaikeuksia. Viennan alustalla pallo ei pompi juurikaan, eikä Alcarazin kokemus sisäkentistä ole kummoinen.

Ainoan ammattilaistason sisäpeliottelunsa Alcaraz pelasi nimittäin tämän vuoden helmikuussa Montpellierissä, jolloin hän hävisi Tallon Griekspoorille lukemin 6-4, 3-6, 1-6.

Markkina yliarvostaa Alcarazia

Alcaraz lähtee maanantain otteluun kertoimien valossa suosikkina, mutta allekirjoittaneen papereissa asetelma on toinen. Nuori espanjalainen on toki todella lupaava pelaaja ja hän esitti jenkeissä erinomaisia otteita, mutta sisäkentiltä Alcarazilta ei löydy kokemusta, eikä hänen pelityylinsä sovi Viennaan.

Evans sen sijaan on erinomainen sisäpelaaja ja hänen pelityylinsä tulee olemaan myrkkyä Alcarazille, joka ei pysty pitämään tempoa yllä groundstrokeillaan, joihin hänen pelitapansa perustuu. Evans tulee laittamaan sliceillaan Alcarazin ahdingoon, ja kun Evans on myös syöttöpelissä laadukkaampi pelaaja, kallistuu vaakakuppi kokeneen brittipelaajan suuntaan.

Napataan peleille Evansin voittoa ottelusta, jolle tarjotaan erinomaista kerrointa pelaajien väliset voimasuhteet huomioon ottaen.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!