Banner Image
30.6. ATP Wimbledon: Miomir Kecmanovic – Roberto Bautista Agut | Kokenut espanjalainen takoo nuoren serbin laulukuoroon

2021-06-30 18:30:00

Bautista Agut -5.0 peliä

Panos
2.5/5

Kokenut espanjalainen Roberto Bautista Agut saa Wimbledonin toisella kierroksella vastaansa nuoren serbialaisen Miomir Kecmanovicin.

Vuoden 2019 semifinalisti aloitti turnauksen helpolla voitolla

Vuonna 2019 Wimbledonin semifinaaleissa pelannut Bautista Agut kaatoi avauskierroksella kohdatun, vahvana syöttäjän tunnetun John Millmanin ilman suurempia ongelmia. Seitsemättä kertaa Wimbledonissa pelaava Bautista Agut ei ole hävinnyt Wimpelin avauskierroksella uransa aikana kertaakaan, eikä tappio ollut lähellä tälläkään kertaa, kun Millman joutui myöntämään kokeneen espanjalaispelaajan paremmakseen lukemin 6-2, 3-6, 6-3, 7-6(4).

Kahdeksanneksi rankattu Bautista Agut löi ottelussa hienot 26 voittolyöntiä, mutta pakottamattomia virheitä 33-vuotiaalle espanjalaiselle kertyi peräti 40 kappaletta. Suuret virhemäärät ovat toki monelle pelaajalle tuttuja turnausten avauskierroksilla, eikä Bautista Agutilta varmasti nähdä samaa määrää turhia virheitä illan ottelussa.

Verkolla Bautista Agut oli Millmania vastaan elementissään, sillä hän voitti 20/24 verkkopisteistä – Millmanin vastaava lukema oli 26/41. Bautista Agut on monipuolisena lyöjänä viheliäinen vastustaja kenelle tahansa, ja hän on ”vain” 183 senttimetriä pitkäksi pelaajaksi yllättävän hyvä nurmipelaaja juuri monipuolisuutensa ansiosta.

Hän pystyy erinomaisen baseline-pelaamisensa ansiosta pakottamaan vastustajansa vaikeisiin lyöntikulmiin, eikä hän pelkää nousta midcourtiin tai verkolle ratkaisemaan pisteitä, kuten Millmania vastaan nähtiin.

Kecmanovic lähetti Bagnisin kotimatkalle

Kecmanovic aloitti turnauksen kaatamalla massaspesialistina tunnetun 31-vuotiaan Facundo Bagnisin, joka ei ole voittanut uransa aikana yhtään nurmiottelua Tour-tasolla. Ennakkoasetelemista huolimatta Bagnis onnistui laittamaan serbialaisen Kecman yllättävän ahtaalle avauskierroksen ottelussa, vaikka otteluvoitosta argentiinalainen Bagnis ei realistisesti toki kyennyt taistelemaan.

21-vuotias Kecmanovic syötti ottelussa mainiosti, sillä hän ei antanut Bagnisille ottelun aikana kuin neljä murtopalloa. Kecmanovic pelasi muutenkin hyvin tasaisesti, sillä hän löi ottelussa vain 21 pakottamatonta virhettä, kun Bagnisin vastaava lukema oli 38. Palautuspelaamisen kanssa serbillä oli kuitenkin selviä ongelmia, sillä vaikka hän onnistuikin 16 murtopalloa saamaan, kykeni hän hyödyntämään näistä vain kolme.

Antalyassa pelatun nurmiturnauksen vuonna 2019 voittanut Kecmanovic on parhaimmillaan erinomainen nurmipelaaja, kuten hän jo junioriurallaan osoitti, mutta kuluva kausi on ollut serbille vaikea alusta riippumatta. Syöttöpelaaminen on ontui jo talven kovan kentän turnauksissa, eikä kevään massaturnauksistakaan menestyst irronnut.

Keskiviikkoiltana nuoren serbin täytyy kyetä nostamaan syöttöprosentteja, palautuspelaamisen tasoa, sekä pallorallivarmuutta merkittävällä tavalla, sillä vaikka Bagnis kaatuikin melko vaivattomasti, on Bautista Agut pelaajan kuin toiselta planeetalta 31-vuotiaaseen argentiinalaiseen verrattuna.

Espanjalaistähti oikeutettu suosikki

Bautista Agut lähtee otteluun kertoimien valossa suursuokkina, eikä ihme. Espanjalaispelaaja on erinomainen nurmipelaaja, ja vaikka Wimbledoniin valmistavat turnaukset menivätkin RBA:lta hieman heikommin, oli hänen pelaamisensa Millmania vastaan vakuuttavaa.

Kokeneen Bautista Agutin monipuolisuus tulee olemaan Kecmanovicille kova pala purtavaksi, sillä maailmanlistan 10. sijalla majaileva espanjalainen on nuorta serbiä edellä lähes jokaisella pelin osa-alueella. Bautista Agut on varmempi syöttäjä, parempi verkkopelaaja sekä monipuolisempi palloralleissa, jonka vuoksi Kecmalle on vaikea povata menestystä illan ottelussa.

Vetolapulle napataan Bautista Agutia miinusmerkkisellä pelitasoituksella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!