Banner Image
30.6. ATP Wimbledon: Jiri Vesely – Marton Fucsovics | Unkarilainen Fucsovics vaikeuksissa nurmella vahvaa Veselyä vastaan?

2021-06-30 18:00:00

Vesely +4.0 peliä

Panos
2/5

Wimbledonin toisella kierroksella päästään keskiviikkoiltana seuraamaan kahden isokokoisen pelaajan välistä kohtaamista, kun unkarilainen Marton Fucsovics saa vastaansa tshekkiläisen Jiri Veselyn.

Fucsovics kaatoi huippulupaavan Sinnerin

Fucsovics eteni Wimbledonin toiselle kierrokselle toista kertaa urallaan, kun hän kaatoi superlupaavan Jannik Sinnerin avauskierroksella. Molemmat pelaajat mursivat toisensa kaksi kertaa putkeen heti ottelun alkuun, mutta italialainen Sinner onnistui murtamaan unkarilaisen Fucson syötön vielä kolmannen kerran myöhemmin avauserässä, ja Sinner nappasikin ensimmäisen erän itselleen lopulta luvuin 6-4.

Isokokoinen Fucsovics sai kuitenkin syöttöpeliinsä laatua seuraavassa erässä, eikä Sinner kyennyt vastaamaan 29-vuotiaan unkarilaisen tulitukseen. Fucsovics selvitti murtopallot tärkeissä paikoissa, toisin kuin Sinner, joka murtui kriittisissä paikoissa ottelun kannalta. Fucsovics nappasikin toisen, kolmannen ja neljännen erän itselleen täysin ansaitusti, eikä paremmasta pelaajasta jäänyt epäselvyyttä, vaikka Sinner olikin selvä ennakkosuosikki ottelun voittajaksi.

Vahvarakenteisen Fucsovicsin voisi luulla olevan erinomainen nurmipelaaja, mutta unkarilaisen kannalta asia ei valitettavasti ole näin. Fucsovics ei ole niittänyt nurmella uransa aikana liki lainkaan menestystä, josta hyvä osoitus on toki Wimbledon, jossa hän on edennyt vain kahdesti toiselle kierrokselle asti.

Parhaimmillaan Fucsovicsin pelityyli toki sopisi mainiosti myös nurmelle, mutta vuosien saatossa on nähty, että alusta on yksinkertaisesti liian nopea unkarilaispelaajalle. Fucsovics joutuu usein hakemaan lyöntejä vaikeista asennoista vajavaisen liikkeen vuoksi, jonka vuoksi hänelle tulee helppoja virheitä nurmella selvästi enemmän, kuin esimerkiksi kovalla.

Vesely aloitti turnauksen tyylillä

Tshekkiläinen Vesely on niittänyt Wimbledonissa selvästi suurempaa menestystä kuin Fucsovics. Lähes kaksimetrinen Vesely on pelannut edennyt kolmannelle kierrokselle neljä kertaa urallaan, jonka lisäksi hän pelannut turnauksen neljännesvälierissä kahdesti.

Stuttgartin ja Mallorcan nurmiturnaukset menivät Veselyltä penkin alle, mutta Wimbledonissa 27-vuotiaan tshekin pelaaminen oli jälleen vanhaa tuttua nurmi-Veselyä. Toki Veselyn vastustaja oli myös selvästi Fucsovicsin vastaavaa heikompi, sillä saksalaista Yannick Hanfmannia ei ole tunnettu kovinkaan laadukkaana nurmipelaajana.

Tästä huolimatta Vesely pelasi erinomaista tennistä läpi ottelun, eikä Hanfmannilla ollut realistisia mahdollisuuksia tshekkipelaajan kaatamiseen. Veselyn syöttö kulki jokaisessa erässä todella laadukkaasti, ja erityisesti kahdessa ensimmäisessä erässä myös palautuspelaaminen kulki mallikkaasti.

Kolmannessa erässä Hanfmann onnistui laittamaan jo hieman kampoihin Veselylle, mutta tästä huolimatta erä käytiin Veselyn selvässä komennossa.

Fucsovics vaikeuksissa?

Fucsovics lähtee otteluun kertoimien valossa suurena suosikkina, mutta aivan näin suurta eroa en arvioideni pohjalta kaksikon välille saa. Veselyn syöttö-volley -pelityyli sopii nurmelle erinomaisesti, ja vaikka Fucsovics nappasikin upean voiton avauskierroksella, on Vesely viheliäinen vastus raskasliikkeiselle Fucsolle.

Mikäli Vesely saa syöttönsä kulkemaan Hanfmann-ottelun tavalla, ja palautukset osuvat ruutuun, on Fucsovicsille luvassa suuria vaikeuksia.

Pelilapulle napataan Veselyä plusmerkkisellä pelitasoituksella, sillä helpolla 27-vuotias tshekki ei tule keskiviikkoiltana kaatumaan.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!