Banner Image
10.7. CS:GO IEM Cologne 2021: Vitality – NaVi | S1mple hurjassa iskussa

2021-07-10 17:45:00

2. kartan tasoitus: NaVi -2,5

Panos
2.5/5

CS:GO:n IEM Colognen turnaus jatkuu jälleen lauantaina, kun pudotuspelikaavio etenee täyttä vauhtia. Lohkon B puolella on lauantaina luvassa ylemmän kaavion välieriä, kun päivän ensimmäisessä ylemmänkaavion pelissä kohtaavat Vitality ja NaVi. Ottelu alkaa 17:45 ja se on tuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

S1mple, s1mple ja s1mple

NaVin tähtipelaaja s1mple on yltyny hirmuvireeseen, kun edellisessä turnauksessa hän kantoi soolona joukkueensa finaaliin ja aina turnausvoittoon asti, kun joukkue otti erittäin maistuvan voiton vuotta 2021 dominoineesta Gambitista, kun maailman tämän hetken kärkinimi sai kokea finaalitappion. IEM:n avauskierroksella NaVi kohtasi OG:n karsinnoissa kaataneen Renegadesin. Aussit onnistuivat yllättämään NaVin avauskartassa, mutta toisessa ja kolmannessa NaVi siirtyi kuskin paikalle, kun s1mple veti jälleen kerran murskaavat tilastot päätyen +41 KD:lle kolmannen kartan loppuun mennessä. NaVin tasonnoston avainmiehenä s1mplen lisäksi on ollut hänen maanmiehensä B1T, joka edellisessä turnauksessa antoi jo pari väkevää karttanäytettä hänen potentiaalistaan. Renegadesia vastaan hän oli avauskartan varjojen mailla, mutta paikkasi tilanteen seuraavissa kartoissa.

Kuka venyy Vitalityn riveistä?

Ranskalainen Vitality on ristiriitaisessa tilanteessa, kun huikean vuoden 2020 perään joukkue on seilannut laidasta laitaan kuluvan vuoden osalta. HLTV:n rankingin 9. sija ei ole katastrofi, mutta edellisen vuoden perusteella joukkueelta odotettiin parempaa. Joukkueen tuorein palanen Kyojin on edelleen selkeästi joukkueen ailahtelevin pelaaja ja tämä näkyy myös tilastoissa, kun hän on ainoa alle 1.0 ratingin pelaaja koko joukkueessa. Joukkueen oma tähtipelaaja ZywOo on tehnyt parhaansa ja hänen tilastonsa ovat lähellä s1mplen vastaavia, mutta hän ei pysty vastaaviin soolopelauksiin kuin s1mple.

NaVi vahvoilla omassaan

Karttojen osalta NaVi poistaa Vertigon ja Vitality Ancientin. Tämä jättää auki NaVin oman parhaan karttavalinnan Dust2:n, kun joukkueen terävin kärki s1mple ja electronic on viihtynyt lähes läpi uransa ko. kartassa, kun molemmat ovat eliittiä pitkän matkan haastoissa, joihin pölymaassa löytyy mahdollisuuksia lukuisissa kohdissa karttaa. Vitality halunnee omaksi valinnakseen Overpassin tai Nuken, mutta myös NaVi on suoritusvarma molemmissa kartoissa, joten karttaetu kokonaisuutena menee NaVin suuntaan. Yksilötasolla tarkasteltuna s1mple on tällä hetkellä kuumempi pelaaja kuin ZywOo. Tämän lisäksi muita nelikkoja verratessa myös näiden osalta etu on lievästi NaVin puolella ja joukkue lähteekin kertoimissa ansaitusti ennakkosuosikkina otteluun. Ottelun voiton kerroin on valunut jopa liian alas pelivalinnaksi pääsyn kannalta. Sen sijaan lapulle poimitaankin ottelun toisen kartan (oletetusti NaVin karttavalinta) tasoitusta, kun pölymaan pitäisi mennä selkeällä erolla NaVille.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!