Banner Image
15.6. Copa America: Argentiina – Chile | La Albinoceleste vahvoilla avausottelussa

2021-06-15 00:00:00

Argentiina -0.5

Panos
2/5

Copa America käynnistyy tulevana yönä myös Argentiinan ja Chilen osalta, kun maat kohtaavat toisensa Estadio Olimpico Nilton Santosilla.

Argentiinalla jälleen menestyspaineita

Argentiina saapuu tämän vuoden turnaukseen melkoisessa tappiottomien otteluiden putkessa, sillä viimeisimmän tappionsa maa kärsi vuonna 2019. Tästä huolimatta Argentiina ei ole Copa Americassa liiemmin menestystä niittänyt, sillä joukkue voitti turnauksen viimeksi vuonna 1993 – lähes kolmekymmentä vuotta sitten. Vuoden 2019 Copa Americasta Argentiina putosi välierissä, kun se hävisi Brasilialle 0-2 lukemin.

Suosikkina B-lohkoon lähtevä Argentiina on ottanut isoja edistysaskelia pettymykseen päättyneen vuoden 2018 MM-kisojen jälkeen. Lionel Scaloni on muuttanut Argentiinan pelaamista selvästi aiempaa kurinalaisemmaksi, eikä joukkue ole enää pallonmenetysten jälkeen yhtä haavoittuvainen, kuin Jorge Sampaolin alaisuudessa.

Pallonmenetyksiin hyvin reagoiminen on tärkeää myös Chileä vastaan, joka on tunnettu vaarallisena vastahyökkäysjoukkueena. La Albinocelesten hyökkäyspelaamisessa Lionel Messi kantaa tuttuun tapaan suurinta tulosvastuuta, mutta paineita on kasattu myös Lautaro Martinezin harteille, joka on takonut hurjia tehoja Interin riveissä jo muutaman vuoden ajan.

Chilen ikääntynyt pelaajisto pieni kysymysmerkki

2010-luvun puolivälissä kaksi Copa Americaa putkeen voittanut Chile saapuu tämän kesän turnaukseen kokeneella miehistöllä. Joukkueen hyökkäystä tähdittävät edelleen Alexis Sanchez ja Eduardo Vargas, eikä puolustuksestakaan tuttuja nimiä puutu. Tolppien välissä Chilellä seisoo Manchester Citystä ja Barcelonasta tuttu Claudio Bravo, ja keskikentällä rapparin roolissa on kokenut Chilen Gattuso, Gary Medel.

Päävalmentaja Martin Lasarte ei ole ollut ikääntyneestä miehistöstä huolissaan, eikä tähän toki ole juuri tarvettakaan, sillä jokainen kokenut pelimies on pelaa vielä maailman huipputasolla. Turnaus on kuitenkin pitkä, eikä Chilen rosterista löydy laatua kovinkaan laajalta rintamalta, jonka vuoksi väsymystekijät ovat valtava uhka chileläisten menestykselle.

Kesäkuun alun MM-karsinta -otteluissaan Chile kohtasi Argentiinan ja Bolivian. Molemmat ottelut päättyivät 1-1-tasatuloksiin, ja vaikka tasuri Argentiina vastaan oli toki tuloksellisesti hieno asia, ei joukkue pelillisesti liikaa vakuuttanut. Myös Boliviaa vastaan Chile oli yllättävän suurissa vaikeuksissa pallollisen pelaamisensa kanssa, eikä joukkue onnistunut luomaan kovinkaan laadukkaita maalipaikkoja kotikentällään.

Argentiina selvä suosikki

Kahden laatujoukkueen kohtaamisesta ei jännitystä puutu, mutta Messin tähdittämä Argentiina on ottelun selvä voittajasuosikki. Chilen riveistä löytyy laatupelaajia ja joukkue on puolustussuuntaan vahva joukkue, mutta hyökkäyspäässä Lasarten suojatit eivät enää viime aikoina ole liiemmin vakuuttaneet.

Argentiina on Chileä muutaman askeleen edellä erityisesti pallollisessa pelaamisessa, ja uskommekin La Albinocelesten nappaavan lohkovaiheen avausottelusta arvokkaan voiton. Vetolapulle napataan Argentiinan voittoa mainiolla kertoimella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!