Banner Image
18.8. CS:GO ESL Pro League S14: Astralis – Bad News Bears | Astraliksella kasvojen pesun paikka

2021-08-18 14:30:00

2. kartan tasoitus: Astralis -6,5

Panos
2/5

ESL Pro Leaguen 14. kausi jatkuu jälleen keskiviikkona, kun lohkossa A koittaa kolmas pelipäivä. Luvassa on jälleen kolmen ottelun verran viihdettä, kun myös suomalaisorganisaatio ENCEllä on pelipäivä. Katseet kuitenkin käännetään Astraliksen ja Bad News Bearsin väliseen kohtaamiseen. Ottelu alkaa 14:30 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Astralis tuli yllätetyksi

Tanskalainen Astralis koki turnauksen avaustappionsa tiistaina ENCElle, kun joukkue kärsi ensin selkeän tappion ENCEn karttavalinnassa Ancientissa ja tämän jälkeen joukkue valitsi omaksi kartakseen ENCElla vahvan kartan Nuken. ENCE onnistui viemään kartan molemmat pistoolikierrokset sekä kriittisen ensimmäisen ostokierroksen terrostipuolella ja tämän jälkeen Astralis jäi ilman mahdollisuuksia karttavoittoon nousuun. Joukkueen onneksi keskiviikkona saa ennakkoon lohkon helpoimman joukkueen vastaansa. Tasavahvalla tanskalaisnipulla on mahdollisuus palauttaa itsensä takaisin voittojen tielle, kun karhut ovat kaukana Euroopan joukkueiden keskitasosta.

Karhuille huonoja uutisia

Bad News Bears on aloittanut lohkonsa kahdella tappiolla ja jopa vielä heikompana kuin ennakkodotuksissa. Joukkueen pelaajat ovat ottaneet varsin avoimesti kantaa kritiikkiin somessa, kun joukkue on saanut paljon vihaa niskaansa. Pelaajisto on valittanut, että NA:n skenessä on todella haastaavaa saada pelattua laadukkaita scrimejä, kun joukkuetta voi kuulema pitää onnekkaana, jos se pääsee scrimmaamaan pari kertaa Liquidia vastaan. Tämä on näkynyt myös joukkueen otteissa, kun sen otteista puuttuu selkeästi kokemusta kovista peleistä ja tilanteista, joissa kierros ei etene totuttuun tapaan. Yksilöinä joukkueessa löytyy taitoa, mutta kokemusten puute heijastuu karusti joukkueen tekemisessä, kun vastustajien pelirutiini turnauspelien ulkopuolelta on aivan eri tasolla.

Astralis vankka omassa kartassaan

Eilisessä ottelussa Astraliksen riski Nukessa ei kantanut hedelmää ja joukkue menetti oman karttavalintansa. Tänään lapulle otetaan uudestaan joukkueen oman kartan voittoa, koska sille tarjotaan alhaisempaa linjaa kuin esimerkiksi Vitalitylla oli karhuja vastaan omassa karttavalinnassaan. Ilman molempien pistoolikierrosten menetystä Astraliksella on täydet mahdollisuudet estää karhuja saavuttamasta edes double digit lukemia omassa karttavalinnassaan, kun joukkueen taktinen puoli ja kokemus ovat omalla tasollaan vastustajaan nähden. Lisäksi BNB ei ole yhtä vahva joukkue Astraliksen omissa preferoiduissa karttavalinnoissa kuin esimerkiksi ENCE, jolle Nuken valinta sopi täydellisesti.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!