Banner Image
28.5. CS:GO Flashpoint 3: G2 – NiP | Tasainen vääntö finaalipaikasta

2021-05-28 22:00:00

2. kartan tasoitus: G2 -2,5

Panos
1.5/5

Flashpointin kolmas kausi etenee kohti huipennustaan, kun perjantaina pelataan häviäjien finaali. Ottelun voittaja etenee haastamaan mousesportsin koko turnauksen finaaliin kevään suurimman turnauksen voitosta. Ottelussa kohtaavat jo kerran aiemmin toisensa kohdanneet G2 ja Ninjas in Pyjamas, kun G2 vei edellisessä kohtaamisessa pidemmän korren. Ottelu alkaa 22:00 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Tähtikaksikko kantaa G2:sta

Kovacin serkukset ovat olleet G2:n pelin keskiössä, kun NiKo ja huNter- ovat olleet äärimmäisen kovassa iskussa viimeisen kuukauden. Voittajien finaalissa mousesportsia kaksikko ei ollut pitkästä aikaa selkeästi plussalla, kun hiirulaiset kaatoivat joukkueen suoraan kahdessa kartassa. Tämä toi karusti esiin faktan, että joukkue nousee ja kaatuu edellä mainitun kaksikon mukana, kun muusta kolmikosta ei ole paikkaamaan Nikon tai huNterin heikkoa pelipäivää.

Ninjat yllättää heti avausturnauksessa

Ninjas in Pyjamas pelaa ensimmäistä turnaustaan devicen kanssa, ja joukkue on kahden voiton päässä jättiyllätyksestä heti ensimmäisessä turnauksessaan. Suurin päänahka joukkueelle tuli edellisellä kierroksella, kun ninjat yllättivät tanskalaisen Heroicin, kun device onnistui tähän mennessä parhaiten koko turnauksessa olemalla selkeä kärki tilastoissa yhdessä NiPin pitkäaikaisen tähtipelaajan REZin kanssa. Mikäli devicen AWP-pelaaminen jatkuu samalla tasolla myös perjantaina illasta, ovat ninjat vahva haastaja G2:lle, kun ninjojen peli on todella kypsää. Tästä voitanee pitkälti kiittää THREATIä, joka on virittänyt joukkueensa pelin todella nopealla temmolla tasokkaaksi, vaikka avauspeli Anonymoa vastaan antoi muita merkkejä.

Molemmat vahvoilla omassa kartassaan

Joukkueiden permabannit osuvat ristiin, kun NiP poistaa G2:lta vahvan Vertigon ja G2 poistaa NiPiltä vahvan Overpassin. Tämä jättää auki G2:lle auki Trainin, Miragen sekä Infernon, jotka ovat kaikki joukkuetta suosivia valintoja paperilla. Kaksi viimeistä ovat joukkueen paljon pelaamia ja Trainissa joukkue on parantanut merkittävästi peliään syksystä, mutta NiPin osalta kartasta ei ole vielä saatu varsinaista työnäytettä. Kertoimien osalta joukkueet ovat lähellä tasabookkia, kun illasta on ennakoitavissa tasaista vääntöä. Pelivalinnassa kuitenkin mennään karttakohtaiseen vetoon, kun ottelusarjan toisessa kartassa luotetaan G2:n pelirutiiniin pienen tasoituksen kera. Joukkueen tähtikaksikko ei ole alisuorittamassa kahta kokonaista ottelusarjaa, vaan vähintään omassa karttavalinnassaan G2 taistelee voiton, vaikka NiP haastaa tasavertaisesti koko ottelun voitosta normaalilla tasolla pelaavan devicen kanssa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!