Banner Image
27.5. CS:GO Flashpoint 3: Heroic – NiP | Ninjojen iskun paikka

2021-05-27 22:00:00

Ottelusarjan tasoitus: Heroic -1,5

Panos
2/5

Flashpointin kolmannen kauden CS-turnaus jatkuu jälleen torstaina, kun tarjolla on jälleen kolmen ottelun verran viihdettä illasta. Illan päättävässä ottelussa myöhään illasta toisensa kohtaavat tanskalainen Heroic ja ruotsalainen Ninjas in Pyjamas. Ottelu alkaa 22:00 ja se on tuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Heroic vakuuttaa

Tanskalainen Heroic on marssinut voitosta avauskierroksen yllätystappion jälkeen, kun joukkue ei ole pudottanut yhtäkään karttaa Complexitya, Vitalitya tai Astralista vastaan. Joukkue on jatkanut omilla vahvuuksillaan, kun joukkueen yksilöt ovat tilastollisesti ja myös pelillisesti todella lähellä toisiaan. Kukaan viidestä pelaajasta ei korostu muiden yli vaan jokainen kriittinen osa palapeliä, jossa yksilöt täydentävät toisiaan. Joukkue on myös tasaisen vahva karttavalikoimassaan, kun se pelaa kaikkia muita karttoja paitsi permabanniaan todella vahvalla tasolla.

NiP herättää lupauksia

Ruotsalainen Ninjas in Pyjamas teki tarvittavan rimaa hipoen, kun se vei BIGiä vastaan ratkaisevan kolmannen kartan lukemin 16-14 ja säilyi mukana turnauksessa. Joukkueen pelissä näkee vielä paljon osa-alueita, joissa on parannettavaa ja jotka varmasti kehittyvät mitä kauemmin joukkue pääsee pelaamaan nykyisellä viisikolla. Valitettavasti tämä kuitenkin tarkoittaa Flashpointin osalta, että Heroicin kokoinen vuori on liian suuri kiivettäväksi joukkueen osalta tämän hetkisellä suorituskyvyllä.

Heroicin valikoimassa ei heikkouksia

Kuten sanottua, tanskalaisen Heroicin karttavalikoima on tasaisen vahva. Joukkue poistaa ainoan heikon lenkkinsä Dust2:n, kun taas Ninjat poistavat jälleen kerran Vertigon. Tämä jättää auki viisi karttaa, joissa kaikissa Heroic on ennakkosuosikki viemään kartan nimiinsä. NiPin osalta valinta on vaikea, kun Nipin omassa kartassa Heroic pääsee aloittamaan vielä paremmalta puolelta ja kovassa iskussa olevat tanskalaiset eivät helpolla luovuta johtoaan toisella puoliskolla. Ninjojen alkukankeudet vielä pelituntumaa hakevan devicen kanssa, Heroicin tasainen tekeminen ja karttojen suotuisuus tanskalaisten suuntaan puoltavat kaikki illan pelivalinnaksi ottelusarjan tasoitusta Heroicin suuntaan. Yksilöiltä vaaditaan suurta venymistä NiPin leirissä, mikäli joukkue meinaa kaataa kovalla itseluottamuksella operoivan Heroicin joukon edes yksittäisessä kartassa, puhumattakaan kahdesta.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!