Banner Image
30.5. CS:GO Flashpoint 3: mousesports – NiP | Flashpoint huipentuu sunnuntaina

2021-05-30 22:00:00

Ottelun voittaja: mousesports

Panos
2/5

Sunnuntaina myöhäisillasta huipentuu jo pidemmän tovin jatkunut Flashpointin kolmas kausi, kun kevään suurin yksittäinen turnaus on edennyt finaaliin. Turnauksen loppuhuipennuksessa toisensa kohtaavat suoraan voittajien kaaviosta sinne edennyt mousesports sekä häviäjien kaaviossa tiensä voitosta voittoon raivannut yllättäjä Ninjas in Pyjamas. Ottelu alkaa 22:00 ja se on trendistä poiketen paras kolmesta (BO3) finaali.

Mousesports turnauksen vakuuttavin

Mousesportsin pelaajat ovat olleet tähän mennessä turnauksen selkeästi tasaisin ja iskukykyisin joukkue, kun selvitti pudotuspelit häviämättä kartan karttaa. Tämän lisäksi joukkueen pelaajat ovat suorittaneet myös yksilötasolla selkeästi parhaalla tasolla koko vuoden aikana, kun kaikki joukkueen pelaajat ovat top15-joukossa pelaajatilastoissa. Kirkkaimpana kärkenä ovat ropz ja frozen, jotka ovat selkeästi parhaalla KD:lla koko turnauksessa vaikka joukkue on pelannut vain vaatimattomat 8 karttaa, kun esimerkiksi ninjat ovat pelanneet jo 17 karttaa.

Riittääkö device efekti maaliin asti?

Ensimmäistä turnaustaan tanskalaisen devicen kanssa pelaava NiP on lähellä todellista jättiyllätystä, kun joukkue on yhtä voittoa vaille tuhkimotarinan onnellisesta päätöksestä. NiPin osalta devicen siirtoa luonnehdittiin messin tai vastaavan jalkapallopelaajan siirtoon. Tähän suhtauduttiin varsin skeptisesti, mutta turnauksen pidemmälle edetessä ovat suurimmatkin epäilijät joutuneet hieman muuttamaan asennettaan. Device ei ole ennen kahta edellistä peliä ollut missään nimessä joukkueen paras pelaaja otteluissa, mutta muu NiPin joukkue on löytänyt uuden peli-ilon tähtipelaajan liityttyä joukkueeseen. Voitti G2:sta oli luonnollisesti kaunis esitys devicen yksilötason kyvyistä, kun hänen tilastonsa olivat samassa linjassa kuin mitä yleensä on totuttu näkemään s1mpleltä NaVin riveissä.

Mousesports niskan päällä kartoissa

Mousesportsi on harvassa joukossa kärkijoukkueista, kun se pelaa kaikkia seitsemää karttaa turnauksen karttavalikoimasta. NiP taas poistaa Vertigon avausbanneissa, mutta hiiret voivat valikoimansa turvin poistaa yhden vahvan kartan ninjoilta. Todennäköisesti tämä on Overpass. Tämä jättää hiirille auki vahvat kartat Infernon, Nuken ja Miragen, kun kaikissa joukkue lähtee taktisella puolella etumatkalle. Myös Dust2 suosii paperilla mousesportsia, kun pitkien haastojen pölymaassa joukkueen pelaajien iskukyky 1v1-tilanteissa on ollut selkeästi kaikkia muita turnauksen joukkueita edellä. Ninjoilta vaaditaankin devicen leveitä hartioita häviäjien finaalin tapaan ja tämän lisäksi REZ ja plopski lähelle turnauksen parastaan, jos ninjat haluavat venyttää ottelun kolmeen karttaan. Näistä lähtökohdista lapulle otetaan mousesportsin voittoa, kun joukkueelle tarjoillaan vielä pelikelpoista kerrointa, kun joukkue on ansaittu suosikki illan huipennukseen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!