Banner Image
26.5. CS:GO Flashpoint 3: NiP – BIG | Ninjojen iskun paikka

2021-05-26 22:00:00

2. kartan tasoitus: NiP -2,5

Panos
2/5

CS:GO-pitoiset viikot jatkuvat, kun jälleen keskiviikkona illasta pelataan Flashpointin kolmannen kauden turnausta, kun pelejä on tarjolla peräti neljän ottelun verran. Katseet käännetään myöhäisillan otteluun NiP – BIG, kun devicella vahvistetut ruotsalaiset kohtaavat ailahtelevasti esiintyneen saksalaisjoukkueen. Ottelu alkaa 22:00 ja se on tuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Ninjat parantavat peli peliltä

Ruotsalainen NiP pelaa ensimmäistä isoa turnausta tuoreimman pelaajansa tanskalaisen devicen kanssa, kun suurissa otsikoissa olleen Anonymo pelin jälkeen joukkue voitti FPX:n ja hävisi niukasti G2:lle, kun Kovacin serkukset olivat liian kova pala purtavaksi NiPille. Joukkueen kantava voima karttavoitoissa on ollut jo ennen tätä turnausta vahvasti esintyneet joukkueen tukikallio REZ sekä vahvaa nousujohteista kevättä pelaava Plopski. Devicen osalta vielä odotellaan parasta, kun hän tässä vaiheessa turnausta varsin vaatimattomilla tilastoilla hänen normaaliin suoritustasoonsa peilattuna. Joukkue on onnistunut erinomaisesti tässä vaiheessa turnausta avaustappojen osalta, ja nämä ovat pitkälti siivittäneet joukkueen kahteen voittoon.

BIG ailahtelee

Saksalainen BIG on ollut vaikeuksissa tasaisen suorittamisen osalta, kun joukkue avasi turnauksen 0-2 tappiolla mousesportsille, mutta onnistui kairaamaan tämän jälkeen voitot sekä Sproutista että DBL Poneysta, vaikka ottelut eivät olleet välttämättä sitä kauneinta katsottavaa tason osalta. Ratkaisijat otteluilla ovat löytyneet yllättäen jälleen joukkueen ”rivimiehistä”, kun k1to ja tabseN ovat olleet vastuunkantajina syrsoNin ja XANTAREKSEN tuskaillessa oman pelinsä kanssa liian useassa kartassa. Edellä mainitulta kaksikolta vaaditaan tasonnostoa, jos BIG mielii voittaa kaksi karttaa. Varsinkin syrsoNilta vaadintaa defaultista poikkeavia liikkeitä, kun device on hänen veroisensa AWP normaalien kulmien pitämisessä.

BIG tarvitsee hyvät kartat, NiP jyrää yksilöillä

Karttojen osalta NiP poistaa jälleen Vertigon, kun BIG on hyvä joukkue ko. kartassa. BIG taas haluaa poistaa Infernon, kun Ninjat ovat pelanneet eniten ko. karttaa edelliseen kolmeen kuukauteen ja BIG vastaavasti vähiten. Tämä jättää saksalaisille auki heidän parhaat karttansa Dust2 ja Mirage. Mahdollinen kolmas eli decider-kartta on todennäköisesti Nuke, kun muut kartat eivät ole yhtä houkuttelevia molempien joukkueiden näkökulmasta. Kokonaisuutena Ninjat saavat pienen edun karttojen osalta, kun BIGin oma kartta on saksalaisille, mutta kaksi muuta ruotsalaisen organisaation suuntaan. NiP on asetettu myös kertoimissa ennakkosuosikiksi, mutta pelivalinnassa katseet suunnataan paremman kertoimen perässä jälleen karttakohtaisiin vetoihin. Lapulle otetaan ottelun toisen kartan tasoitusta, kun -2,5 tasoituksella tarjoillaan varsin kelvollista kerrointa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!