Banner Image
17.7. CS:GO IEM Cologne 2021: G2 – Astralis | Astralis ei päästä G2:sta helpolla

2021-07-17 17:00:00

1. kartan tasoitus: Astralis +2,5

Panos
2/5

CS:GO:ssa vietetään lauantaina jännittäviä hetkiä, kun IEM Colognen turnaus on edennyt välierävaiheeseen. Päivän ensimmäisessä välieräottelussa toisensa kohtaavat suoraan välieriin paikkansa lunastanut G2 ja eilen Virtus.Pron kaatanut tanskalainen Astralis. Ottelu alkaa 17:00 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Jatkuuko NiKon lento?

G2 selvitti tiensä välieriin kaatamalla Gambitin, kun tiukka kolmen kartan vääntö kääntyi G2:n eduksi, kun varsinkin AmaNEk nousi ratkaisevilla hetkillä pelastavaksi voimaksi. Joukkueen tähtipelaaja NiKo oli ennen Gambittia jo 1,4-alkuisissa ratingeissa, mutta Gambitia vastaan hänen suorituksensa jäi tilastojen valossa vajaaksi, vaikka kriittisillä hetkillä NiKokin osui kuulansa. G2:n osalta voiton avaimet ovat NiKon ja huNter-:n takana, kun varsinkin AmaNEkilta ja JaCkzilta vaaditaan positiivisien otteiden jatkumista tanskalaisia vastaan.

Astraliksen LAN-formi ei petä

Tanskalainen Astralis oltiin jo jättämässä pois kärkikahinoista ennen turnausta, mutta skenen kestomenestyjä on osoittanut jälleen, että LAN-ympäristö tuo joukkueen parhaat puolet esiin. Voitto Virtus.Prosta ei ollut tyylipuhdas, mutta voittokartat demonstroivat miten pelaajien joukkuepelaaminen on parhaimmillaan todella kaunista. Joukkueessa ei ole vastaavaa tulivoimaa ilman devicea, mutta tanskalaiset paikkaavat sen hoitamalla oman tonttinsa tarvittaessa. Yksikään Astraliksen pelaaja ei mahdu tilastoissa kärkikahinoihin, kun joukkueen paras pelaaja on Xyp9x, jonka rating on vaatimaton 1,10 verrattuna turnauksen kirkkaimpiin tähtiin.

Kartat Astraliksen paikka iskeä

Joukkueiden välisessä kohtaamisessa G2 on etulyöntiasemassa tulivoiman suhteen, mutta tanskalaisten pakka on taas selkeästi tasaisempi, kun se ei nojaa yksittäisiin pelaajiin, kuten G2 huNteriin ja NiKoon. Astraliksen IGL gla1ve on myös askeleen edellä G2:sta, kun hänen vastustajan lukutaitonsa on pedannut karttavoitot Astralikselle. Taktisella puolella ei kuitenkaan paikata kaikkea haastovoimaa ja myös tanskalaisilta vaaditaan fiksua pelaamista G2:n tulivoimaista serkuskaksikkoa vastaan tai muuten G2 jyrää voittoon. Ottelun voittajan suhteen G2 lähtee ohuesti ennakkosuosikkina, mutta pelivalinnassa lähdetään hakemaan osumaa karttakohtaisesta vedosta, kun ottelun avauskarttaan otetaan Astraliksen tasoitusta. Avauskartta on oletettavasti tanskalaisten oma valinta ja juuri omassa karttavalinnassaan joukkueen taktinen pelaaminen on askeleen edellä verrattuna sen heikompiin karttoihin, kun G2 ei ole ottamassa sen kolmesta vahvimmasta kartasta yhtäkään omaksi valinnakseen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!