Banner Image
6.7. CS:GO IEM Cologne 2021: OG – TeamOne | Aleksib ja joukot pääsevät irti LANeilla

2021-07-06 14:40:00

1. kartan kierrostasoitus: OG -5,5

Panos
1.5/5

Tiistaina alkaa kenties vuoden odotetuin CS-turnaus, kun pitkän odotuksen jälkeen luvassa on pitkästä aikaa LAN-turnaus, jossa on mukana käytännössä kaikki maailman parhaat joukkueet. Turnaus aloitetaan play-in vaiheesta, jonka kahdeksan parasta etenevät varsinaiseen pääturnaukseen sinne jo edenneiden joukkueiden seuraksi. Play-In vaiheesta aloittaa myös suomalaisen aleksib:n johtama OG, joka kohtaa avauskierroksella TeamOnen. Ottelu alkaa 14:40 ja se on paras yhdestä (BO1), kun virheisiin ei ole varaa Play-In vaiheessa.

OG:n todellinen tulikoe

OG:n taival oli vaikeaa viime syksyn kokoonpanolla, mutta joukkueessa puhalsivat uudet tuulet ja nikon sekä flameZin liittymisen jälkeen tekemisessä on ollut toivottua tehokkuutta. Joukkue selvitti tiensä aina IEM Summer turnauksen finaaliin asti, mutta Gambit pyyhki joukkueella lattiaa suoraan 3-0, kun tämän hetken rankingin kärkinimi oli OG:lle liian kova pala. OG on keskittynyt harjoitteluun finaalitappion jälkeen ja joukkueella onkin ollut melkein kuukausi aikaa valmistautua tähän mennessä vuoden tärkeimpään ja ennen kaikkea odotetuimpaan turnaukseen. LANi ympäristössä pelaaminen on aivan oma asiansa verrattuna online-turnauksiin.

TeamOne tiukassa paikassa

OG lähtee selkeänä suosikkina TeamOnea vastaan, kun brasilialainen joukkue on kaikilla mittareilla selkeä altavastaaja, kun brassit eivät mahdu tällä hetkellä edes HLTV:n top50-joukkoon. Joukkue on kerätty brasilian skenen nimettömistä tähdistä, jotka tekevät vielä nousua kohti terävintä kärkeä urallaan. Kehityskelpoinen, mutta ei valmis, olisi sopiva tiivistys joukkueesta. Tämän päivän vastuksen osalta vaadittaisiin kuitenkin jo kypsempää pelaamista, kun brasseille tyypillinen räjähtävä saittien haltuunottaminen T-puolella ei pääse enää tässä vaiheessa yllättämään OG:n tasoisia joukkueita. Varsinkin kun pommialuetta on puolustamassa flameZin kaltaisia yksilöitä, jotka tähtihetkinään tiputtavat vastustajan vaikka yksin.

Kartan erot kapenevat BO1:ssä

Koska avausottelut ovat BO1, saavat molemmat joukkueet poistaa kolme karttaa, kun viimeiseksi jäävä seitsemäs kartta on valintana otteluun. Käytännössä tämä tarkoittaa, että molemmat saavat poistettua sekä vastustajan vahvoja karttoja että itselleen heikompia karttoja. Varmoja poistoja ovat Vertigo ja Ancient. Tämän jälkeen seuraavana listalla ovat Overpass ja Nuke. Dust2:n, Miragen ja Infernon osalta valinta riippuu joukkueiden välisistä preferensseistä. Kaikki kolme karttaa ovat suoritusvarmoja OG:n kannalta, kun yleisön suosikki lähtee taktisella puolella askeleen edellä. Aleksib:n callit osuivat jo IEM Summer turnauksessa todella kovalla prosentilla ja vastaavaa on odotettavissa myös tämän turnauksen osalta. Yksilötasolla OG on myös edellä, kun brasilialaisilla ei ole vastata flameZin ja valden kaltaisiin yksilöihin. Lapulle poimitaan OG:n kierrostan tasoitusta, kun joukkueella on kaikki edellytykset ottaa voitto avauspelistään (kartastaan) turvallisella marginaalilla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!