Banner Image
5.6. CS:GO IEM Summer 2021: Complexity – Gambit | Complexity alakynnessä

2021-06-05 21:00:00

2. kartan tasoitus: Gambit -3,5 kierrosta

Panos
2/5

CS:GO:n IEM:n kesäturnaus jatkuu, kun päivän aikana pelataan kolme ottelua. Katseet suunnataan näistä viimeiseen kamppailuun, jossa kohtaavat A-lohkossa häviäjien finaalissa Complexity ja Gambit. Ottelu alkaa 21:00 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Complexityn jackpot odottaa edelleen

Complexity tippui heti avauspelissä alempaan kaavioon, kun Vitality jyräsi joukkueen yli. Alemmassa kaaviossa se kuitenkin napsi voitot Sproutista ja FPX:stä, kun suomalaisen zehNin joukkue venytti ottelun kolmeen karttaan Madenin hirmuvireen saattelemana, mutta Complexityn pelaajisto onnistui laajemmalla rintamalla ottelussa. Joukkueen yllättäen paras pelaaja on ollut turnauksessa aussivahvistus jks, joka on komeillut tilastojen piikkipaikalla molemmissa voitoissa. Hänen panostaan tarvitaan myös Gambittia vastaan, kun joukkueen tanskalaisduon k0nfigin ja blameF:n tarvitsee suorittaa jks:n mukana, jos joukkue haluaa himmentää Gambitin tähtien valot.

Gambit palautunut ”työtapaturmasta”

Vuoden 2021 komeetta Gambit kärsi yllätystappion Vitalitylle 2-0 turnauksen toisella kierroksella, mutta paikkasi nopeasti tappionsa vakuuttavalla 2-0 voitolla uudistuneesta Astraliksesta, kun Gambitin tähtikaksikko Ax1le ja sh1ro eivät jättäneet arvailuille sijaa. Edellä mainitut ovat koko kevään kuumin duo ja pelaajien suorittamiselle ei näy loppua online-aikana, kun CIS-alue on jyrännyt skenen kärkeen laajalla rintamalla.

Gambit vahva omassa valinnassaan

Gambit lähtee ansaitusti selkeänä suosikkina illan otteluun, kun Complexityltä vaaditaan selkeää venymistä voittoon. Gambitin yksilöt ovat nykytasollaan selkeästi edellä Complexityn yksilöitä, kun joukkueen tanskalaisduosta ei ole haastamaan Ax1le ja sh1ro kaksikkoa normaalina päivänä. Karttojen osalta Gambit saa varmasti omaksi valinnakseen mieleisen kartan, kun se on selkeä suosikki Miragessa, Infernossa ja Overpassissa. Complexity haluaa todennäköisesti omaksi kartakseen Dust2:n tai jokerikortin Ancientin, kun Gambit poistaa joukkueen parhaan kartan Nuken. Pelivalinnaksi otetaankin ottelusarjan toista (oletettavasti Gambitin karttavalinta) karttaa tasoituksella ennakkosuosikin eduksi, kun linja on varsin hillitty. Gambit on ollut jo useamman kuukauden selkeästi parhaan voittoprosentin joukkue omassa karttavalinnassaan. Joukkue myös voittaa omat karttansa selkeällä kierroserolla kovalla prosentilla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!