Banner Image
6.6. CS:GO IEM Summer 2021: Ninjas in Pyjamas – Virtus.Pro | Ninjat hakemassa toista yllätystä

2021-06-06 21:00:00

Ottelun voittaja: NiP

Panos
2/5

CS:GO:n IEM Summer turnaus jatkuu sunnuntaina, kun illasta aikataulun viimeisessä ottelussa toisensa kohtaavat Ninjas in Pyjamas ja Virtus.Pro, kun voittaja jatkaa pudotuspeleihin ja häviäjä tippuu pois turnauksesta. Ottelu alkaa 21:00 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Ninjat väkeviä Heroicia vastaan

Ruotsalainen NiP jatkoi positiivisia otteitaan, kun joukkue järjesti lauantaina yhden turnauksen suurimmista yllätyksistä voittamalla tanskalaisen CS-skenen kärkijoukkueeksi nousseen Heroicin suoraan kahdessa kartassa. Joukkueen tanskalaisvahvistus device jatkoi vahvoja otteitaan, hänen löydettyään vireensä edellisen turnauksen viimeisellä viikolla. Sen sijaan suurin positiivinen yllätyys oli LNZ, joka esitti tähän mennessä parhaita otteita ninjojen paidassa pelatessaan. Avauskartta Mirage oli vielä tiukka vääntö, kun NiP väänsi voiton vasta jatkoajalla, mutta Nukessa joukkue meni menojaan. Varsinkin T-puolella joukkue avasi Heroicin puolustuksen vaivattomasti kierros toisensa perään.

Virtus.Pron potentiaali piilossa

Virtus.Pro on ajautunut hieman suvantovaiheeseen pelaamisensa osalta, kun joukkue ei ole ollut HLTV:n top20-joukkueita vastaan yhtä vakuuttava kuin vielä alkuvuodesta. Joukkueen tähtipelaaja Jame on pitänyt yllä tasonsa, mutta suurin tasonpudottaja on ollut YEKINDAR, joka Virtuksen vahvimmassa vaiheessa kevään osalta oli täysin piteletämön, kun latvialainen avasi hyökkäykset onnistuineilla haastoilla kierros toisensa perään ottelusta toiseen. Ilman YEKINDARin häikäisevää pelaamista on Jamelle todella paljon kannettavana tai vaihtoehtoisesti joukkueen muusta kolmikosta tarvitaan tasonnostoa, kuten edellisessä pelissä Spiritiä vastaan Qikert toimitti.

Ninjat nosteessa

Ninjas in Pyjamas on voitolla tänään jälleen matkalla koville sijoituksille jo toisessa turnauksessa peräkkäin, kun edellinen debyyttiturnaus devicen kanssa päättyi finaalitappioon mousesportsille. Joukkueen otteet Heroicia vastaan antavat lupauksia sunnuntain koitoksen osalta, kun device pystyy haastamaan tasapäisesti Jamen ja hampus sekä REZ ovat olleet kovassa iskussa. Karttojen osalta Ninjat ovat selkeästi laajentaneet valikoimaansa tanskalaisen liittymisen jälkeen, kun joukkue on ollut varteenotettava tekijä myös vastustajien karttavalinnoissa. Tästä voitanee kiittää myös valmenteja THREATia. Bannit ovat suoraviivaiset, kun NiP poistaa Vertigon ja VP poistaa Nuken. Tämä jättää Ninjoille auki Miragen ja Overpassin, joissa molemmissa joukkue on selkeä suosikki. Tämän lisäksi Dust2 ja Inferno ovat ennakkoon tasaväkiset ja Ancienttia tuskin nähdään ottelussa, kun valikoimasta löytyy mielekkäämpiä karttoja decideriksi. Pelivalinnaksi otteluun otetaan NiPin voittoa koko otteluun, kun illan ottelun vastustajat ovat pykälän liian lähellä kertoimissa toisiaan.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!