Banner Image
27.10. EFL Cup: Leicester – Brighton | Kotijoukkueen hyökkäyspeli piristynyt

2021-10-27 21:45:00

Leicester

Panos
2/5

Leicester kohtaa Brightonin EFL Cupissa keskiviikkona klo 21.45 alkaen.

Leicester löytänyt pelinsä

Leicester on heikon alkukauden jälkeen löytänyt vireensä. Joukkue pelaa kolmen ottelun voittoputkessa, kun Valioliigassa joukkue on kaatanut Manchester Unitedin ja Brentfordin, Eurooppa-liigassa kaatui Spartak Moskova 4-3-lukemin. Ilahduttavaa on ollut joukkueen hyökkäyspelin piristyminen, aikaisemmin Jamie Vardy oli lähes yksinomaan vastuussa maalinteosta, mutta viime aikoina vastuunkantajia on löytynyt lisää. Yksi tappio kuuteen viime otteluun on loistava saldo alkukauden vaikeuksien jälkeen.

Jamie Vardy kärsi polvivamman Brentford-ottelussa ja jätti pelin kesken ensimmäisen puoliajan jälkeen. Joukkue on pelannut tällä kaudella Eurooppa-liigan otteluita myös ilman Vardya, ja hyökkäyksessä on tulivoimaa Kelechi Iheanachon ja etenkin nuoren talentin Patson Dakan myötä. Daka iski neljä maalia Spartak Moskova-voitossa ja myös Valioliigan puolella vastuuta on hiljalleen alkanut tulemaan. Leicesterillä on käsissään alkukauden tuloksia parempi joukkue, ja keskikentän James Maddison on osoittanut myös heräämisen merkkejä, mikä on iso asia koko joukkueen peliä ajatellen.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Brighton joutuu kovaan testiin

Brighton koki ensimmäisen tappionsa kuuteen otteluun Manchester Cityä vastaan, mutta kokonaisuudessaan alkukausi on ollut joukkueelta todella hyvä. Viime kauden maaliodottamat ovat kääntyneet nyt myös tehoiksi ja joukkue on Valioliigassa edelleen upeasti viiden joukossa. Brightonin vahvuus on ollut nimenomaan tiivis joukkuepelaaminen ja hyvä puolustus, hyökkäyspäässä tehoja voisi olla vielä nähtyä enemmän, mutta viime kaudesta kehitystä on tapahtunut.

EFL Cupissa aikaisemmin syksyllä Brightonilla on ollut vastassaan alemman sarjatason Cardiff ja Swansea. Nyt vastassa on kovempi haaste, kun peliään löytänyt Leicester tulee vastaan. Brighton on vaikea vastus kenelle tahansa, mutta joukkueen tasoa ei ole testattu aivan äärirajoilla, Cityä vastaan koettu tappio osoitti hieman joukkueen pelissä edelleen olevia puutteita. Pelin selkäranka on kunnossa ja joukkue yhtenäinen, mutta isojen otteluiden ratkaisijoita joukkueessa ei ole vielä tarpeeksi.

Leicester on nyt vaarallisimmillaan

Leicesterin kausi on kääntynyt jyrkkään nousuun ja joukkueen materiaali on parempi kuin mitä Valioliigan yhdeksäs sija näyttää. Otteet ovat parantuneet etenkin hyökkäyspäässä ja cup-ottelussa Daka ja Iheanacho saavat jälleen näytön paikan. Brighton on vaikea vastustaja ja tiivis porukka, mutta joukkue antaa materiaalissaan tasoitusta monelle joukkueelle. Leicester osoitti jo viime kaudella pystyvänsä isoihin voittoihin, kun joukkue valloitti FA Cupin. Tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen kääntyi Brightonille lukemin 2-1, mutta Leicesterin ote on parantunut aivan viime viikkoina ja kotijoukkue on ollut viime vuosina niskan päällä keskinäisissä otteluissa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!