Banner Image
17.6. EM-karsinta: Belgia – Itävalta | Belgia on vahva karsintajoukkue

17.6.2023 klo 21:45

Belgia

Panos
2/5

EM-karsinnat jatkuvat lauantaina usean ottelun voimin. F-lohkon kärkikamppailussa kohtaavat Belgia ja Itävalta. Ottelu alkaa klo 21.45.

Belgia selvinnyt MM-pettymyksestään

Belgia lähti kuluviin EM-karsintoihin uudessa tilanteessa, sillä niin kutsuttu ”kultainen sukupolvi” ei pystynyt täysin lunastamaan sille asetettuja tavoitteita, ja maajoukkue jäi ilman suurta voittoa. Parhaaksi saavutukseksi jäi kesän 2018 MM-kisojen pronssisija, ja nyt Belgia hakee uuttaa nousua uudistuneella joukkueellaan. Viime vuoden lopulla pelatut MM-kisat päättyivät Belgian osalta pettymykseen, sillä matka tyssäsi jo alkulohkovaiheeseen.

Kuluvan vuoden pelit Belgialta ovat sujuneet suotuisasti, sillä joukkue kaatoi EM-karsintojen avauksessaan Ruotsin vieraskentällä lukemin 3-0, ja maaottelussa kaatui Saksa maaliskuun lopulla myöskin vieraskentällä lukemin 3-2. Vaikka joukkueessa on tapahtunut muutoksia, on Belgialla edelleen maailmanluokan joukkue ja todellisia tähtiyksilöitä. Miinusta on annettava keskikentän Kevin De Bruynen poissaolosta loukkaantumisen vuoksi. Pelimiehiä joukkueessa silti riittää, ja Belgia on viime vuosina ollut takuuvarma joukkue EM- ja MM-karsintaotteluissaan.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Itävalta avannut karsinnat mallikkaasti

Itävalta on noussut viime vuosina jalkapalloilevan maailman huipun tuntemaan, ja joukkue on osoittanut olevansa erittäin laadukas nippu taitavilla pelaajilla varustettuna. Ralf Rangnrick luotsaa tätä nykyä Itävallan joukkuetta, ja kuluvat EM-karsinnat ovat alkaneet voitokkaasti. Itävalta johtaa omaa karsintalohkoaan puhtaalla pelillä, kun takana on 4-1-voitto Azerbaizanista ja 2-1-voitto Virosta. Kahden kotiottelun jälkeen Itävalta pelaa nyt vieraissa Belgiaa ja sitten jälleen kotona Ruotsia vastaan.

Itävalta ei edellisiin MM-kisoihin selvinnyt, ja joukkue on tasollisesti ennakkoon arvioituna mm. Belgian takana. EM-kisapaikka on täysin mahdollinen, ja joukkue taistelee lohkon toisesta jatkopaikasta tiukasti Ruotsin kanssa. Itävalta pelaa vauhdikasta ja eteenpäin vyöryvää futista, ja joukkueen peleissä sattuu ja tapahtuu molemmissa kenttäpäädyissä. Joukkueessa on edelleen tuttuja nimiä Alabaa ja Baumgartneria myöten, mutta varsinaista tähtiloistoa nykyjoukkueessa ei enää ole. Belgiaa vastaan joukkueen todellinen iskukyky joutuu todelliseen testiin.

Belgiaan vahva luotto karsintaotteluissa

Belgia ja Itävalta eivät ole kohdanneet A-tasolla yli kymmeneen vuoteen, ja tähän EM-karsintaotteluun lähdetään Belgian vahvan suosikkiaseman myötä. Belgia tykkää pitää palloa ja hyökätä aktiivisesti koko kenttää hyödyntäen. Kevään hyvät tulokset ovat olleet omiaan nostamaan joukkueen itseluottamusta, ja vaikka Itävalta on aloittanut karsinnat myös voitokkaasti, on tasoero selkeä isäntien eduksi. Pelivalintana Belgian kotivoitto, joukkue on normaalilla tasollaan pelatessaan todella vaikeasti kaadettavissa kotonaan.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!