Banner Image
16.10. EM-karsinta: Belgia – Ruotsi | Vierasjoukkueen kisahaaveet koetuksella

16.10.2023 klo 21:45

Belgia

Panos
2/5

Jalkapallon EM-karsinnoissa Belgia saa vastaansa Ruotsin, jonka karsinnat ovat olleet vaikeat. Ottelu alkaa maanantaina klo 21.45.

Belgia varmisti jo EM-kisapaikan

Belgia on totuttu tuntemaan vahvana karsintajoukkueena niin EM- kuin MM-kisoihinkin, ja tälläkin kertaa tulokset ovat olleet vahvoja. Joukkue johtaa omaa karsintalohkoaan saldolla 5-1-0, ja kun maaliero on hieno 16-3, on Belgia oikeutetusti lohkon kärkijoukkue. Takana Itävalta on vielä kolmen pisteen päässä, mutta torstain ottelussa Belgia nappasi makean 3-2-vierasvoiton juuri Itävallasta. Kun kaksi ottelua on jäljellä, on Belgia jo varmistanut paikkansa EM-kisoihin.

Belgia on mättänyt omissa otteluissaan tutusti palloa verkkoon, ja etenkin kotikentällään joukkue on ollut vaikeasti kaadettavissa. Hyökkäyspäässä ja keskikentällä on laatua, ja Romelu Lukaku on edelleen maajoukkueelle iso palanen hyökkäystehojen suhteen. Kisapaikan ratkeamisen jälkeen Belgia kokeilee varmasti hieman uusia pelaajia kentällä, mutta nuorista pelaajista mm. Manchester Cityssä pelaava Jeremy Doku on lyömässä itseään ryminällä lävitse.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Ruotsilla on vaikeaa

Ruotsin EM-karsinnat ovat sujuneet todella mollivoittoisesti, eikä saldolla 2-0-3 pelannut joukkue ole enää realistisesti kisapaikassa kiinni. Kisapaikan saavuttaakseen joukkueen pitäisi voittaa kaikki kolme jäljellä olevaa otteluaan, ja toivoa samaan aikaan Itävallan kompurointia. Ruotsi on karsinnoissa kaatanut kertaalleen Viron ja Azerbaizhanin komealla maalierolla 10-0, mutta Itävaltaa ja Belgiaa vastaan joukkue on ollut selkeästi alakynnessä.

Ruotsin maajoukkue ei ole pystynyt uudistumaan riittävästi kultaisten sukupolvien jälkeen, vaan joukkue on jäänyt junnaamaan paikalleen sekä pelillisesti, että pelaajien taitotason osalta. Nyt tilanne on vaikea, ja näyttääkin siltä että Ruotsia ei tulevissa EM-kisoissa nähdä. Vire on vaihteleva, eikä ahkerasti harjoitusotteluita vuoden aikana pelannut joukkue ole edelleenkään parhaimmillaan. Alexander Isak on hyökkäyspään kirkkain tähti, ja mm. Elenga ja Forsberg ovat mielenkiintoisia nimiä. Puolustuspää ei varsinaisesti vakuuta, etenkään Belgian tasoista huippumaata vastaan.

Belgia selkeä suosikki kotikentällään

Belgia vei vieraskentälläkin joukkueiden välisen kohtaamisen puhtaasti lukemin 3-0. Tasoero on selkeä isäntien eduksi, ja vaikka panosta ei olekaan, voi Belgia pelata rennosti, toisin kuin Ruotsi joka on pakkovoiton edessä. Belgia pystyy hyökkäämään Ruotsin yli, ja sammuttamaan vierasjoukkueen EM-kisahaaveet lopullisesti. Peli-ideana Belgian kotivoitto tai vaihtoehtoisesti isäntien yli 1.5 maalia ottelussa.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!