Banner Image
11.9. EM-karsinta: Latvia – Wales | Wales tarvitsee vierasvoiton kisahaaveiden ylläpitämiseksi

11.9.2023 klo 21:45

Wales

Panos
3/5

EM-karsinnat ensi kesän kisoihin jatkuvat edelleen. D-lohkossa Latvia ja Wales kisaavat tärkeistä pisteistä, joukkueiden välinen ottelu alkaa maanantaina klo 21.45.

Latvia jämähtänyt lohkon viimeiseksi

Latvian asema oman karsintalohkonsa hännillä on heikko. Joukkueen saldo on 0-0-4, eikä asiaa ensi kesän EM-kisoihin ole. Maaliero on heikko 3-11, ja Latvia on ollut vastaantulija kaikissa pelaamissaan otteluissa etenkin puolustussuuntaan. Latvian karsinnat alkoivat viime keväänä 0-1-tappiolla Walesin vieraana, tämän jälkeen tappiot on kirjattu Turkkia vastaan 2-3, Armenialle 1-2 ja Kroatiaa vastaan 0-5 lukemin.

Karsintojen loppuohjelma ei Latvialle paljoa lupaa, sillä joukkue on sekä pelillisesti että pelaajien tasoa mitattaessa lohkon heikoin. Edellinen voitto A-tasolla on syksyltä 2022 Baltia Cupista, jossa joukkue kaatoi kertaalleen Viron. Ensimmäisessä ottelussaan Walesia vastaan Latvia piti palloa alle 40-prosenttisesti, ja maalintekoyritykset kirjattiin selkeästi Walesin hyväksi. Takana Latvialla on kuusi tappiota peräkkäin, eikä joukkueen itseluottamus ole varmastikaan paras mahdollinen.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Wales jahtaa edelleen kisapaikkaa

Wales on selvittänyt tiensä edellisiin MM- ja EM-kisoihin kovalla prosentilla, mutta nyt joukkue on kovan paikan edessä kisapaikan saavuttaakseen. Wales on nyt oman lohkonsa neljäntenä, ja eroa EM-kisapaikkaan on kolme pistettä. Saldo Walesilla on 1-1-2, joukkue on kaatanut kertaalleen Latvian, sekä pelannut Kroatian vieraana tärkeän 1-1-tasapelin. EM-kisapaikan suhteen kaikki on auki, mutta unelma kisoista vaatii vierasvoiton Latviasta.

Wales on kuluvissa karsinnoissa kaatunut Armenialle kotonaan 2-4, sekä vieraissa Turkille 0-2. Latviaa vastaan Wales on suosikin asemassa, mutta nykyään ilman Gareth Balea pelaava joukkue on jonkinlaisessa käymistilassa. Edelliset MM-kisat menivät tuloksen suhteen alakanttiin, ja ailahtelevat tulokset ovat jatkuneet siitä saakka. Perustasoltaan Wales on Latviaa parikin luokkaa parempi, joukkueen riveissä on useita eri Valioliigassa pelaavaa pelaajaa.

Wales lähellä vierasvoittoa

Latvia on menettänyt jo otteensa EM-kisapaikasta, mutta Walesilla vielä katseet kiiluvat vähintään lohkon toisessa sijassa. Mikäli Wales keskittyy olennaiseen Latvian vieraana, ja luottaa omiin vahvuuksiinsa, tulisi joukkueen löytää keinot maalintekoon ja tätä kautta Latvian voittamiseen. Kevään 1-0-kotivoitto luo uskoa Walesiin, eikä Latvia ole ollut edes kotikentällä kovinkaan vahvan tai yhtenäisen oloinen joukkue. Peli-ideana Walesin vierasvoitto, jolla kisahaaveet pysyisivät vielä elossa.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!