Banner Image
14.10. EM-karsinta: Slovenia – Suomi | Huuhkajien puolustus kovaan testiin

14.10.2023 klo 19:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2.5/5

Jalkapallon EM-karsinnoissa pelataan Huuhkajien kannalta todella iso kamppailu, kun H-lohkon kärkijoukkue Slovenia saa vastaansa Suomen. Ottelu alkaa lauantaina klo 19.00.

Slovenia pelannut itsensä lohkon kärkeen

Slovenia on pelannut tasaisen karsintaurakan, ja joukkue on monen yllätykseksi oman karsintalohkonsa kärjessä. Slovenian saldo on toistaiseksi 4-1-1, ja joukkueen otteet ovat olleet nousujohteisia. AInoa karsintatappio toistaiseksi on juuri Suomea vastaan kesäkuulta, jolloin Slovenia taipui lukemin 0-2. Tasapeli lukemin 1-1 tuli kotipelissä Tanskaa vastaan, ja syyskuun molemmat karsintaottelut Slovenia voitti kaatamalla Pohjois-Irlannin 4-2 ja San Marinon 4-0.

Slovenia on osoittanut olevansa sitkeä joukkue, mutta sen puolustuksessa on aukkoja, joita muut lohkon joukkueet ovat pystyneet hyödyntämään. Nyt kyseessä on karsintojen isoin ottelu molemmille joukkueille, ja myös puolustuksen pitäisi olla parhaassa iskussa. Jan Oblak palaa maalille ja tuo varmasti varmuutta koko puolustuslinjan pelaamiseen. Muuten isoja tähtiä Slovenialla ei ole, mutta lohkon kärkipaikka kertoo omaa kieltään joukkueen potentiaalista.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Suomi jahtaa kisapaikkaa

Suomi aloitti EM-karsinnat tappiolla Tanskalle, jonka jälkeen joukkue nappasi neljä perättäistä voittoa, ja oli hetken aikaa lohkon ykkösjoukkueena. Syyskuun ikkunassa Suomi kaatoi Kazakstanin vieraissa lukemin 1-0, ja vaikka Tanskaa vastaan taistelu kotikentällä oli urhoollista, oli tuloksena niukka 0-1-tappio. Suomi on nyt lohkossaan kolmantena, mutta ainoastaan pisteen Sloveniaa ja Tanskaa perässä, tämä korostaa lauantain ottelun tärkeyttä.

Suomen puolustus on ollut todella vahva kuluvissa karsinnoissa, ja joukkue on päästänyt vähiten maaleja kaikista lohkonsa joukkueista. Ainoastaan 0,2 maalia per ottelu viidessä viime pelissä päästänyt Suomi tarvitseekin vakaita puolustuspään otteita Slovenian vieraana, sillä Slovenia pääsi jo Helsingissä välillä liian hyville paikoille. Lukas Hradecky saa jälleen venyä parhaimpaansa jotta Huuhkajat nappaa tärkeät kolme pistettä. Oliver Antman on loukkaantumisen vuoksi sivussa, mutta Teemu Pukki on ollut MLS-liigassa tulikuumassa vireessä, ja Källman sekä Pohjanpalo ovat varmasti valmiita iskemään isoja osumia Slovenian verkkoon.

Riskit vedetään minimiin

Slovenia on niukka suosikki kotonaan Suomea vastaan. Vaikka kotijoukkueen ainoa tappio on juuri Suomea vastaan, ei joukkueen nousukuntoa pysty välttelemään, Slovenia taistelee aidosti toisesta kisapaikasta Suomen ja Tanskan kanssa. Suomi pyrkii puolustamaan tiiviisti ja iskemään vastaan, tällä taktiikalla joukkue oli lähellä onnistumisia myös Tanska-tappiossa. Ottelun panos on järkyttävän iso, ja tasapeli olisi etenkin Suomelle hyvä tulos, sillä Suomen loppuohjelma on Sloveniaa helpompi. Peli-ideana ottelussa alle 2.5 maalia, kyseessä on pienten marginaalien ottelu, jossa riskitasot pidetään matalalla.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!