Banner Image
Vakiovihje: Futisvakio 4 tiistai 17.8.2021

2021-08-17 20:58:00

-

@-

Panos
0/5

Veikkauksen Futisvakio 4 koostuu tiistaina seuraavista kohteista: Kohteet 1-7 Championship ja 7-12 League One. Voit lukea ottelukohtaiset vakiovihjeet alta. Vihjerivin kokonaisuudessaan löydät artikkelin lopusta.

1. Barnsley – Luton (1X)

Vakion ykköskohteessa Barnsley isännöi Lutonia. Neljä pistettä kahdesta ensimmäisestä ottelusta napannut Barnsley on avannut kauden vahvasti ja pisteputkea lähdetään jatkamaan myös tiistai-iltana. Luton voitti sarja-avauksessaan Peterboroughin tyylipuhtaasti lukemin 3-0, mutta viime kierroksella se kärsi niukan 2-3-vierastappion WBA:lle.

Barnsley lähtee otteluun pienimuotoisena ennakkosuosikkina, mutta helpolla perinteikäs Luton ei tule kaatumaan. Kupongille 1 ja X.

2. Millwall – Fulham (X2)

Kakkoskohteessa viime kaudella Valioliigasta pudonnut Fulham lähtee jahtaamaan pisteitä Millwallia vastaan. Viime kierroksella Huddersfieldin kylvettänyt Fulham on materiaaliltaan sarjan kärkijoukkueita, mutta ei Millwalkaan heikko ole.

Millwal on perinteisesti vahva kotijoukkue, jonka vuoksi Fulhamilta vaaditaan Huddersfield-ottelun kaltaista esitystä myös tiistaina, mikäli se mielii täydet pisteet The Deniltä hakea. Peleille X ja 2

3. Huddersfield – Preston (1X)

Viime kierroksella Fulhamin jyrän alle jääneen Huddersfieldin vieraaksi Kirklees Stadiumille saapuu Preston, joka on hävinnyt kaksi ensimmäistä sarjaotteluaan. Prestonin voittoa on pelattu kirjoitushetkellä aivan liikaa, sillä pelijakauma on 33-24-42.

Huddersfield on viime ottelun katastrofista huolimatta laadukas joukkue, ja merkit pelataankin isäntien kautta. Lapulle otetaan 1 ja X.

4. Blackpool – Coventry (1X)

Championshipiin täksi kaudeksi takaisin noussut Blackpool lähtee hakemaan avausvoittoaan Coventryn kustannuksella. Mustaoranssit ovat onnistuneet saamaan kahdesta ensimmäisestä ottelustaan kasaan vaivaiset kaksi pistettä, mutta tiistaina joukkueella on erinomainen mahdollisuus napata kauden S voitto.

Coventryn osalta kausi on käynnistyi voitolla, mutta viime kierroksella se kärsi 0-1-vierastappion Barnsleylle. Pisteet ovat tiukassa myös tiistaina, sillä Blackpool on tunnetusti vahva kotijoukkue. Kupongille napataan 1 ja X.


5. Peterborough – Cardiff (X2)

Walesin ylpeys Cardiff lähtee tiistain otteluun pitkävetokertoimien valossa suosikkina, ja sitä se on myös pelijakauman perusteella Vakiossa. Asetelma on täysin oikeutettu, sillä vierailijat ovat muutaman piirun Peterboroughia laadukkaampi joukkue, mutta varmana Cardiffia ei kuitenkaan kupongille oteta.

Napataan peleille X ja 2, sillä isänniltä löytyy potentiaalia taistella ottelusta tasuri, vaikka vastus on kova.

6. Swansea – Stoke (1)

Swansea pelasi viime viikonlopun ottelussaan Sheffield Unitedia vastaan vahvasti, mutta täyteen pistepottiin Joutsenet eivät ikävä kyllä yltäneet. Kahdesta ensimmäisestä ottelusta kasassa on vasta yksi piste, mutta mikäli joukkueen otteet jatkuvat viime lauantain tapaisina, tulee Swansean pistesaldo kasvamaan nopeasti.

Stoken peliesitykset eivät ole olleet kummoiset, mutta tästä huolimatta joukkueella on kahden kierroksen jälkeen kasassa neljä pistettä. Tiistaina emme kuitenkaan joukkueen mahdollisuuksiin luota, sillä materiaaliltaan Stokea vahvempi Swansea tulee olemaan vierailijoille liian kova pala purtavaksi, mikäli molemmat joukkueet esiintyvät edes lähellä viime otteluiden tasoaan.

Kupongille varma ykkönen.

7. Reading – Bristol (1X)

Reading avasi voittotilinsä kaatamalla viime kierroksella hienosti Prestonin. Bristolin voittosarake näyttää edelleen nollaa, mutta heikosti se ei ole missään nimessa pelannut. Reading on ottelun oikeutettu voittajasuosikki, mutta tasurikin kannattaa ottaa mukaan peleille.

Lapulle siis 1 ja X.

8. Sheffield W – Fleetwood (1)

Sheffield W on yksi League Onen nousijasuosikeista, mutta samaa ei voida sanoa Fleetwoodista. Vierailijoiden tulee yltää melkoiseen suoritukseen, mikäli se mielii tiistaina pisteistä taistella – samalla Sheffieldin pitäisi pelata todella heikosti. Ykköstä rohkeasti kupongille, sillä Sheffield on liian vahva vierailijoille.

9. Wimbledon – Gillingham (1)

Jaakko Oksasen viime kaudella edustama AFC Wimbledon saa vieraakseen Gillinghamin. Wimbledon aloitti kauden voitolla, mutta viime kierroksella se joutui tyytymään pistejakoon Boltonin kanssa. Gillingham ei vielä voitoilla ole päässyt juhlimaan, ja joukkueella onkin kasassa vain yksi piste kahdesta ottelusta.

Isännät ovat perustasoltaan muutaman napsun vieraita laadukkaampi joukkue, jonka myötä kupongille napataan varma ykkönen.

10. Burton – Sunderland (X2)

Kymppikohteessa viime vuosien aikana valtavista talousvaikeuksista kärsinyt Sunderland saapuu Burton Albionin vieraaksi Pirelli Stadiumille. Voitosta voittoon kulkeneet vierailijat lähtevät selvinä suosikkeina otteluun, mutta tasapelin mahdollisuutta ei ole syytä poissulkea. Burton ei ole niin heikko joukkue kuin pelijakauma antaa ymmärtää. Kupongille X ja 2.

11. Lincoln – Bolton (1X2)

Lincolnilla on kahden ottelun jälkeen kasassa neljä pistettä. Boltonilla pistesaldo on hieman heikompi, sillä se on pelannut molemmat ottelunsa tasan. Lincoln lähtee otteluun pienenä suosikkina, mutta ei olisi mikään valtava ihme, mikäli Bolton hakisi täyden pistepotin itselleen.

Pelataan kohde tukkoon, sillä ottelu on varsin ympäripyöreä.

12. Portsmouth – Shrewsbury (1)

Kierroksen viimeinen kohde on kenties se kaikista selkein. Portsmouth on yksi sarjan kärkijoukkueista ja mikä tahansa muu tulos kuin kotijoukkueen voitto olisi iso yllätys. Shrewsbury on vähintään muutaman askeleen jäljessä tiistai-illan isäntiä jokaisella pelin osa-alueella, jonka myötä kupongille varma ykkönen.

Vakio 4 17.8.2021 koko kierros:

Järjestelmä 384 riviä, rivin hinta 0,10€, hinta 38,40€

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!