Banner Image
Vakiovihje: Futisvakio 6 torstai 2.9.2021

2021-09-02 21:43:00

-

@-

Panos
1/5

Veikkauksen Futisvakio 6 koostuu torstaina 2. syyskuuta seuraavista kohteista: Kohteet 1-11 MM-karsinnat Eurooppa ja 12-16 MM-karsinnat Etelä-Amerikka. Voit lukea ottelukohtaiset vakiovihjeet alta. Vihjerivin kokonaisuudessaan löydät artikkelin lopusta.

Italia – Bulgaria (1)

Ykköskohteessa EM-kisat voittanut Italia isännöi Bulgariaa. Italia on kotinurmellaan valtava suosikki, eikä vierailijoilla pitäisi olla voimasuhteet huomioon ottaen mitään saumoja illan ottelussa. Italia nappaa täyden pistepotin itselleen ja kupongille napataan varma ykkönen.

Unkari – Englanti (2)

Vahvasti karsinnat aloittanut Unkari saa vieraakseen viime kesän EM-kisoissa hopeaa ottaneen Englannin. Puskas Arenalla tunnelma on varmasti jälleen kunnossa, mutta perustasoltaan Unkari on monta napsua Lädejä heikompi joukkue. Englanti on suvereeni voittajasuosikki, ja mikä tahansa muu tulos kuin vierailijoiden voitto olisi melkoinen yllätys. Varmalla kakkosella liikenteeseen.

Ruotsi – Espanja (X2)

Maat kohtasivat toisensa jo kesän EM-kisoissa, jolloin päädyttiin pistejakoon 0-0 tuloksella. Pelillisesti Espanja oli tuossa täysin ylivertainen ja sen olisi pitänyt tehdä Ruotsin verkkoon vähintään muutama maali, joten aivan oikeaa kuvaa tasuri ei anna. Ruotsi on kuitenkin yllätysvalmis joukkue, josta löytyy reilusti taitoa. Espanja on toki jälleen selvä suosikki, mutta helpolla pisteet Friends Arenalta eivät lähde. Kupongille X ja 2.

Islanti – Romania (1X2)

Muutama vuosi sitten kansainvälisten futisfanien sydämet valloittanut Islanti saa kotinurmelleen vastaansa Romanian, joka on viime aikaisia tuloksiaan parempi joukkue. Islannin hurmos on laantunut parhaista vuosista ja odotettavissa on todella tasainen ottelu. Pieni suosikin asema isännillä on, mutta Romanian nuori ja nälkäinen materiaali on ehdottomasti valmis taistelemaan jopa voitosta. Pelataan tämä kohde tukkoon.

Liettua – P-Irlanti (2)

Kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa rypevä Liettua saa LFF stadionasille vieraakseen Pohjois-Irlannin. Molempien maiden osalta karsinnat ovat lähteneet nihkeästi käyntiin, sillä kumpikaan joukkueista ei ole tehnyt kahteen ensimmäiseen otteluun vielä maaliakaan. P-Irlanti on kuitenkin yhden tasapelipisteen itselleen napannut ja se on materiaalinsa turvin selkeä suosikki myös tämän illan ottelussa. Liettuan rosteri on todella heikko ja lapulle napataankin varma kakkonen.

Tshekki – Valko-Venäjä (1)

Vahvasti EM-kisoissa pelannut Tshekki saa vieraakseen paljon viime aikoina mediahuomiota saaneen Valko-Venäjän. Kevään karsintamatsit menivät Tshekiltä penkin alle ja joukkue tarvitseekin nyt ehdottomasti voiton, kun vastassa on ennakkoon selvästi heikompi Valko-Venäjä. Isännät nappaavat voiton arvioni mukaan vähintään 80 kertaa sadasta, joten kupongille otetaan varma ykkönen.

P-Makedonia – Armenia (1)

P-Makedonia pelasi kesän EM-kisoissa ajoittain todella viihdyttävää jalkapalloa, mutta pisteitä se ei ikävä kyllä lohkovaiheessa onnistunut nappaamaan. MM-karsinnat ovat kuitenkin lähteneet P-Makedonialta mainiosti liikkeelle, sillä se on kolmen ottelun jälkeen lohkokakkosena. Maa kaatoi myös sensaatiomaisesti Saksan vieraissa maaliskuun lopulla. Armenia on aloittanut oman karsintaurakkansa puhtaalla pelillä, mutta se on pelannut vasta lohkon selkeästi heikompia joukkueita vastaan. P-Makedonia on materiaaliltaan ja pelilliseltä tasoltaan selvästi vierailijoita parempi joukkue, jonka vuoksi lapulle napataan rohkeasti varma ykkönen.

Viro – Belgia (2)

Belgia lähtee jättisuosikkina illan otteluun, eikä syyttä. Materiaaliltaan vierailijat ovat aivan ylivertaisella tasolla verrattuna isäntiin, eikä Virolla pitäisi olla mitään mahdollisuuksia edes yhteen pisteeseen illan ottelussa. Enemmän jännitettävää on siinä, kuinka monella maalilla Belgia pieksee Viron. Kupongille varma kakkonen, sillä muut merkit olisivat pelkkää tuhlausta.

Liechtenstein – Saksa (2)

Karsinnat kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla aloittanut Saksa pelaa ensimmäisen ottelun uuden päävalmentajansa Hansi Flickin alaisuudessa. Avausottelusta mikä tahansa muu tulos kuin Saksan suurinumeroin voitto olisi valtava yllätys, sillä Liechtensteinin taso ei yksinkertaisesti riitä Saksan tähtisikermän rinnalla. Lapulle varma kakkonen ilman sen suurempia selittelyjä.

Puola – Albania (1)

Puolan osalta karsinnat ovat lähteneet heikosti liikkeelle, sillä se on onnistunut nappaamaan kolmesta ottelusta vain neljä pistettä. Albania sen sijaan on aloittanut karsinnat kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla, mutta torstaina pisteet ovat tiukassa. Puola on kotinurmellaan vaikeasti kaadettava joukkue, ja myös materiaalietu puoltaa isäntien voittoa. Luotetaan isäntien mahdollisuuksiin ja pelataan varma ykkönen.

Andorra – San Marino (1)

Lilliputtien kohtaamisessa Andorra isännöi suurta ja mahtavaa San Marinoa. Molemmat ovat aloittaneet karsinnat kolmella tappiolla, eikä maiden maalieroissakaan ole hirveästi eroa (Andorra 1:8, San Marino 0:10). Andorra on kuitenkin San Marinoa selvästi laadukkaampi joukkue, vaikka moni varmasti ajattelee, ettei lilliputtimaiden välillä voi olla suuria eroja. Isäntien materiaalietu on kuitenkin totisinta totta ja uskomme Andorran nappaavan ottelusta rutiinivoiton. Ruksitaan varma ykkönen kupongille.

Bolivia – Kolumbia (X2)

Etelä-Amerikassa karsinnat käymään hieman erilaisella formaatilla. Kolumbia on tällä hetkellä alkulohkon viidennellä sijalla karsijan paikalla, kun taas Bolivia majailee lohkon kahdeksannella sijalla. Kolumbia lähtee vierasotteluun selvänä suosikkina, mutta pienet haasteet Bolivian vierailuissa ovat aina siinä, että maan stadionit sijaitsevat todella korkealla. Happitasot ovat alhaisia, joka aiheuttaa ajoittain suuriakin ongelmia vieraileville joukkueille. Pelataan vierailijoita ristivarmistuksella.

Ecuador – Paraguay (1X2)

Lohkon kolmannella sijalla oleva Ecuador saa vastaansa pisteen päässä karsintapaikasta olevan Paraguayn. Viime aikoina tuloksellisesti heikosti pelannut Ecuador on pitkävetokertoimien valossa selvä suosikki laadukkaamman materiaalinsa turvin, mutta Paraguay on ehdottomasti yllätysvalmis joukkue, kuten se on viime vuosien aikana osoittanut. Pelataan kohde tukkoon, sillä tässä ottelussa voi käydä mitä vain.

Venezuela – Argentiina (2)

Copa American voittanut Argentiina on kärsinyt karsinnoissa yllättäviä pistemenetyksiä, mutta tästä huolimatta joukkue on selkeä voittajasuosikki yön ottelussa. Vierailijoiden materiaali on aivan omaa luokkaa isäntiin verrattuna, eikä Venezuelalla pitäisi olla mahdollisuuksia pisteisiin edes kotinurmellaan. Kupongille rohkeasti varma kakkonen.

Peru – Uruguay (X2)

Lohkon jumbopaikkaa miehittävä Peru saa vieraakseen Uruguayn, joka on ollut jo vuosikymmenien ajan tasainen suorittaja. Materiaaliltaan Uruguay on vähintään muutaman napsun Perua parempi joukkue, mutta kurinalaisesti puolustava Peru osoitti kesän aikanq kykenevänsä taistelemaan voitoista Etelä-Amerikan huippumaiden kanssa. Isännät ovat vahvoilla, mutta varmistetaan kohdetta ristillä, sillä Peru voi taistella ottelusta tasurin.

Chile – Brasilia (1X2)

Copa Americassa hopeaa napannut ja MM-karsintalohkon ykkössijalla majaileva Brasilia saapuu Chilen vieraaksi Santiagoon. Chile on ollut perinteisesti vahva kotijoukkue, eikä joukkueen materiaali ole ollenkaan hassumpi, vaikka tähtipelaajille on alkanut tulla hieman ikää. Tässä kohteessa haistellaan isäntien yllätystä, sillä Chile on ehdottomasti yllätysvalmis maa kotinurmellaan, vaikka vastus on kova. Ruksitaan tämä kohde tukkoon.

432 riviä / 0,10€ rivihinta / hinta 43,20€

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!