Banner Image
17.5. Jääkiekon MM-kisat: Iso-Britannia – Tanska | Ruosteisten titaanien taisto

17.5.2024. Klo. 17:20

Tanska -2,5 maalia

Panos
2.5/5

Jääkiekon MM-kisat alkavat perjantain osalta oikealla unelmakohtaamisella, kun vastakkain ovat A-lohkon heikoimmat joukkueet Iso-Britannia ja Tanska. Kummankaan joukkueen on turha toivoa pääsyä jatkopeleihin, mutta myös jumbojen välinen tasoero on valtava.

Briteillä raskaita pelejä alla, painaako jalka?

Iso-Britannia onnistui Kanadaa vastaan kahdesti maalinteossa, mutta sen jälkeen kyyti on ollut kylmää. Britit ovat läpi turnauksen olleet aika lailla juuri niin heikkoja, kuin saattoikin olettaa. Pari tyylikästä maalia Kanadaa vastaan on kuitenkin aivan huomion arvoinen asia.

Puolustus on jatkuvasti kovan rummutuksen kohteena ja lyhyestä turnauksesta huolimatta tämä rupeaa painamaan jaloissa varmasti. Britannia päästi Kanadaa ja Sveitsiä vastaan yhteensä vain seitsemän maalia, joka on yllättävän positiivinen luku. Leijonia vastaan ottelu repesikin sitten pahemman kerran ja kiekko löytyi maalista kahdeksasti.

Hyökkäyspelaaminen kulminoituu brittien osalta täysin vastahyökkäyksien varaan – täysin ymmärrettävästi. Vastahyökkäykset eivät kuitenkaan ole olleet tarpeeksi laadukkaita, jotta niistä syntyisi suurempaa vaaraa. Heikot vastahyökkäykset eivät suinkaan ole jääneet kiinni motivaatiosta, taso ei vain riitä. Britannian peli on lähtökohtiin nähden todella pirteää ja joukkue tykkää pelata, mutta mikään osa-alue ei ole tarvittavalla tasolla maalintekoon.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Vivatbet150% talletusbonus 200€ asti vedonlyöntiin + 10€ ilmaisveto EM-kisoihin ja 10 000€ arvontaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Vivatbet on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000051, HKT000052, HKL000367, HKL000368
Maxxwin100% talletusbonus 250€ asti + 10€ ilmaisveto joka päivä EM-kisojen ajanLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | NTEC Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/347/2016

Heikko Tanska tarpeeksi hyvä

Tanskan turnaukselta ei odotettu suuria, mutta joukkue on silti alisuorittanut. Tappiot Tšekille ja Kanadalle oli täysin oletettavissa, mutta Norja olisi pitänyt voittaa. Sen sijaan Norjaa vastaan tanskalaiset näyttivät todella aseettomilta. Huippupaikkoja ei luotu tarpeeksi, mutta ne muutamatkin laadukkaat paikat valuivat 0–2-tappiossa viemäristä alas.

Tšekkiä vastaan hyökkäyspeli näytti kuitenkin jo reilusti paremmalta, joukkueen tehdessä neljä maalia. Maalit olivat lapulta lähes merkityksettömiä, mutta kertovat hyökkäyspotentiaalista tarvittavan. Tanskan joukkueesta löytyy hiukan yllättäenkin kaksi neljän tehopisteen miestä: Christian Wejse ja Joachim Blichfeld, jotka ovat molemmat tehneet tehot 2+2=4.

Mikäli Tanskan peli lähtee jo alusta asti luistamaan hyvin, on todellakin mahdollista nähdä kovanumeroiset voittolukemat tanskalaisten hyväksi. Vaikkei Tanskan turnaus ole mennyt täysin nappiin, on tämän illan tasoerot aivan liian suuret.

Tanska ei ole suvereeni, mutta reilusti parempi

Tanskalle riittää tänään laadukas peruspeli, joka on riittävästi parempi, kuin Iso-Britannian taso. Voitolla Tanska käytännössä varmistaisi putoamisen, joten myös motivaatiota pelaamiselle löytyy. Britannia-pelin jälkeen Tanskalle on vastassa Sveitsi ja Suomi, joten mikäli pisteitä vielä halutaan, ne täytyy lunastaa tästä pelistä.

Edellisissä kohtaamisissaan on Tanska ollut Britanniaa huomattavasti parempi. Joukkueet ovat kohdanneet vain neljästi ja kokoonpanot ovat muuttuneet ajansaatossa, mutta voimaluvut eivät niinkään. 2021 Iso-Britannia venytti ottelun aina jatkoajalle asti, mutta muissa kolmessa ottelussa on Tanska pitänyt oman maalinsa puhtaana. Maaliero näissä neljässä pelissä on Tanskan hyväksi 22–2, joten ylivoimaiset esitykset ovat olleet yleisiä. Myös tänään luotetaan Tanskan vakuuttavaan voittoon ja pelivalinnaksi otetaan tanskalaisten voittoa tasoituksella.

XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
IBET100% talletusbonus 150€ asti helpolla kierrätykselläLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Claymore Malta on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/748/2019

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!