Banner Image
1.6 Jääkiekon MM-kisat: Kanada – Suomi | Isojen panosten ottelu

2021-06-01 12:15:00

Yli 4.5 maalia (sis. JA + RL)

Panos
2.5/5

Kanada ja Suomi kohtaavat jääkiekon MM-kisoissa tiistaina jo klo 12.15. Ottelussa ratkeaa pääseekö Kanada pudotuspeleihin ja Suomella panoksena on B-lohkon voitto.

Heikoin Kanada vuosiin

Kanada on pelannut itsensä tiukkaan paikkaan, kun joukkue on ennen viimeistä ottelua lohkossaan sijalla viisi ja pudotuspelien ulkopuolella. Joukkue on toipunut karmeasta turnauksen alusta, kun kolme ensimmäistä otteluaan hävinnyt joukkue on voittanut kolme viimeisintä otteluaa Norjaa, Kazakstania ja Italiaa vastaan.

Kanada on osoittanut pystyvänsä tehokkaaseen peliin, mutta vuosikausiin nimetömin joukkue on ollut ongelmissa hyvin organisoituja joukkueita vastaan. Joukkue on tehnyt maalin enemmän kuin Suomi ja yhtä monta osumaa kuin lohkokärki USA, mutta puolustuspäässä päästettyjä maaleja on reilusti kärkikaksikkoa enemmän. Hyökkäyspäässä Adam Henrique ja Andrew Mangiapane ovat onnistuneet neljän maalin edestä, mutta isoimmat ongelmat löytyvät joukkueen puolustuksesta, joka ei ole sopeutunut isoon kaukaloon.

Suomi taistelee lohkovoitosta

Suomi on edelleen ainoa joukkue joka ei ole hävinnyt turnauksessa varsinaisella peliajalla. Joukkue kaatoi Latvian jännittävien vaiheiden jälkeen Anton Lundellin jatkoaikaosumalla vain neljä sekuntia ennen jatkoajan päättymistä. Kuudesta ottelustaan joukkue on voittanut viisi ja taistelee edelleen lohkovoitosta USA:n kanssa.

Anton Lundell on iskenyt Leijonille jo neljä maalia ja Iiro Pakarinen kolme. Suomi tarvitsee kaksikon tehoja jatkossakin, sillä hyvästä puolustuksesta huolimatta otteluiden ratkaiseminen on vaikeaa ilman laadukasta hyökkäyspeliä. Arttu Ruotsalainen on väläytellyt myös osaamistaan ja pelaa Lundellin kanssa hienosti yhteen. Suomi voi lähteä Kanadaa vastaan rennosti, sillä lohkon kakkospaikka on jo plakkarissa.

Maalimäärä nousussa?

Kanada joutuu laittamaan kaiken peliin, sillä Saksa ja Latvia kohtaavat vielä tiistai-iltana ja toinen joukkueista menee voittaessaan varsinaisella peliajalla Kanadan ohitse keskinäisen ottelun perusteella. Mikäli Kanada nappaa ottelusta yhdenkin pisteen, nousee se tasapisteisiin Kazakstanin kanssa ja etenee jatkoon. Suomi pelaa paineitta joka voi vapauttaa peliä ja nostaa ottelun maalimäärää. Viidestä viime kohtaamisesta Suomi on vienyt nimiinsä neljä, ja leijonajoukkue onkin ollut viime kohtaamisissa niskan päällä. Suomi on laadukkaasti valmennettu joukkue, joka tietää ison kaukalon metkut, mutta ottelun panos sekoittaa lähtökohtia.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!