Banner Image
19.5. Jääkiekon MM-kisat: Norja – Itävalta | Voittajalle tiedossa ensi vuoden kisapaikka

19.5.2024. Klo. 17:20

Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia

Panos
1.5/5

Norja ja Itävalta kohtaavat MM-kisoissa 19.5. kello 17:20 ja panosta löytyy pelistä paljon. Lohkon kuudetta ja seitsemättä paikkaa pitäville joukkueille on tarjolla ensi keväälle kisapaikan varmistuminen, jos suora voitto napsahtaa tilille.

Norja ja Itävalta ovat laadultaan hyvin tasaisia, mutta myös peliesitykset kulkevat lähes käsikädessä. Norjalla on kolme pistettä kasassa, kiitos 2–0 voiton Tanskasta. Itävallalla pisteitä on yksi enemmän, mutta ne ovat sen sijaan tulleet Kanadaa ja Suomea vastaan.

Norjan hyökkäyksellä paljon annettavaa

Viiden ottelun jälkeen Norjan hyökkäyksen tekeminen on ollut hyvin tasaista. Kun otetaan huomioon, että Norja on kohdannut jo lohkon parhaat joukkueet, on 1,8:n tehdyn maalin keskiarvo varsin laadukas. Tähän mennessä ainoassa helpommassa pelissä Tanskaa vastaan, näyttivät norjalaiset erittäin hyvin valmennetulta porukalta.

Viitteitä surkeudesta ei myöskään näkynyt kärkimaita vastaan. Norjalaiset laittoivat hyvin kampoihin ja yksikään peleistä ei revennyt suureen murskatappioon. Tänään Itävaltaa vastaan tasoero on hyvin pieni, mutta Norja on pienoinen ennakkosuosikki. Lohkon jumbosijaa pitää Iso-Britannia, joka tuskin on nousemassa häntäpaikalta. Tämä on yksi syy sille, miksi Norja ja Itävalta pelaavat tänään tärkeän, mutta lopulta paineettoman pelin.

Vaikka maaleja, maalipaikkoja tai edes hyökkäyksiä ei joka pelissä ole Norjalta nähty, niin nyt heikompaa vastustajaa vastaan tilanne muuttuu. Norja on jäänyt jopa liian passiiviseksi parempia vastaan, mutta Tanska-pelissä näkyi selvä harppaus pelirohkeuteen. Totta kai on mentaalisesti helpompaa luottaa omaan tekemiseen silloin, kun voiton mahdollisuus on yli 10 prosenttia.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Vivatbet150% talletusbonus 200€ asti vedonlyöntiin + 10€ ilmaisveto EM-kisoihin ja 10 000€ arvontaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Vivatbet on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000051, HKT000052, HKL000367, HKL000368
Maxxwin100% talletusbonus 250€ asti + 10€ ilmaisveto joka päivä EM-kisojen ajanLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | NTEC Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/347/2016

Onko Itävalta historian ailahtelevin joukkue?

Kun on seurannut Itävallan pelejä, on joutunut monesti kysymään itseltään ”Miten ihmeessä he tekivät tämän?” Kysymystä ei ole kuitenkaan saanut esittää vain positiivisessa merkityksessä, sillä ailahtelua on todella paljon. Turnaus alkoi selkeällä 5–1 tappiolla tanskalle – jonka Norja voitti – mutta jatkui heti perään kolmella vakuuttavalla pelillä. Edellinen ottelu Tšekkiä vastaan oli kuitenkin taas tuttua aneemista peruuttelua.

Itävalta pelasi peräkkäin ensin Sveitsiä, sitten Kanadaa ja lopulta Suomea vastaan. Peleistä kertyi lopulta neljä pistettä, mutta maalejakin he tekivät peräti neljätoista. Itävallan hyökkäyspelissä positiivista tunnelmaa luo myös se, ettei hyvät suoritukset ole perustuneet yhteen mieheen tai ketjuun – Itävalta on taistellut joukkueena. Hyökkäyspeli siis sujuu, mutta omissa kolisee paljon. Itävalta on ottanut turnauksen neljänneksi eniten jäähyjä, mutta alivoimaprosenttikin on turnauksen ylivoimaisesti huonoin: 57,9 %.

Itävallan onneksi Norjan ylivoimapelaaminen on luokatonta, vain kymmenen prosenttista. Nyt kun Itävallallakin on heikompi joukkue vastassa, jäähyjäkään ei välttämättä nähdä niin paljoa.

Kaksi tasaista joukkuetta nauttii pelaamisesta

Tämän päivän kohtaamisessa yksi seurattava asia on ehdottomasti se, ettei kumpikaan joukkue pelkää pelata. Itävalta on tehnyt isoja nousuja otteluissa, eikä Norjakaan ole nöyrtynyt suurien maiden edessä. Joukkueilta on helppo odottaa rohkeaa peliä, joka voi kääntyä aivan kumman tahansa hyväksi. Molemmat joukkueet ovat myös laukoneet kiekkoa kovalla prosentilla maaliin, joten eiköhän sama kaava jatku tänään. Ottelun paras pelikohde ei ota kantaa voittajaan, vaan uskomme molempien joukkueiden tekevän vähintään kaksi maalia.

XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
IBET100% talletusbonus 150€ asti helpolla kierrätykselläLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Claymore Malta on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/748/2019

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!