Banner Image
17.5. Jääkiekon MM-kisat: Puola – Yhdysvallat | Jenkkien helpot päivät jatkuvat

17.5.2024. Klo. 21:20

Yhdysvallat -5.0

Panos
1.5/5

Jääkiekon MM-kisat jatkuvat Puolan ja Yhdysvaltojen osalta perjantaina kello 21:20, joukkueiden ottaessa mittaa toisistaan Ostravar Arenalla. Puolalla on otteluun yhden yön mittainen lepoetu, mutta positiiviset asiat ovatkin siinä. Yhdysvalloilla on takana todella kaksijakoinen turnaus, josta pisteitä on kertynyt seitsemän kappaletta neljään peliin.

Yhdysvalloilla oletettua vaikeampaa

NHL-pelaajia täyteen ahdetulle rosterille annettiin kisoissa yksi kolmesta ennakkosuosikin paikoista, mutta peliesityksillä ei Yhdysvallat ole tätä paikkaa lunastaneet. Turnaus alkoi karvaalla 5-2 tappiolla Ruotsia vastaan. Saksa ja Ranska kaatuivat selkein ottein, mutta Slovakiaa vastaan jenkit menettivät kaksi pistettä jatkoaikatappiossa.

USA:lla ehdoton vahvuus on ollut hyökkäyspaikkojen luominen, mutta eilisessä ottelussa Ranskaa vastaan niitä ei lunastettu. Jenkit siirtyivät 4-0 johtoon jo ensimmäisessä erässä, mutta sen jälkeen pelistä tuli tahmeaa. Viimeisen 40 minuutin aikana Yhdysvallat laukoivat lähes kerran minuutissa, mutta kiekko päätyi maaliin asti vain kerran. Matkassa oli paljon epäonnea, mutta paikkojen viimeistely oli sanalla sanoen luokatonta.

Niin Slovakiaa kuin Ruotsia vastaan myös puolustus oli aika ajoin helisemässä. Maaleja päästettiin, mutta huolestuttavinta oli se, kuinka paljon paikkoja vastustajat onnistuivat luomaan. Etenkin vastahyökkäyksissä jenkit olivat lähes poikkeuksetta aina hitaampia tai huonosi sijoittuneita.

Tämän illan vastustaja ei kuitenkaan ole edes murto-osaa edellisistä ja mikäli tahti on edes puolet siitä mitä Ranskaa vastaan nähtiin, ovat rumat lukemat oven takana. Lohkon joukkueista Puola on Ranskaakin pelillisesti paljon jäljessä ja se nähtiin Puolan ja Ranskan kohtaamisessa. Yhdysvalloille on tänään tarjolla turnauksen paras mahdollisuus kaunistella hiukan noloja tilastoja.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Vivatbet150% talletusbonus 200€ asti vedonlyöntiin + 10€ ilmaisveto EM-kisoihin ja 10 000€ arvontaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Vivatbet on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000051, HKT000052, HKL000367, HKL000368
Maxxwin100% talletusbonus 250€ asti + 10€ ilmaisveto joka päivä EM-kisojen ajanLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | NTEC Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/347/2016

Jenkit liian kovaa purtavaa puolalaisille

Siinä missä Puola ei ole vielä kärsinyt yhtään rökäletappiota, eivät he ole olleet myöskään vakuuttavia. Ihmeen kaupalla puolalaiset ovat onnistuneet välttämään tennislukemat, eikä trendin jatkumolle ole takuita. Heikoista pelaajista kasatulle joukkueelle nämä kisat voivat olla viimeiset taas muutamaan vuoteen.

Puolan vakuuttavin ottelu oli turnauksen avausmatsi, jossa jumbosijalle jämähtänyt joukkue riisti yhden pisteen Latviaa vastaan. Latvia toisaalta pelasi turnauksen heikoimman matsinsa juuri Puolaa vastaan, eikä pelillisesti ottelusta jäänyt oikein mitään mukaan otettavaa.

Vaikka puolalaisten peli-into on ihailtavaa, ei se aina riitä. Alemmassa MM-sarjassa hyviä pelejä pelannut joukkue on vastustajien paineistuksen alla kadottanut viimeistekin rippeet omasta peli-identiteetistä ja paikat pyritään luomaan tyhjästä. Tämä on kuitenkin ymmärrettävää, muttei se poista sitä faktaa, että illalla on kylmää kyytiä luvassa.

Jenkeille edessä turnauksen helpoin ottelu

Kaikki paineet ovat Yhdysvaltojen puolella, mutta faktuaalisesti tämä tulee olemaan jenkkien turnauksen helpoin ottelu. Eilinen ottelu Ranskaa vastaan olisi voinut päättyä kaksinumeroisin luvuin, mutta katkenneet mailat, epäonnistuneet laukaukset ja torjutut huippupaikat päättivät toisin. Tästä huolimatta usko jenkkeihin on kova ja pelattavaksi päätyy Yhdysvaltojen maalitasoitus.

XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
IBET100% talletusbonus 150€ asti helpolla kierrätykselläLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Claymore Malta on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/748/2019

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!