Banner Image
12.5. Jääkiekon MM-kisat: Ruotsi – Puola | Puolalle tarjolla lämmintä kättä

12.5.2024. Klo. 21:20

Ruotsi -5,5

Panos
1/5

Jääkiekon MM-kisojen B-lohko jatkuu Ruotsin ja Puolan kohdatessa sunnuntai-iltana kello 21:20. Ottelussa tulee varmasti olemaan paljon hienoja hyökkäyksiä ja yksilösuorituksia, mutta trilleristä se on kaukana. Vastakkain ovat turnauksen yksi mestarisuosikeista ja ensimmäisiä MM-kisoja 20 vuoteen pelaava altavastaaja.

Puolan pistetili avattu jatkoaikatappiolla

Niin uskomattomalta kuin se tuntuu, niin Puolan pistetili on MM-turnauksessa avattu. Nousujoukkue hävisi avausottelussa Latviaa vastaan vasta jatkoajalla. Puolan maaleista iso osa tuli onnekkaiden tapahtumien avulla, mutta tässä tapauksessa kaikki kunnioitus pisteestä. Avausottelussa oli vastassa kuitenkin Latvia – tänään ei.

Puolan joukkue pelasi yllättävän pirteää jääkiekkoa ja onnistui pitämään omasta pelityylistään kiinni. Latvia onnistui kuitenkin venyttämään pelin jatkoajalle ja hoiti lopulta voiton kotiin. Edellisen kerran Puola nähtiin jääkiekon MM-kisoissa vuonna 2002, ja siitä asti on joukkue ollut 1-divisioonan kärkikastia. Tasoero MM-kisojen A-tasolle on kuitenkin valtava ja se tulee näkymään tänään tulostaululla.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Vivatbet150% talletusbonus 200€ asti vedonlyöntiinLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Vivatbet on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000051, HKT000052, HKL000367, HKL000368
MaxxwinEksklusiivinen 100% talletusbonus 250€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | NTEC Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/347/2016

Voiko Ruotsia pysäyttää – Tai edes hidastaa?

Ruotsi avasi turnauksen Yhdysvaltoja vastaan ja näytti heti, ettei Puolaan lähdetty vain yöelämää varten. NHL-pelaajista kasatut TOP6-ketjut aloittivat turnauksen mainiosti, näiden ketjujen viimeistellessä neljä viidestä maalista. Viidennen maalin pommitti joukkueen supertähti puolustaja Viktor Hedman tyhjään maaliin – voimia säästämättä.

Ruotsi oli erittäin vakuuttava 5–2 -voitossa Yhdysvaltoja vastaan, eikä Puolaa vastaan pitäisi asian muuttua. Tre Kronor tuskin rehkii iltaottelussa täysin voimin, mutta tasoero on valtava. Ottelussa tullaan näkemään jatkuvasti hyökkäyksiä ja maalipaikkoja, joista suuri siivu tulee tapahtumaan länsinaapurimme toimesta. Turnauksen maalipörssin jaettu ykkössijaa pitävä Joel Eriksson oli avausottelussa sijoitettu jopa yllättäen ykkössentteriksi, mutta nähtävästi tämä oli loistava päätös päävalmentaja Sam Hallamilta.

Vaikka Ruotsi ei tule otteluun maksimilatauksella, on vaikea odottaa mitään muuta kuin jatkuvaa dominanssia ja tykitystä. Edellinen MM-mitali – tai edes mitalipeli – on ruotsalaisille sattunut vuoden 2018 MM-kisoissa. Tämän uskoisi olevan loistava motivaation kohottaja, eikä ylimääräistä löysäilyä nähdä missään pelissä.

Ruotsi menee menojaan, aivan alusta asti

Altavastaajana Puola todennäköisesti tulee ensimmäiseen erään lujaa, aivan kuten Latviaa vastaan. Ero tämän päivän ja eilisen välillä on vastustajan taso. Latviaa vastaan Puola oikeasti onnistui luomaan painetta ja maalipaikkoja, mutta Ruotsia vastaan on mahdollisuus täysin päinvastaiselle tapahtumaketjulle. Ruotsin kokenutta joukkuetta ei yllätetä noin vain ja mikäli Puola lähtee ylipelaamaan, tulee se kostautumaan.

Ruotsi tulee määräämään ottelun tahdin ja Yhdysvaltojakin vastaan vakuuttanut karvauspeli voi olla Puolan isoin kompastuskivi pelillisesti. Ruotsille voidaan odottaa aukeavan reilusti 2 vs. 1- ja 3 vs. 2 -hyökkäyksiä, joiden puolustaminen Puolan tasoiselle joukkueelle on katastrofaalisen vaikeaa.

Ruotsin tasoituslinja on jääkiekkoon valtava, mutta vielä isompi on joukkueiden välinen tasoero. Ruotsi tuskin tulee otteluun maksimaalisella latauksella, mutta paikalle saapuminenkin riittää siihen, ettei Puolalla ole palaakaan. Pelivalinnaksi napattu Ruotsin voitto vähintään kuudella maalilla.

XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
IBET100% talletusbonus 150€ asti helpolla kierrätykselläLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Claymore Malta on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/748/2019

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!