Banner Image
25.5. Jääkiekon MM-kisat: Ruotsi – Tšekki | Materiaali- vastaan kotietu

25.5.2024 Klo 15:20

Ruotsi moneyline

Panos
1/5

Jääkiekon MM-kisat lähestyvät loppuaan ja toisessa välieräparissa mittaa ottavat Ruotsi ja Tšekki. Kuten arvata saattaa, molemmat joukkueet ovat pelanneet erittäin vakuuttavan turnauksen. Pelityylit ovat loppupeleissä hyvinkin erilaiset ja iltapäivällä on luvassa jännittävä huippuottelu.

Ruotsilla supertähtiä vaikka muille jakaa

Ruotsi on tullut mukaan turnaukseen ennen näkemättömän kovalla joukkueella. Joukkueesta löytyy NHL-vahvistuksia jokaiselta osa-alueelta ja ruotsalaisten puolustusta on tituleerattu jopa historian parhaaksi. Väite ei ole aivan tuulesta temmattu, sillä Ruotsi on päästänyt koko turnauksen aikana vain kahdesti yli maalin ottelussa. Latvia onnistui tekemään kaksi ja samoin USA, kaikki muut joukkueet ovat saaneet tyytyä yhteen kihaukseen.

Samaan aikaan kun oma pää pysyy puhtaana, johtaa Ruotsin sisäistä pistepörssiä itse Erik Karlsson. Tämä 33-vuotias puolustaja on valittu NHL:n tähtikentälliseen, palkittu Norris-pystillä ja myös olympialaisissa ollut paras pistemies. Karlssonin lisäksi Ruotsin joukkueesta löytyy seitsemän kappaletta vähintään 7 pisteen miehiä, joista kolme on puolustajia. Yhden miehen show ei siis todellakaan ole kyseessä.

Raudan lujaa alivoimaa on Ruotsi tarjonnut läpi kevään turnauksen. Raudanlujalla tarkoitan sitä, ettei Ruotsi ole päästänyt vielä ainuttakaan alivoimamaalia. Tänään otetaan ruotsalaisten AV-pelaamisesta kunnolla mittaa, sillä Tšekki on puolestaan turnauksen tehokkain ylivoimajoukkue. Ruotsalaiset ovat tarjonneet koko turnauksen ajan tasaisen laadukasta peliä, eikä vielä ole nähty yhtäkään notkahdusta.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Vivatbet150% talletusbonus 200€ asti vedonlyöntiin + 10€ ilmaisveto EM-kisoihin ja 10 000€ arvontaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Vivatbet on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000051, HKT000052, HKL000367, HKL000368
Maxxwin100% talletusbonus 250€ asti + 10€ ilmaisveto joka päivä EM-kisojen ajanLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | NTEC Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/347/2016

Tšekkiläiset ottavat ilon irti kotiedusta

Tšekki on ollut myös koko turnauksen ajan erittäin vahva joukkue. Tšekki taipui lohkovaiheessa Kanadalle ja Sveitsille jatkoajalla, mutta muut joukkueet ovat olleet makupaloja. Kotiedusta nauttivan Tšekin pelaamista on ilo katsoa, pelaajat selkeästi nauttivat pelata ja uskaltavat kokeilla rohkeitakin ratkaisuja vaikeissa paikoissa.

Turnauksen alussa materiaaliero olisi mennyt Ruotsille 100–0, mutta Tšekki onnistui haalimaan loistavia vahvistuksia jatkopelien rajalla. Kun muuan David Pastrnak ja Pavel Zacha saapuivat mukaan karkeloihin, on myös Tšekin joukkueessa lopulta komeat 11 kappaletta NHL-pelaajia.

Nimellisesti tšekkiläiset eivät jää kauas Ruotsin joukkueesta, mutta Tšekiltä ei ole nähty vielä samanlaista joukkuedynamiikkaa, jota Tre Kronor on tarjonnut. Kisaisäntien voiton avain on aivan selkeästi kotiedun lisäksi rohkea pelaaminen. Ruotsia ei pysty lyijyttämään ja väsyttämään, se nähtiin jo leijonien toimesta puolivälierissä. Kotiyleisön edessä on pelattava rohkeasti ja viimeinen vihellys kertoo mihin se tällä kertaa riitti.

Ruotsille ei pysäyttäjää tšekkiläisistä

Vaikka Tšekin joukkueessa on paljon hyvää ja joukkue on parhaimmillaan erittäin kilpailukykyinen, on Ruotsi vielä liikaa edellä. Todella nopeaa ja laadukasta jääkiekkoa pelaava Ruotsi ottanee ohjat alusta asti ja luo ottelussa enemmän maalipaikkoja.

Yksilösuoritusten painoarvo on tänään valtava, mutta siinäkin Ruotsi on vähintään hieman edellä. Ylijuoksua ei odoteta, mutta Ruotsille odotamme ottelusta lähes rutiininomaista voittoa. Pelivalintakin on sen mukainen ja lapulle valitaan Ruotsin voitto jatkoaika mukaan lukien.

XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
IBET100% talletusbonus 150€ asti helpolla kierrätykselläLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Claymore Malta on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/748/2019

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!