Banner Image
29.5 Jääkiekon MM-kisat: Saksa – Suomi | Tasainen vääntö luvassa

2021-05-29 20:15:00

Alle 5.5 maalia

Panos
3.5/5

Saksa ja Suomi kohtaavat MM-jäillä erittäin tärkeässä ottelussa, joka luo suuntaa lopputurnaukseen. Lauantain kamppailu alkaa klo 20.15.

Yllättäjä Saksa

Saksa on ollut kuluvien kisojen väriläiskä. Joukkue on Suomen jälkeen lohkossa toisena, kun neljän ottelun saldo on kolme voittoa ja tappio. Joukkue voitti Italian, Norjan ja jopa Kanadan, mutta Kazakstania vastaan tuli tappio 2-3-lukemin. Kanadaa vastaan Saksa oli pahasti purjeissa, mutta onnistui erittäin tiiviillä ja uhrautuvaisella puolustuspelillään nappaamaan lopulta 3-1-voiton.

Saksa on erittäin taisteleva ja periksiantamaton joukkue, jonka puolustus on todella tiivis. Joukkue ei juhli yksilötaidolla, mutta tiivis joukkuepeli paikkaa taitovajetta. Toni Söderholm on tehnyt hyvää työtä joukkueen peräsimessä ja vienyt maajoukkuetta selvin askelin eteenpäin. Matthias Plachta on kolmella osumallaan Saksan tehokkain hyökkääjä, mutta onnistujia kisojen yllättäjästä löytyy paljon.

Suomella edelleen parannettavaa

Suomi palasi voittojen tielle kun se kaatoi Italian 3-0 torstai-iltana. Voitto oli tärkeä Suomelle, sillä joukkue pelaa nyt B-lohkon kärjessä. Suomen osalta alkulohko on sujunut voitoilla USA:ta, Norjaa ja Italiaa vastaan sekä tappiolla voittomaalikisassa Kazakstanille. Suomi on hallinnut otteluita mukavasti, joka luo uskoa jatkoa ajatellen, mutta hyökkäyspäässä tehoja saisi olla lisää ja usemman pelaajan toimesta.

Myös Suomen puolustuspeli on tiivistä ja hyvää, josta kertoo vain viisi päästettyä maalia, mikä on kisojen paras suoritus. Suomi ei hyökkää puolustuksen kustannuksella, vaan peliä rakennetaan rauhassa ja koko kentällinen osallistuu peliin niin hyökkäys- kuin puolustussuunnassakin. Anton Lundell ja Iiro Pakarinen ovat kahdella maalillaan joukkueensa tehokkaimmat hyökkääjät, mutta myös Arttu Ruotsalaisen pirteät otteet Italiaa vastaan nostavat toiveita hyökkäyspelin kehittymisestä.

Maalijuhlat peruttu

Saksa on Suomelle ikävä vastus ja se onkin voittanut kaksi viimeisintä keksinäistä ottelua. Molemmat joukkueet joutuvat laittamaan kaiken likoon, sillä panos on äärimmäisen kova; B-lohkon kärkikamppailussa voiton napannut joukkue ottaa ison askeleen kohti jatkopelejä ja jopa mahdollista lohkovoittoa. Molempien joukkueiden vahvuudet ovat tiiviissä yhteispelissä ja puolustuspään laadukkaassa tekemisessä, joten maalimäärä jää alhaiseksi, mitään maalijuhlia ottelussa ei tulla näkemään.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!