Banner Image
12.5. Jääkiekon MM-kisat: Slovakia – Kazakstan | Onko luvassa nopeita hyökkäyksiä ja paljon maaleja?

12.5.2024. Klo. 13:20

Yli 5,5 maalia

Panos
1.5/5

Jääkiekon MM-kisat 2024 jatkuvat, kun Slovakia ja Kazakstan pelaavat turnauksen toiset ottelunsa Ostravar Arenalla 12.5. Slovakia aloitti turnauksen maalirikkaassa tappiossa Saksaa vastaan, kun joukkue taipui lopulta maalein 4-6. Kazakstanilla on puolestaan kolme pistettä plakkarissa, joukkueen voitettua Ranskan lauantain keskipäiväottelussa.

Slovakialla hyökkäyspäässä ajoittain liikaakin intoa

Slovakia näytti avausottelussa Saksaa vastaan, että joukkuelta löytyy hyökkäysvoimaa, mutta innokkuutta ajoittain liikaakin. Saksa teki kaksi ensimmäistä maalia ylivoimalla ja kaksi seuraavaa nopeista hyökkäyksistä. Slovakian peruspeli näytti vahvalta, mutta puolustuspäässä pakko hajosi usein Saksan nopeissa ylivoimahyökkäyksissä.

Slovakia onnistui rakentamaan laadukkaita maalipaikkoja, vaikka suurin osa maaleista tulikin onnenkantamoisten kautta. Slovakian jokainen hyökkäysketju onnistui tehopisteiden tekemisessä, eikä lyhyen otannan pohjalta joukkue ole vain ykkösketjun varassa. Jurak Slafkovskyn johtama tulosketju oli kuitenkin joukkueen vaarallisin ja tulee saamaan maalipaikkoja myös Kazakstania vastaan.

Slovakia laukoi ottelussa 39 kertaa ja etenkin viimeisessä erässä hyökkäyspeli oli todella pirteää. Siinä missä Saksalla oli maalissa NHL-tason Philipp Grubauer, ei Kazakstanin virkaveli ole samalla tasolla. Slovakian verrattain nuorella joukkueella jäi varmasti ottelusta jotain hampaankoloon ja he ovat valmiita purkamaan sen Kazakstaniin.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Vivatbet150% talletusbonus 200€ asti vedonlyöntiinLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Vivatbet on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000051, HKT000052, HKL000367, HKL000368
MaxxwinEksklusiivinen 100% talletusbonus 250€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | NTEC Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/347/2016

Kazakit avasi turnauksen onnekkaalla voitolla

Kazakstanin ja Ranskan ottelu oli täynnä erikoisia maaleja, kun puolet ottelun maaleista lauottiin paikoilta, joiden maaliodottama ei ylitä edes 0,05 yksikköä. Kazakstanin pelissä oli paljon hyvää, mutta eivät he olleet kahta maalia parempia turnauksen avausottelussa. Lohkon heikompien heikompiin joukkueisiin kuuluva Kazakstan kairasi kuitenkin voiton ja aloitti turnauksen positiivisella tavalla.

Lauantain ottelussa vastustaja on kuitenkin merkittävästi parempi, eikä pelkkä onni enää riitä. KHL-pelaajista kasattu joukkue on kohdannut Slovakian vain kahdesti viime vuosina, häviten molemmat pelit luvuin 4-3. Kazakstanin tasapaksu joukkue pystyy kuitenkin rankaisemaan Slovakiaa, mikäli pelissä ilmenee samanlaista hätäilyä, kuin Saksaa vastaan.

Ranska pääsi Kazakstania vastaan hyville paikoille, mutta joukkueen puolustus ja maalivahti Andrei Shutov kestivät mallikkaasti. Myös alivoima toimi, sillä joukkue selvisi molemmista jäähyistä ja teki jopa alivoimamaalin ensimmäisen alivoiman aikana.

Peruspeli ei kuitenkaan riitä Slovakiaa vastaan. Mikäli Kazakstan joutuu jo alussa tappiolle, voidaan nähdä ylinnokasta hyökkäyspeliä, joka johtaa Slovakialle ylivoimahyökkäyksiin. Tulivoimainen Slovakia on erittäin vahvoilla nopeissa hyökkäyksissä ja lunastanee paikkoja hyvin heikompaa maalivahtia vastaan.

Päästä päähän kunnes Slovakia voittaa

Slovakia lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, eikä pisteitä pitäisi Kazakstanille herua. Maalilinja on kuitenkin suhteellisen matala, kun otetaan huomioon joukkueiden pelityylit. Kumpikaan joukkueista ei ole tunnettu tasaisesta puolustamisesta, vaan erehdyksiä tulee jatkuvasti. Molemmista rostereista löytyy paljon nopeita nuoria pelaajia, jotka hyödyntävät tällaisia tilanteita päivätyökseen.

Vaikka itse ottelusta ei odoteta tasaista, niin Kazakstan tuskin jää kamppailussa nollille. Slovakian pelissä on liikaa pieniä virheitä, jotka hyödyntämällä Kazakstan voi jopa haastaa aika ajoin. Ennakkosuosikin viittaa kantavan Slovakian tehtäväksi jääkin viimeistellä paikat, sillä niitä tulee paljon. Kazakstanilla oli selvästi ongelmia jo Ranskaa vastaan, kun puolustpäässä peli passivoitua ja vastustajan annettiin liikutella kiekkoa ilmaiseksi. Pelivalinta kohdistuu molempien joukkueiden heikkouteen ja yli 5,5 maalia näyttää oikein maukkaalta kohteelta.

XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
IBET100% talletusbonus 150€ asti helpolla kierrätykselläLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Claymore Malta on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/748/2019

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!