Banner Image
19.5. Jääkiekon MM-kisat: Slovakia – Latvia | Viimevuotinen tuhkimotarina ei saa jatkoa

19.5.2024. Klo. 21:20

Slovakia -1,5 maalia

Panos
2.5/5

19.5. B-lohkon sunnuntaipelit saavat jännittävän päätöksen, kun mittaa toisistaan ottavat Slovakia ja Latvia. Viime keväänä suoranaisen sensaation rakentanut Latvia on ollut vaikeuksissa helppojen pelien jälkeen. Slovakia on puolestaan näyttänyt todella hyvältä ja tasaisesti suorittavalta kokonaisuudelta.

Hävityn avausottelun jälkeen pelkkää juhlaa Slovakialle

Slovakia hävisi turnauksen avausottelun Saksalle 4–6, mutta tämän jälkeen joukkue on ratsastanut voitosta voittoon. Matkalle on mahtuneet kaikki lohkon heikoimmat joukkueet, mutta myös kiekkojätti USA sai maistaa Slovakian vahvuutta slovakkien jatkoaikavoitossa. Slovakian puolustuspeli ei ole heikolla tasolla, mutta erittäin laadukas hyökkäyspelaaminen on siivittänyt joukkueen voittoputkeen.

Lohkon kakkossijasta taisteleva Slovakia on erittäin vahva tasaviisikoin, mutta tähän mennessä joukkue on ollut yksi turnauksen huonoimmista ylivoimajoukkueista. Vain Latvialla on heikompi ylivoimaprosentti, sillä Latvia odottaa yhä ensimmäistä ylivoimamaalia.

Slovakia on ollut tasaisen vahva joukkue, missä jokainen ketju on päässyt loistamaan omilla vahvuuksillaan. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa yllättävä nimi. 33-vuotias Libor Hudacek on tehtaillut tehot 5+4=9 ja on koko turnauksen toiseksi tehokkain pelaaja yhdessä Sveitsin Nico Hischierin kanssa. Hudacek on erittäin tuttu kasvo Slovakian joukkueessa, mutta pistepörssin kärkikamppailussa häntä ei ole totuttu näkemään.

Luisteluvahva ja nopea Slovakia tulee olemaan tänään Latviaa vastaan liian kova vastustaja. Slovakian yleinen taso on reilusti Latviaa edellä ja se tulee näkymään läpi ottelun. Mielenkiintoinen nyanssi on myös se, että Slovakia on todella vahva otteluiden alussa. Sen sijaan Latvialla on ollut kaikista eniten vaikeuksia avauserässä ja Slovakia voikin saada otteluun todella kovan alun.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Vivatbet150% talletusbonus 200€ asti vedonlyöntiin + 10€ ilmaisveto EM-kisoihin ja 10 000€ arvontaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Vivatbet on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000051, HKT000052, HKL000367, HKL000368
Maxxwin100% talletusbonus 250€ asti + 10€ ilmaisveto joka päivä EM-kisojen ajanLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | NTEC Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/347/2016

Helpon alun jälkeen vaikeudet ei näytä loppuvan

Latvia sai lohkopeleihin todella helpon otteluohjelman alkupään, mutta vaikeudet alkoivat samana päivänä kuin turnaus. Ensimmäiset pelit Puolaa ja Ranskaa vastaan eivät menneet kuten toivottiin, vaan molemmista peleistä voitot tulivat vasta jatkoajalla. Molemmat jatkoajat ratkaisi joukkueen paras pistemies Kaspars Daugavins. Daugavins on kerryttänyt tähän mennessä tehot 4+2=6.

Parhaillaan Latvian peli näyttää kelvolliselta, mutta joukkueella on isoja kompastuskiviä. Ongelmat alkavat avausminuutista, sillä Latvia on näyttänyt jokaisessa pelissä todella heikolta avauserissä. Hyökkäysalueelle ei päästä kiekon kanssa ja omissa soi. Vaikeudet ei helpotu, kun huomataan että Slovakia ottaa todella paljon jäähyjä ja torjuntaprosentti maalivahdeilla on kilpailun heikoin: 84,8 %.

Kokonaisvaltaisesti Latvia on todella pahasti Slovakiaa jäljessä ja iso muutos täytyisi tapahtua, jotta pisteitä illan ottelusta heruisi. Motivaation löytäminenkään ei ole helpoin homma tähän peliin. Pudotuspelipaikka alkaa näyttää menetetyltä haaveelta ja alla on murskatappiot Saksaa ja Ruotsia vastaan. Kahteen edelliseen peliin Latvia on kasannut yhteensä kolme tehtyä maalia ja viisitoista päästettyä.

Slovakia ottaa alussa ohjat ja vie pelin tyylikkäästi maaliin

Slovakia on parista parempi aivan alusta alkaen. Vahvoja peliesityksiä näyttänyt ja maalipaikat hyvin käyttävä Slovakia tulee hallitsemaan ottelun kulkua. Latvialla on aivan liikaa vaikeuksia, jotta heidän voittoonsa voisi uskoa. Tämän lisäksi Slovakia on mielestämme suurempi ennakkosuosikki kuin markkina antaa ymmärtää. Slovakian vähintään kahden maalin voitolle saa kerrointa, jonka hyödyntää mielellään.

XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
IBET100% talletusbonus 150€ asti helpolla kierrätykselläLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Claymore Malta on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/748/2019

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!