Banner Image
5.6 Jääkiekon MM-kisat: USA – Kanada | USA lähempänä finaalipaikkaa

2021-06-05 14:15:00

Molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia

Panos
2.5/5

USA ja Kanada kohtaavat Jääkiekon MM-kisojen ensimmäisessä välierässä klo 14.15 alkaen.

Vahva USA

USA on pelannut tähän asti upeat MM-kisat. Joukkue eteni jatkoon B-lohkon voittajana ja koki ainoan tappionsa Suomelle kisojen avauspelissään. Tämän jälkeen voittoja on peräkkäin kasassa jo seitsemän ja puolivälierissä joukkue kaatoi Slovakian tyylikkäästi 6-1. USA on ollut myös puolustussuuntaan todella vakuuttava joukkue, alkusarjassa se päästi vähiten maaleja kaikista 16:sta joukkueesta.

USA on kokenut turnauksen varrella loukkaantumisia, ja Kanadaa vastaan sivussa ovat mm. Justin Abdelkader, Beniers ja Stolarz. Poissaoloista huolimatta USA:n tekeminen kaukalossa vakuuttaa ja joukkue on esiintynyt todella edukseen läpi turnauksen. Conor Garland on iskenyt joukkueelleen jo viisi maalia ja joukkueessa on useita pelaajia jotka ovat viimeistelleet kaksi osumaa tai enemmän. Joukkueelta löytyy laatua kaikista kentällisistä ja USA:lla on hyvät mahdollisuudet edetä aina finaaliin saalla.

Kanada on kysymysmerkki

Kanadan kisat ovat olleet vaikeat. Joukkue eteni pudotuspeleihin vain niukalla erolla ja joutui jännittämään kohtaloaan alkusarjan viimeiseen otteluun saakka. Puolivälierissä vastaan asettui Venäjä, jonka Kanada kaikkien yllätykseksi kampesi tieltään jatkoajalla. Kanada on ollut turnauksessa jo kaksi kertaa selkä seinää vasten jo selvinnyt, joten se voi olla edelleen yllätysvalmis myös USA:ta vastaan.

Kanadalla ei poissaolohuolia ole ja joukkue pääsee parhaalla joukkueella USA:n kimppuun. Mangiapane ja Henrique ovat joukkueensa ykköstähtiä hyökkäyspäässä, kasassa molemmilla hyökkääjillä on jo viisi osumaa. Onnistumisista huolimatta Kanadan tämän vuoden joukkue on heikohko, eikä se pelaa niin tiiviisti kuin on totuttu näkemään. Joukkue joutuu tekemään täyden päivätyön jos se haluaa edetä finaaliin saakka.

Onko tämä vuosi USA:n?

USA ja Kanada järjestävät lauantaina komean näytöksen. Etenkin USA janoaa päästä finaaliin ja Kanada on päässyt turnauksen edetessä paremmin ja paremmin pelinsä päälle. Kanada on ollut normaalisti USA:ta edellä arvokisakohtaamisissa, mutta viime vuosina myös USA:n joukkue on päässyt juhlimaan voittoa. Joukkueet kohtasivat jo alkusarjassa ja USA oli silloin parempi peräti 5-1-lukemin. Ero on tällä kertaa pienempi, mutta USA kampeaa itsensä finaaliin saakka.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!