Banner Image
3.6 Jääkiekon MM-kisat: Venäjä – Kanada | Kanadalla ei riitä

2021-06-03 20:15:00

Venäjä + ottelussa yli 3.5 maalia (sis. JA + RL)

@1.800

Panos
2.5/5

Venäjä ja Kanada kohtaavat torstaina jääkiekon MM-kisojen puolivälierissä klo 20.15 alkaen.

Vakuuttava Venäjä

Venäjä pelasi vakuuttavan alkusarjan MM-kisojen A-lohkossa. Joukkue voitti seitsemästä ottelustaan kuusi ja kaatoi mm. Tshekin, Ruotsin ja Sveitsin. Joukkue viimeisteli eniten maaleja kaikista 16:sta kisajoukkueesta ja päästi toiseksi vähiten osumia heti B-lohkon voittajan USA:n jälkeen. Venäjällä on alla neljä voittoa peräkkäin, joten joukkue etenee hyvässä vireessä puolivälierään.

Anton Burdasov ja Alexander Barabanov olivat alkusarjassa joukkueensa tehokkaimmat pelaajat, molemmilla on kasassa neljä osumaa. Venäjän joukkue on täynnä taitoa ja vaarallisia hyökkääjiä, ja tehot jakautuvat usean pelaajan kesken. Peräti 14 pelaajaa on juhlinut jo maalin merkiksi, joten leveyttä joukkueesta löytyy. Alkusarjan viimeisessä ottelussa Venäjä latoi kuusi osumaa Valko-Venäjää vastaan, mikä oli myrskyvaroitus muille joukkueille.

Kanadalla isoja ongelmia

Kanada on pelannut huonoimmat MM-kisansa miesmuistiin ja joukkue selvisi vain vaivoin mukaan pudotuspeleihin. B-lohkon neljänneksi sijoittunut joukkue hävisi turnauksessa Saksalle, Latvialle, USA:lle ja lohkon päätöspelissään Suomelle. Kanada on kuitenkin parantanut peliään turnauksen edetessä ja ottelu Suomea vastaan oli joukkueen kannalta lupauksia herättävä.

Kanadan ongelma on sen jähmeä puolustuspää. Hyökkäys tuottaa tarpeeksi maalipaikkoja ja joukkue pystyy rakentamaan peliä hyvin, mutta puolustuspään virheet ovat maksaneet voittoja ja pisteitä. Adam Henrique ja Andrew Mangiapane ovat iskeneet myös neljä maalia mieheen, mutta taustatukea ei tule muilta kentällisiltä Venäjän joukkueen tapaan. Kanada on yllätysvalmis, mutta joukkue häviää materiaalissa ja joukkueen yhteispelissä Venäjälle.

Venäjä etenee jatkoon

Venäjä lähtee puolivälierään Kanadaa vastaan suosikkina, eikä suotta. Joukkue pelaa epätyypilliseen tapaan joukkueena, eikä sooloilua katsota hyvällä. Venäjä on kärsivällinen joukkue joka aloittaa puolivälierän agressiivisesti ja täysillä, eikä Kanada pysty täysin vastaamaan Venäjän luomaan paineeseen. Maaleja nähtäneen mukava määrä, mutta Venäjä nappaa voiton ja etenee neljän parhaan joukkoon.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!