Banner Image
19.5. Jääkiekon MM-kisat: Yhdysvallat – Kazakstan | Kazakstan laadukkaalle jenkkiporukalle suupala

19.5.2024. Klo. 17:20

Alle 1,5 ylivoimamaalia

Panos
1/5

19.5. Yhdysvallat saavat 17:20 alkavassa ottelussa Kazakstanin vastaan, joka on tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa. USA on ollut pääosin vakuuttava, mutta mukaan mahtuu alkutappio Ruotsille ja yllättävä jatkoaikahäviö Slovakiaa vastaan.

Yhdysvalloilla perusvarmaa pelaamista, ainakin osan ajasta

Yhdysvallat pitävät hallussaan B-lohkon viimeistä jatkopelipaikkaa, joka on kaikkea muuta kuin jenkkien turnaukselta odotettiin. Ennen turnausta yhdeksi kolmesta ennakkosuosikista sijoitetun USA:n turnaus ei ole mennyt täysin purkkiin. Tappio Ruotsi vastaan on täysin ymmärrettävä, mutta kaksi menetettyä pistettä Slovakialle vaikeuttaa lohkosijoituksen nostamista.

USA on ollut viisikkopelissä laadukas hyökkäyspäässä, mutta alakerrassa on ongelmia. Tasaviisikoilla jenkit ovat päästäneet yksitoista maalia ja yhden ylivoimalla. Etenkin ylivoimalla päästetty maali tukee huolestuttavaa tilastoa heidän pelistään. USA on päässyt ylivoimalle kolmetoista kertaa, tehden vain yhden maalin. Jenkkien maaliero yli 23 minuutin ylivoimapelaamisen jälkeen on siis vaivainen 2:1.

Erikoistilanteet toisinpäin ovat kuitenkin priimaa. Yhdysvallat ovat pitäneet alivoimalla maalin kerta toisensa jälkeen tyhjänä ja alivoimallekin on jouduttu vain kuudesti. Yhtä hyvää alivoimaa on tähän mennessä pelanneet vain Suomi ja Ruotsi. Tähtipelaajista kasattu jenkkilauma pelaa dynaamista alivoimaa, jossa tarpeen vaatiessa pelaajat osaavat liikkua ja paikata tiloja todella laadukkaasti.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Vivatbet150% talletusbonus 200€ asti vedonlyöntiin + 10€ ilmaisveto EM-kisoihin ja 10 000€ arvontaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Vivatbet on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000051, HKT000052, HKL000367, HKL000368
Maxxwin100% talletusbonus 250€ asti + 10€ ilmaisveto joka päivä EM-kisojen ajanLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | NTEC Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/347/2016

Kazakstan hampaaton myös jenkkejä vastaan

Jos USA:lla on ollut hiukan vaikeuksia, niin sitten niitä on paljon Kazakstanilla. Viiteen otteluun joukkue on onnistunut kerryttämään vaivaiset 85 laukausta, joista kahdeksan on päätynyt maaliin. Kazakstanin rosteri on keskinkertainen, mutta peliesitykset ovat olleet jopa odotuksia heikompia. Turnauksen ainoat pisteet ovat kerätty avausottelussa Ranskaa vastaan.

Ranska-pelin jälkeen on kazakeille tullut neljä perättäistä tappiota, täysin ansaitusti jokainen. Parempia vastaan on aina vaikea pelata, mutta odotteleva ja passiivinen pelitapa ei ole voittava ratkaisu, kun vastustajalla on selkeä materiaalietu. Kazakstanilla on kuitenkin pelillisesti asioita, jotka kaipaavat esille nostoa.

Jenkkien tavoin myös Kazakstan on todella kurinalainen. Vaikka turpaan tulee lähes jokaisessa pelissä, ei suurempia turhautumisia näy. Kazakstanin pelaajat ovat joutuneet jäähylle vain yhdeksän kertaa, ja alivoimalla on omissa soinut tasan kerran. Ylivoima ei ole samalla tasolla, sen 16,7 prosenttista. Koko turnauksen ajan montaa joukkuetta on vaivannut heikko ylivoimapelaaminen ja Kazakstan kuuluu vahvasti tähän perukkaan.

Kurinalaista peliä, tiukkaa puolustamista, kolme pistettä jenkeille

Ottelu ei ole ennakkoasetelmiltaan tasainen, USA on täysin oikeutettu ennakkosuosikki. Kazakstan on kuitenkin pystynyt ajoittain pitämään oman pakettinsa tiiviinä. Kazakstanilta ei odoteta paljoa hyökkäystuloksia ja jenkit nappaavat kolme pistettä. Molemmat joukkueet pelaavat kuitenkin todella laadukasta alivoimapeliä.

Kaksi tiiviisti ja energisesti puolustavaa alivoimajoukkuetta tulevat tappamaan alivoimia, jos niitä edes nähdään. Molempien leirien kurinalaisuus on tähän asti ollut korkealla tasolla, eikä turhia jäähyjä ole otettu. Sen lisäksi ylivoimapelaaminen on heikkoa, niin laukausten, uhan luomisen ja itse maalien osalta. Tämän ottelun vetokohde – alle 1,5 ylivoimamaalia – on hiukan erikoisempi, mutta loistava täsmähaku iltapäivän peliin.

XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
IBET100% talletusbonus 150€ asti helpolla kierrätykselläLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Claymore Malta on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/748/2019

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!