Banner Image
14.6. Jalkapallon EM-kisat: Espanja – Ruotsi | Tarkkaa peliä luvassa

2021-06-14 22:00:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2/5

Espanja ja Ruotsi kohtaavat E-lohkon kamppailussa maanantaina klo 22.00 alkaen.

Uudistunut Espanja

Espanja lähtee mielenkiintoisista asetelmista EM-turnaukseen, sillä joukkueesta on vaihtunut puolet pelaajista viime MM-kisoihin verrattuna. La Roja hyökkää myös aikaisempaa monipuolisemmin ja suoraviivaisemmin, ja nähtäväksi jää miten joukkueen peli kestää otteluiden koventuessa. Espanja on ennakkoon suosikki voittamaan E-lohkon, mutta Ruotsi tarjoaa heti ensimmäisessä ottelussa kovan vastuksen.

Espanja pelaa tutulla 4-3-3-muodostelmalla mutta hieman tuorein maustein. Manchester Cityssä penkkiä kuluttanut Ferran Torres uhkuu pelihaluja, oikean laidan nopea ja hyvä viimeistelijä voi olla yksi kisojen yllättäjistä. Espanjalla on poisjäänneistä huolimatta erittäin hyvä joukkue jalkeilla, jossa Alvaro Morata aloittaa ykköskärkenä, ja puolustuksessa Jordi Alba ja Aymoric Laporte ovat loistavia pelaajia niin puolustus – kuin hyökkäysuuntaan pelatessa. Espanja on pelannut seitsemän ottelua ilman tappioita, MM-karsinnat joukkue aloitti tasapelillä Kreikkaa vastaan ja voitoilla Georgiasta ja Kosovosta.

Ruotsi ilman Ibrahimovicia

Ruotsi lähtee EM-kisoihin myös koronasta johtuvien poissaolojen runtelemana. Joukkue taistelee silti lähtökohtaisesti Puolan kanssa lohkon toisesta sijasta ja paikasta jatkopeleihin. Ruotsi pelaa erittäin tiiviinä kollektiivina ja joukkueena hyvin yhteen, ja vaikka Ibrahimovicin poissaolo satuttaa joukkuetta, voi yhteishenki olla jopa parempi nykyisellä miehistöllä. Ruotsi pelaa sille tutulla 4-4-2-kuviolla, mutta joukkue pystyy pelaamaan tutulla kuviolla varioiden.

Ruotsin joukkue ei pullistele maailmantähdillä, vaan yhdessä tekeminen ja joukkueena pelaaminen korostuu kaikessa. Victor Lindelöf on Valioliigaseura Manchester Unitedin topparina tähtikategorian pelaaja ja isossa roolissa Ruotsin puolustuspään johtamisessa. Myös RB Leipzigin Emil Forsberg on vasemmalla laidalla elementissään, Forsberg on nopea ja taitava, ja hänen syöttötaitonsa on erinomainen. Mikäli Ruotsin peli ja paketti pysyy kasassa, jatkopaikka lohkosta on mahdollinen.

Tarkkaa peliä alusta lähtien

Espanja ja Ruotsi kohtasivat toisensa jo EM-karsinnoissa, Espanja voitti kotonaan 3-0 ja Ruotsi taisteli omassa kotiottelussaan 1-1-tasapelin. Parhaimmillaan Ruotsi pystyy haastamaan itseään vahvempia joukkueita ja olemaan hankala vastustaja nimenomaan puolustuspäässä, joukkueelle ei helppoja maaleja tehdä. Espanjan kerroin on tippunut todella alas, joten peli-ideaa haetaan Ruotsin maalittomuudesta tai vähämaalisesta ottelusta.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!