Banner Image
16.6 Jalkapallon EM-kisat: Italia – Sveitsi | Italia hurmaa otteillaan

2021-06-16 22:00:00

Italia voittaa päästämättä maalia

Panos
2/5

Jalkapallon EM-kisoissa Italia kohtaa Sveitsin klo 22.00 alkavassa ottelussa.

Italian vakuuttava alku

Italia aloitti oman taipaleensa EM-kisoissa komealla 3-0-voitolla Turkista. Italian tekeminen oli vakuuttavaa niin puolustus – kuin hyökkäyspässä, joskin Turkin puolustuslinjan murtamista joukkue joutui odottamaan toiselle puoliajalle. Voiton myötä Italia venytti tappiottomiensa otteluiden määrän jo 28:aan, ja voitto oli sille yhdeksäs perättäinen.

Italian vahvuus on sen pallonhallinta ja selkärankaan uppoutunut pelitapa. Hyvää oli Ciro Immobilen ja Lorenzo Insignen maalihanojen aukeaminen, etenkin Insigne oli ylöspäin erittäin hyvä ja vaarallinen. Italia pystyy myös pitämään hyvin maalinsa puhtaana, se on kaikki yhdeksän peräkkäistä voittoaan napannut pitämällä maalinsa koskemattomana.

Sveitsi taistelee jatkopaikasta

Sveitsi aloitti EM-kisat 1-1-tasapelillä Walesia vastaan. Tasapelin myötä kaikki on vielä auki lohkon kakkospaikan ja toisen varman jatkopaikan suhteen. Sveitsi on omalla tavallaan ilkeä joukkue kenelle tahansa, mutta joukkueen materiaali ei ihan riitä haastamaan kovimpia kärkimaita. Tämän vuoksi Sveitsi ei ole onnistunut vielä pusertamaan pidemmälle kuin 16 parhaan joukkoon arvoturnauksissa.

Sveitsi lähtee Italiaa vastaan varovaisella taktiikalla, se ei halua riskeerata liikaa ottelun alussa, sillä Italia on vaarallinen joukkue vastahyökkäyksissään. Sveitsille tasapelikin olisi iso tulos, joten alussa riskejä ei nähdä. Mikäli Italia onnistuu murtamaan Sveitsin puolustuksen, pystyy se myös pitämään Sveitsin pois pahimmilta maalintekopaikoilta, sen verran vakuuttavaa saapasmaan tekeminen puolustuspäässä on ollut.

Italia jatkaa tuttua menoaan

Italia haluaa napata jälleen uuden voiton ja varmistella samalla paikkaansa jatkopeleihin. Myöskään Italia ei ota riskejä liikaa, vaan jauhaa omaa peliään ja hakee kärsivällisesti voitto-osumaa. Yksikin maali riittänee voittoon, sillä Sveitsi ei saa kuparista rikki, Italian puolustus pystyy nollaamaan käkikellomaan hyökkäysyritykset.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!