Banner Image
20.6 Jalkapallon EM-kisat: Italia – Wales | Lohkovoitto pelissä

2021-06-20 19:00:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2.5/5

Italia ja Wales kohtaavat A-lohkon toisessa ottelussa klo 19.00 alkaen, panoksena ottelussa on lohovoitto.

Italian peli kulkee

Italian kisat ovat sujuneet todella vakuuttavasti, se voitti avauksessaan Turkin 3-0, ja kaatoi Sveitsin samoin lukemin. Ilahduttavaa saapasmaan pelaamisessa on ollut samaan aikaan puolustuspään tiiveys ja hyökkäyspään onnistumiset. Ciro Immobile on osunut kahdesti, mutta Italialla tuntuu olevan erittäin laadukas ja hanakasti hyökkäävä keskikenttä.

Pistekin Walesilta riittää varmistamaan Italialle lohkovoiton. Joukkue lähtee varmasti hakemaan voittoa, mutta kokoonpanoa kannattaa tarkkailla, pientä kierrätystä voi olla luvassa. Insigne ja Locatelli ovat myös onnistuneet maalinteossa kahdessa ensimmäisessä ottelussa, joten joukkueen hyökkäyspään muotoa kannattaa tarkkailla ennen ottelua. Joukkue ei ota liikaa riskejä, vaan rakentaa peliään kärsivällisesti ja omaa maaliian vartioiden.

Wales tyrkyllä jatkoon

Wales on lohkossaan toisena ja vahvasti matkalla 16 parhaan joukkoon. Joukkue tasasi pisteet Sveitsin kanssa 1-1-tuloksella ja voitti Turkin komeasti 2-0. Wales ei materiaaliltaan ole Italian kanssa tasaveroinen, mutta sillä on muutama erittäin laadukas yksilö, Gareth Bale etunenässä. Aaron Ramsey ja Kieffer Moore ovat onnistuneet hyökkäyspäässä mukavasti ja Bale jakaa laadukkaita syöttöjä ja pystyy itsekin pyrähtämään vahvoihin nousuihin.

Wales on vahvasti etenemässä jatkoon ja tämä voi vaikuttaa joukkueen pelisuunnitelmaan Italiaa vastaan. Riskejä ei tarvitse ottaa, vaan tiivis puolustuslinja ja tasainen 90-minuuttinen on toiveissa. Walesin tavoite oli edetä alkulohkosta jatkoon ja se on lähellä toteutua, tappiolla ja Sveitsin voittaessa Turkin Wales on lohkokolmosten vertailussa vahvoilla.

Maalit kortilla

Italia on ollut joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa vahvoilla, joskaan joukkueet eivät ole kohdanneet sitten vuoden 2003. Italia on ennakkosuosikki, mutten sekin saattaa kierrätää pelaajiaan tulevien pudotuspelien edessä. Tasapeli palvelisi molempia joukkueita ja varmistaisi Walesin toisen sijan lohkossa ja varman paikan jatkopeleihin. Ottelusta voi muodostua normaalia tasaisempi kyttäysottelu, jossa suurin hinku hyökätä on jo jäänyt taka-alalle.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!