Banner Image
14.6. Jalkapallon EM-kisat: Skotlanti – Tshekki | Avausottelussa valtavat panokset

2021-06-14 16:00:00

Tshekki +0.25

Panos
2/5

EM-kisat jatkuvat jälleen maanantaina, kun Skotlanti saa Hampden Parkilla vastaansa Tshekin.

Skotit pitkästä aikaa mukana kisoissa

Maanantain ottelu Hampden Parkilla on Skotlannin ensimmäinen esiintyminen arvokisoissa sitten vuoden 1998, jolloin sinipaidat olivat mukana MM-kisoissa. Skotlanti eteni turnaukseen todella dramaattisten vaiheiden kautta, sillä joukkue löi tiensä kisoihin rangaistuspotkukilpailuiden kautta. Ensin Skotlanti voitti karsintojen välierissä Israelin, ja tätä voittoa seurasti pilkkuvoitto väkivahvasta Serbiasta.

Steve Clarken suojatit eivät lähtökohtaisesti taistele lohkon top2-sijoista, mutta nykysääntöjen ansiosta myös alkulohkon kolmas sija voi mahdollistaa pudotuspeleihin mukaan pääsemisen. Mikäli Skotlanti onnistuu Tshekin maanantaina kaatamaan, olisi sillä loistavat mahdollisuudet edetä lohkosta jatkoon. Täysi pistepotti toisi myös ison panoksen 18.6. Wembleylla pelattavaan Englanti-otteluun, josta ei mielenkiintoa muutenkaan toki puutu.

Skotit pelasivat kisoihin valmistavissa harjoitusotteluissaan hyvää futista. Ensimmäisessä ottelussaan maa pelasi 2-2-tasapelin Hollantia vastaan, joka on todellinen laatujoukkue, ja kenraaliharjoituksessaan Skotit nappasivat 1-0-voiton Luxembourgista Che Adamsin maalilla.

Tshekki tiukassa paikassa

Tshekit lähtevät alkulohkoon altavastaajina, sillä joukkue on ennakoitu D-lohkon heikoimmaksi maaksi. Tämä toki kertoo paljon myös lohko D:n hurjasta tasosta, sillä kuten moni futisfani varmasti tietää, on Tshekillä kasassa laadukas joukkue. Tshekin potentiaalia on korkealla, kuten maaliskuinen tasapeli Belgiaa vastaan MM-karsinnoissa osoitti, mutta Jaroslav Silhavyn luotsaamat punapaidat ovat tunnettuja epätasaisista otteistaan.

Parhaimmillaan Tshekki pelaa erinomaista jalkapalloa, mutta tasaisuutta tarvitaan, mikäli joukkue mielii pudotuspeleihin tiensä raivata. Historian saatossa Tshekki on ollut EM-kisoissa vahva, sillä joukkue saavutti vuonna 1996 hopeaa, ja vuonna 2004 se eteni välieriin asti. Vuonna 2012 Tshekki eteni puolivälieriin asti, ja mikäli maa kykenee potentiaalinsa tämän vuoden kisoissa realisoimaan, on se viheliäinen vastustaja mille tahansa maalle.

Kisoihin valmistavissa otteluissaan Tshekki kohtasi kesäkuun alkupuolella Italian ja Albanian. Loistavasti kisat aloittaneelta Italialta tuli kyytiä lukemin 0-4, mutta kurssi kääntyi nopeasti, kun Tshekki kaatoi Albanian luvuin 3-1.

Tasainen vääntö odotettavissa

Maanantain ottelussa on valtavat panokset, ja vaikka Skotlanti lähtee otteluun kertoimien valossa suosikkina, ei suosikin asema ole näin selvä meidän papereissa. Tshekki on vahva joukkue, josta löytyy laatua laajalta rintamalta, eivätkä Skotit tule pääsemään iltapäivän ottelussa helpolla.

Kovinkaan suuria riskejä ottelussa ei varmasti tulla ainakaan alussa ottamaan, eikä maaliodottama ole kovinkaan korkealla. Maalinlinja on kuitenkin sen verran matala, ettei se kelpaa pelilapulle.

Paras pelivalinta otteluun on ”Tshekki +0.25” maalia, joka osuu puoliksi myös tasapelin toteutuessa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!