Banner Image
22.6 Jalkapallon EM-kisat: Kroatia – Skotlanti | Jatkopaikka pelissä

2021-06-22 22:00:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2/5

Kroatia ja Skotlanti taistelevat kipeästi paikasta 16 parhaan joukkoon, ottelu pelataan tiistaina klo 22.00 alkaen.

Hidas Kroatia

Kroatian kisat ovat toistaiseksi sujneet vaikeamman kautta, kun joukkue hävisi Englannille 0-1 ja pelasi Tshekin kanssa 1-1-tasapelin. Ristiinpelaamisten myötä paikka jatkoon on vielä mahdollinen, mutta Kroatia tarvitsee voiton Skotlannista. Pahimmat uhkakuvat ovat toteutuneet, sillä Kroatian ennakoitiin olevan vanhempi ja hitaampi joukkue kuin MM-hopeajoukkue kesällä 2018.

Kroatia on tehnyt vain yhden maalin turnauksessa, joten joukkueen hyökkäys – ja murtautumismallit eivät ole toimineet odotetulla tavalla. Luka Modric pyörittää peliä keskikentältä, mutta muu joukkue ei ole pystynyt hyödyntämään laadukkaita syöttöjä vaarallisiksi maalipaikoiksi. Kroatian joukkue joutuu uudistautumaan kovasti tuleviin karsintoihin ja kisoihin.

Skotlannin tiivis puolustus

Skotlanti on edelleen mukana taistelussa jatkopaikasta. Se hävisi Tshekille 0-2, mutta tasapelipiste Englantia vastaan maalittomassa tasurissa nosti joukkueen mahdollisuuksia. Joukkue ja sen fanit juhlivat tasapeliä Englantia vastaan kuin voittoa, mikä kertoo henkisestä latautumisesta kyseisessä matsissa.

Skotlannin ehdoton vahvuus on sen tiivis ja uhrautuva puolustuspään pelaaminen. Rakoja on hankala löytää ja Englanti hakkasi päätään Skotlannin puolustusmuuriin kauttaaltaan koko ottelun. Suurin haaste Skotlannille on löytää tehoja omana hyökkäyspeliin, sillä matalalta puolustaminen syö myös joukkuene hyökkäystehoja. Skotlannilla on laadukkaita yksittäisiä pelaajia, joiden pitäisi nyt nousta esiin mikäli joukkue haluaa turnauksensa jatkuvan.

Maaleilla ei juhlita

Paineet ovat erittäin kovat molemmille joukkueille, mutta etenkin Kroatialle alkulohoon jääminen olisi katastrofi. Ottelun panoksen vuoksi riskejä varmasti vältetään. Kroatia pitää palloa ja yrittää murtaa Skotlannin tiukan puolustuksen. Yksikin maali voi tässä ottelussa riittää voittoon. Alle 2.5 maalia on perusteltu peli-idea jolle löytyy vielä pelattava kerroin.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!