Banner Image
21.6 Jalkapallon EM-kisat: Pohjois-Makedonia – Hollanti | Dynaaminen Hollanti pitelemätön

2021-06-21 19:00:00

Hollanti & ottelussa yli 2.5 maalia

Panos
2/5

Maanantaina EM-jalkapallossa pelataan neljä ottelua. C-lohkon lopputilanne ratkaistaan klo 19.00 alkavissa otteluissa. Pohjois-Makedonia pyrkii pois nollakerhosta, kun vastaan asettuu kisat kahdella voitolla aloittanut Hollanti.

Pohjois-Makedonia jää lohkon hännille

Pohjois-Makedonia on nollalla pisteellään odotetusti C-lohkon viimeisenä. Joukkue hävisi avausottelunsa Itävallalle 1-3 ja perään Ukrainalle 1-2. Pelillisesti Pohjois-Makedonia ei ole ollut niin paljoa jäljessä kuin olisi oletettu, mutta Hollanti tarjoaa todella kovan vastuksen lohkon päätöspelissä.

Pohjois-Makedonia on onnistunut maalinteossa molemmissa otteluissaan, mutta joukkuee puolustuspää on auttamatta liian kokematon ja heikko tämän tason turnauksiin. Hollanti tulee pitämään palloa paljon ja hakemaan aktiivisesti maalipaikkoja, joten Pohjois-Makedonian puolustajat joutuvat koville alkusarjan ja koko turnauksen viimeisessä ottelussaan.

Hollannin hyökkäyspeli vakuuttaa

Hollannin kisat ovat alkaneet makeasti kahdella voitolla, kun Ukraina kaatui 3-2 ja Itävalta 2-0. Hyökkäyspäähän Hollanti on ollut koko ajan vaarallinen ja ovela, puolustuspääkin on toiminut yhtä pimeää kymmenminuuttista lukuunottamatta todella upeasti. Hollanti haluaa voittaa lohkonsa puhtaalla pelillä, mutta se antaa myös vastuuta varmasti vähemmän vastuuta saaneille pelaajille.

Virgil van Dijkin poissaolo on näkynyt odotettua vähemmän Hollannin alakerran pelaamisessa, de Ligt ja de Vrij ovat loistava topparikaksikko joukkueelleen. Hollanti on esiintynyt agressiivisesti ja rakentaa koko ajan uusia hyökkäyksiä, välillä rauhallisesti palloa siirtämällä ja välillä todella nopeasti. Joukkue on täynnä uuden ajan tähtiä, joukkue naulaa lohkovoiton tuoden tuoreita jalkoja kentälle.

Hollanti nappaa lohkovoiton puhtaalla pelillä

Pohjois-Makedonian puolustus makaa syvällä Hollantia vastaan ja joukkue pyrkii iskemään hanakasti vastahyökkäyksiin. Tämä voi toimia ottelussa kerran jopa maalin arvoisesti, mutta Hollanti on esittänyt hyökkäyssuuntaan niin vakuuttavaa futista, että se iskee vastustajan verkkoon jälleen vähintään pari osumaa ottelun aikana. Hollanin taso ei hirveästi tipu vaikka kierrätystä on tulossa, penkillä on paljon nuoria, nälkäisiä ja näytönhaluisia pelaajia. Hollanti päättää alkulohkon puhtaalla pelillä, Pohjois-Makedonia ei pysty haastamaan vakuuttavaa Hollantia täyttä 90-minuuttista.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!