Banner Image
23.6 Jalkapallon EM-kisat: Portugali – Ranska | Panosta riittää molemmilla

2021-06-23 22:00:00

Yli 2.5 maalia & molemmat joukkueet tekevät maalin

Panos
2/5

Portugali ja Ranska kohtaavat ottelussa, jossa panosta riittää molemmille. Ottelu pelataan klo 22.00 alkaen.

Portugali pieni mysteeri

Portugali avasi kisat vakuuttavasti Unkaria vastaan voittamalla 3-0, mutta Saksa – ottelussa joukkueen ongelmat selvisivät isommallekin yleisölle, kun Saksa nappasi Portugalista voiton lukemin 4-2. Portugalin puolustus oli tuuliajolla oikeastaan koko ottelun ajan, ja siellä ne joukkueen suurimmat ongelmat on. Tappio Saksalle katkaisi Portugalin pitkän, seitsemän ottelun tappiottomien otteluiden putken.

Portugalilla on paljonkin pelattavaa, sillä se tarvitsisi pisteitä ja mielellään jopa voiton Ranskasta, sillä Saksa ja Ranska ovat joukkueen edellä. Hyökkäyspäässä joukkueella riittää taitoa ja nopeutta, Ronaldo on esiintynyt kisoissa vahvasti yhdessä Diego Jotan kanssa. Portugalin pitää avata peliä ja hyökätä rohkeasti, mikäli se haluaa taistella voitosta.

Ranskan hyökkäyspeli yskii

Ranska aloitti kisat niukalla 1-0-voitolla Saksasta, mutta Unkaria vastaan joukkue jäi 1-1-tasapeliin. Tasapelin myötä myös Ranska tarvitsee pisteitä viimeisestä ottelustaan, joten panosta riittää. Missään nimessä joukkue ei voi olla tyytyväinen etenkään hyökkäyspeliinsä, vaan erilaisia murtautumismalleja pitää kehittää. Portugali on normaalisti erittäin tiivis puolustussuuntaan, joten Ranska saa heti harjoitusta tiiviin puolustuksen avaamisessa.

Antoine Griezmann on tehnyt joukkueensa ainoan osuman, ja Karim Benzema on edelleen ilman maaleja. Ranskan joukkue on täynnä maailmantähtiä, ja pelin pitäisi kehittyä ja parantua turnauksen edetessä. Myöskään Kylian Mbappe ei ole pystynyt dominoimaan odotetulla tavalla, saa nähdä syttyykö nuori tähti loistoon Portugalia vastaa.

Ranska niukasti laadukkaampi

Ranska on ollut tiukasti niskan päällä joukkueiden keksinäisissä kohtaamisissa, vaikkakin Portugali nappasi vuoden 2016 EM-kisoissa mestaruuden finaalissa Ranskaa vastaan. Ranska on kuitenkin hallitseva maailmanmestari ja todella kova porukka, joka on varmasti ärsytetty Unkari-tasapelin jäljiltä. Luotetaan että joukkueet irrottelevat karstat koneestaan ja pelaavat viihdyttävän 90-minuuttisen, jonka jälkeen Ranska juhlii voittoa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!