Banner Image
19.6 Jalkapallon EM-kisat: Portugali – Saksa | Tasainen puolustustaistelu

2021-06-19 19:00:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2.5/5

Portugali kohtaa vielä pisteittä olevan Saksan F-lohkon ottelussa klo 19.00 alkaen.

Portugali avasi voitolla

Portugali herkutteli upean 3-0-voiton Unkarista avausottelussaan ja nappasi samalla helpottavan voiton kuolemanlohkossa. Saksaa ja Ranskaa vastaan pitäisi myös raapia pisteitä, ja joukkue näyttäisi olevan valmis haasteeseen ainakin puolustuspelin osalta. Unkaria vastaan Portugali hakkasi päätä seinään hyökkäyspelin osalta, kunnes toisen puoliajan vaihdot aukaisivat joukkueen peliä.

Cristiano Ronaldo teki EM-historiaa kahden maalinsa myötä, nousten eniten osumia tehneeksi pelaajaksi EM-kisojen historiassa. Ronaldo on hyvässä kunnossa ja edelleen vaarallinen hyökkäyspäässä, Diego Jota on myös aktiivinen ja vaarallinen pelaaja hyökkäyspäässä. Puolustuspää on todella varman oloinen, sillä Ruben Dias johtaa puolustuslinjaa blokaten laukauksia ja Rui Patricio pelaa edelleen korkealla tasolla maalilla. Portugali on kaikkinensa tasapainoinen joukkue, joka ei suostu helpolla häviämään.

Saksalla valtavat paineet

Saksan kisat alkoivat 0-1-tappiolla Ranskaa vastaan ja tappio sysäsi perinteikkään jalkapallomaan heti tiukkaan paikkaan. Ranskaa vastaan joukkue piti palloa mutta ei päässyt kovinkaan vaarallisille paikoille. Saksan pelinrakentelu on aavistuksen hidasta ja tehotonta, ja joukkue joutuu keksimään jotain uutta hyvin puolustavaa Portugalia vastaan. Edellisten MM-kisojen varjot nostavat päätään, jolloin Saksa jäi häpeällisesti jo alkulohkoon.

Saksa on ollut viimeiset kaksi-kolme vuotta epätasainen joukkue jolla ailahtelua tulee. Nuorennusleikkaus joukkueessa on kesken ja se näkyy myös kentällä. Joukkue joutuu hakemaan voittoa Portugalia vastaan, sillä toisella tappiolla joukkue taistelee enää lohkokolmosen paikasta ottelussaan Unkaria vastaan. Saksa ei turhia riskejä ottelussa ota vaikka panos on huippukova, se rakentaa kärsivällisesti tekopaikkoja pallonhallinnan kautta ja etsii linjoja puhkottavaksi.

Ottelussa ei maaleilla juhlita

Portugalin ja Saksan välinen ottelu on ennakoitu tasaiseksi. Portugali laittaa varmasti linjat kiinni ja pysyy tiiviinä, kun taas Saksa joutuu hakemaan voittoa kenties riskilläkin. Vastahyökkäykset on Saksan puolustukselle myrkkyä ja Portugali kyttää juuri näitä mahdollisuuksia. Portugali on jo vuosia ollut jalkapallomaailman huipulla, menestys perustuu nimenomaan erittäin tiiviiseen puolustukseen ja edes Saksan on todella vaikea murtaa tätä puolustusta. Vähämaalinen ottelu luvassa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!