Banner Image
14.6 Jalkapallon EM-kisat: Puola – Slovakia | Puola Lewandowskin varassa?

2021-06-14 19:00:00

Puola

Panos
2.5/5

Puola ja Slovakia kohtaavat E-lohkon avausottelussa maanantaina klo 19.00 alkaen.

Puola hienoinen kysymysmerkki

Puola lähtee EM-kisoihin tappelemaan täysin E-lohkon toisesta sijasta, kun lohkon muut maat ovat Slovakia, Ruotsi ja Espanja. Paulo Sousa on johtanut Puolan maajoukkuetta jo puolisen vuotta ja näkyvin muutos on nykytrendin mukainen kolmen alakerta. Puolan vire on tämän vuoden puolella ollut ailahtelevainen, kuuden viime ottelun saldo on 1-3-2. MM-karsinnat Puola aloitti 3-3-tasapelillä Unkaria vastaan, 3-0-voitolla Andorrasta sekä 1-2-tappiolla Englantia vastaan.

Puolalla on käsissään yksi tämän hetken kuumin hyökkääjä, kun Robert Lewandowski on ollut niin seura – kuin maajoukkueessakin kovassa vireessä. Lewandowski on isossa roolissa yhdessä kärkiparinsa Milikin kanssa, duon yhteispeli on toistaiseksi sujunut mainiosti. Muuten Puolan joukkueesta aivan kirkkaimmat tähdet puuttuvat, Wojciech Szczesny on maalillaan itse varmuus ja pystyy torjunnoillaan pelaamaan Puolalle isoja pisteitä.

Slovakia kiusaajan roolissa

Slovakia on tiukassa paikassa jo hetki alkulohkossa, sillä seura on heti alusta alkaen kovaa kastia. Slovakia on aikaisemmin MM- ja EM-kisoissa edennyt alkulohkosta jatkoon, mutta nyt joukkueelle povataan lohkon neljättä sijaa. Joukkue selvisi kuluviin kisoihin vasta Nations Leaguen tarjoaman takaportin kautta, kun se kaatoi Irlannin ja Pohjois-Irlannin todella tiukkojen vaiheiden jälkeen.

Marek Hamsik on Slovakian joukkueen ainoa tähtikategorian pelaaja, mutta keskikentän maestro on kärsinyt tämän vuoden puolella loukkaantumisista. Slovakia antaa materiaalissaan tasoitusta lohkon muille maille, ja joukkue joutunee realiteetit huomoidan panostamaan puolustuspeliinsä ja sitä kautta vastahyökkäyksiin. Mikäli pakka pysyy kasassa täydet 90-minuuttia, on Slovakialla tietty kiusaajan rooli myös Puolaa vastaan tarjolla.

Puola tarvitsee voiton

Puola on Slovakiaa laadukkaampi joukkue, mutta ei mitenkään ylivoimaisella erolla. Lewandowski voi olla käänteentekevä pelaaja, mutta Puola tarvitsee koko joukkueen hyvää suoritusta napatakseen avausottelustaan voiton. Slovakia on voittanut vain yhden ottelun viimeisestä kuudesta, MM- karsinnoissa joukkue voitti Venäjän, mutta jäi tasapeliin niin Maltaa kuin Kyprosta vastaan. Puolan hyökkäävämpi pelityyli Sousan alaisuudessa aiheuttaa kiirettä Slovakian puolustusalueella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!