Banner Image
15.6 Jalkapallon EM-kisat: Ranska – Saksa | Tuttu taistelupari vastakkain

2021-06-15 22:00:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2/5

Jalkapallon EM-kisoissa nähdään todellinen super-ottelu tiistaina, kun Ranska ja Saksa kohtaavat F-lohkon ottelussa klo 22.00 alkaen.

Erittäin vahva Ranska

Ranska lähtee EM-turnaukseen hallitsevana maailmanmestarina. Sillä on jälleen kasassa nimivahva joukkue joka on yksi suurimmista mestarisuosikeista. Ranska lähtee kirkastamaan edellisten kisojen pettymystään, jolloin joukkue taipui finaalissa Portugalille 0-1 jatkoajalla. Ranska lähtee kisoihin hyvässä vireessä, sillä se on voittanut neljä viimeisintä otteluaan ja pelannut yhteensä seitsemän ottelua ilman tappioita.

Ranska avasi MM-karsinnat komeasti voitoilla Kazakstanista ja Bosnia & Hertzegovinasta sekä tasapelillä Unkaria vastaan. Ranska pitää mielellään paljon palloa ja sillä on pelaajat jotka pystyvät vastaamaan haasteeseen. Neljän alakerta on ideaali pelitapa joukkueelle, ja hyökkäyspäässä Giroud, Mbappe ja Griezmann ovat isossa roolissa. Myös penkiltä löytyy paljon laadukkaita pelaajia, joten Deschampsilla on paljon valinnanvaraa lähes jokaiselle pelipaikalle.

Saksa hienoinen kysymysmerkki

Saksa on elänyt pienimuotoisessa myllerryksessä viime vuosina, mutta sillä on edelleen erittäin laadukas joukkue kasassa. Edelliset MM-kisat päättyivät katastrofiin ja alkulohkoon, eikä joukkueen nuorennusleikkausta ole viety loppuun saakka. Kuuden viime ottelun saldo on 3-1-2, MM-karsinnat joukkue aloitti voitoilla Islantia ja Romaniaa vastaan, mutta koki myös yllätystappion Pohjois-Makedonialle. Saksan hyökkäyspää on taattua laatua, mutta puolustuspäässä ovat suurimmat kysymysmerkit, Saksaa vastaan on viime vuosina tehty hälyttävän paljon maaleja, etenkin vastahyökkäyksistä.

Saksalla on jopa valinnanvaraa hyökkäyspään osalta. Timo Werner saanee heti aloituspaikan kärjestä, mutta seuraavista pelipaikoista taistelevat Gnabry, Müller ja Kai Hevertz. Ilkay Gundogan on keskikentän luottopelaaja yhdessä Toni Kroosin kanssa ja maalilla Manuel Neuer on takuuvarma valinta. Saksa ei vakuuta kuten takavuosina, ja paikka mitalipeleihin voi olla tiukassa näissäkin kisoissa.

Ranska hieman Saksaa edellä

Ranska ja Saksa lähtevät otteluun mielenkiintoisista asemista. Ottelu pelataan Saksassa josta pientä etua Joachim Löwin miehistölle. Ranska on dynaaminen ja vahva joukkue, joka näyttäisi olevan maalivahtipeliä lukuunottamatta Saksan edellä. Saksa pelaa suoraviivaisemmin kuin ennen, ja pallonmenetysten jälkeen se on haavoittuvainen, etenkin Ranskan nopeita hyökkääjiä vastaan. Tasaisista lähtökohdista lähdetään itse otteluun, ja maalimäärä ei näiden maiden välillä kovin korkeaksi kasva. Pelivalinnat joko Ranskan tai vähämaalisuuden kautta, molemmat joukkueet osaavat halutessaan puolustaa todella tiiviisti.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!