Banner Image
16.6. Jalkapallon EM-kisat: Suomi – Venäjä | Tarraavatko Huuhkajat kiinni jatkopaikkaan?

2021-06-16 16:00:00

Suomi +1.0

Panos
2/5

Huuhkajien osalta EM-kisat jatkuvat keskiviikkona Pietarissa, kun joukkue kohtaa Venäjän kello 16:00 alkavassa ottelussa Gazprom Arenalla.

Huuhkajat käsittämättömään voittoon

Suomi nappasi uskomattoman voiton historian ensimmäisestä EM-ottelustaan dramaattisten vaiheiden jälkeen. Suurimmat otsikot matsin jälkeen koskivat tietenkin Christian Erikseniä, joka sai sydänkohtauksen ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Viimeisimpien tietojen mukaan Tanskan supertähti on kuitenkin kaikkien onneksi vakaassa tilassa, eikä välitöntä huolta enää ole.

Tanska vyörytti hyökkäyksiä kohti Suomen maalia ennen ottelun keskeytymistä järkyttävää tahtia, ja sama tekeminen jatkui myös kun peliä päästiin jatkamaan. Suomi ei montaa kertaa pallon kanssa yli puolen kentän päässyt, mutta tästä huolimatta Huuhkajat tekivät ottelun ainoan maalin. Joel Pohjanpalo puski pallon verkon perukoille Kasper Schmeichelin käsien kautta upean syöttöketjun päätteeksi, jonka aikana peräti 10 eri Huuhkajat-pelaajaa koski palloon.

xG-lukemien valossa Tanska olisi ansainnut ottelusta voiton, mutta kuin ihmeen kaupalla Huuhkajat selvisi ilman takaiskua. Tiivis puolustuspelaaminen on toki ollut Markku Kanervan suojattien tavamerkki muutaman viime vuoden ajan, mutta Tanska-ottelun kaltainen ”bussitus” ja täyden pistepotin nappaaminen oli jo suorastaan kiimainen suoritus.

Tanskan tiedettiin toki olevan yksi turnauksen potentiaalisista mustista hevosista, sillä joukkue koostuu todellisesta laatupelaajista. Keskiviikkona vastaan tuleva Venäjä on selvästi Juutteja heikompi joukkue, jonka ansiosta Suomen ei varmasti tarvitse olla yhtä vastaanottavana osapuolena kuin Tanskaa vastaan.

Venäjä aseeton Belgiaa vastaan

Stanislav Cherchesovin luotsaama Venäjä ei onnistunut kerryttämään pistepottiaan avausottelussa. Venäjä kohtasi ensimmäisessä matsissaan Belgian, joka pieksi odotetusti Cherchesovin suojatit maanrakoon. Romelu Lukaku vei Red Devilsin 1-0-johtoon jo 10. peliminuutilla, ja Thomas Meunier lisäsi johtoa juuri ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä. Vahvan ottelun pelannut Lukaku kaunisteli lukemia vielä 88. minuutilla sijoittamalla pallon alanurkkaan ohi vastaan tulleen maalivahti Anton Shuninin.

Vaikka Belgia lähti otteluun valtavana ennakkosuosikkina, oli Venäjän esitys silti pettymys. Vuonna 1960 EM-kisat voittaneen maan pelaaminen oli todella aneemisen näköistä, eikä joukkue saanut pallollista pelaamista rullaamaan käytännössä lainkaan.

Belgia-tappio tarkoitti myös sitä, että Venäjän voitottomien EM-otteluiden putki kasvoi kuuden matsin mittaisesti. Viimeisimmän voittonsa Venäjä nappasi Euroissa vuonna 2012, mutta tämän jälkeen joukkue ei pisteillä ole pääsyt juhlimaan.

Viime MM-kisoissa loistavasti pelannut Alexander Golovin kantaa suurinta pelintekovastuuta Venäjän hyökkäyspelaamisessa, mutta ainakin Belgiaa vastaan hän jäi auttamatta aivan liian yksinäiseksi. Alexey Miranchuk olisi taitotasoltaan potentiaalinen kaveri Golovinin tueksi, mutta 25-vuotias Atalantaa seurajoukkuetasolla edustava Miranchuk joutuu maajoukkueessa usein pelaamaan pelinrakennusvaiheessa niin alhaalla, ettei yhtälö oikein toimi.

Pystyvätkö Huuhkajat taistelemaan pisteistä?

Mikäli Huuhkajat onnistuu nappaamaan edes yhden pisteen keskiviikon ottelusta, on joukkueella loistavat mahdollisuudet pudotuspeleihin. Venäjä on kuitenkin parhaimmilaan todella vaarallinen joukkue, josta kertoo toki mainiosta ottelun kerroinasetelma.

Venäjä lähtee otteluun kertoimien valossa valtavana suosikkina, mutta helpolla voitto Suomesta ei tule irtoamaan. Mikäli Venäjän pallollinen pelaaminen on yhtä hidasta kuin kesän aiemmissa otteluissa, voi Suomen puolustus osoittautua todella vaikeaksi murtaa.

Myös Suomi tulee varmati saamaan muutaman maalipaikan ottelussa. Mikäli kaksikko Pukki-Pohjanpalo on totutun kliinisessä iskussa, on muutama paikka enemmän kuin tarpeeksi.

Vetolapulle napataan Suomea +1.0 tasoituksella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!